Personeel inhuren

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel?

Merkt u momenteel een piek in de werkzaamheden binnen uw bedrijf of weet u uit ervaring dat deze piek binnenkort gaat komen? Met andere woorden, bent u op zoek naar tijdelijk personeel om deze werkzaamheden op te vangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen makkelijk en snel tijdelijk en flexibel personeel, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Merkt u structureel dat het huidige personeel de werkdruk niet meer aan kan? Naast tijdelijke medewerkers helpen wij u ook graag bij het vinden van geschikte vaste medewerkers. Wij beschikken namelijk over een startersdatabase van jongeren, studenten en starters die momenteel op zoek zijn naar een vaste baan in de buurt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kortom: van bijbaan tot startersfunctie, van een tijdelijke tot een vaste aanstelling, wij helpen u bij het vinden van geschikt personeel!

Hoe werkt het?

Benieuwd naar wat wij specifiek voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak dan een gratis bedrijfsprofiel aan op onze website. Één van onze regiomanagers zal hierna direct contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u ons beter leert kennen, maar wij willen uiteraard ook meer te weten komen over uw bedrijf, de cultuur, de werkwijzen, de mogelijkheden, etc. Hierdoor kunnen wij nog gerichter op zoek gaan naar kandidaten die hierbij passen.

Na het aanmaken van een bedrijfsprofiel krijgt u toegang tot ons online platform. Hier is het mogelijk om opdrachten te plaatsen, welke direct zichtbaar worden voor al onze aangesloten jongeren, studenten en starters. Heeft u een tijdelijke opdracht of klus? Dan kunt u ook gemakkelijk jongeren uitnodigen die zichzelf op beschikbaar hebben gezet. Bent u op zoek naar vaste versterking van uw team? Bekijk dan eens onze startersdatabase. Door middel van uw persoonlijke filters worden alle beschikbare kandidaten getoond die op zoek zijn naar een vaste baan. Met slechts één druk op de knop kunt u het cv of een persoonlijkheidstest opvragen. Het is ook mogelijk om direct een kennismakingsgesprek in te plannen. Zo wordt het vinden van geschikt personeel wel heel makkelijk!

Maak een gratis bedrijfsprofiel aan

In welke regio's zijn jullie actief?

Wij zijn actief in de volgende regio's:Heeft u specifieke vragen over de mogelijkheden in één van bovenstaande regio’s? Neem dan contact op met één van onze regiomanagers.

Wat voor personeel hebben jullie?

Iedere jongere, student of starter is welkom bij ons. Om die reden hebben wij ook een grote diversiteit wat betreft potentiële kandidaten. Sommigen zijn op zoek naar een bijbaan, anderen zijn afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie. Sommigen willen graag met hun handen werken, anderen gebruiken liever hun kennis om uw bedrijf verder te helpen. Daarnaast hebben ze interesse in de meest uiteenlopende functies en branches.

Wij kunnen u helpen bij het inhuren van het volgende personeel: