TIJD VOOR EEN FRISSE WIND IN JULLIE BEDRIJF?
DAT DENKEN WIJ OOK!

Het lijkt onvindbaar: jong talent. Wat als we je vertellen dat dat niet zo is? We’ll hook you up met jongeren, studenten en starters die passen bij jullie organisatie. Bij JAM ben je aan het juiste adres voor échte frisse jonge talenten. Hire The Fresh Force!

Talenten voor office-functies

Young professionals die staan te popelen om aan de slag te gaan op kantoor. Commercieel medewerkers, administratief medewerkers, inkopers en planners - you name it, wij hebben ze!

Meer informatie

Talenten in de logistiek

Als bijbaan of fulltime, wij hebben logistieke toppers beschikbaar voor jouw organisatie! Van inpakkers en orderpickers die aan het begin staan van hun logistieke carrière tot aan ervaren heftruck chauffeurs

Meer informatie

Talenten in de productie

Talenten die graag met hun handen werken en écht van aanpakken weten. Machine operators, assemblage medewerkers en enthousiaste monteurs in de buitendienst. Steken ze binnenkort bij jullie de handen uit de mouwen?

Meer informatie

Talenten in de klantenservice

Een vlotte babbel? Check! Hulpvaardig? Check! Niet bang voor een sales praatje? Check! Vanaf kantoor of lekker vanuit huis, voor spontane klantenservice medewerkers ben je bij JAM aan het juiste adres.

Meer informatie

EVEN KLETSEN?

Benieuwd naar onze tarieven, een afspraak inplannen of heb je nog andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!