catering medewerkers inhuren

Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste versterking van uw catering team? Of het nu gaat om verschillende klussen en evenementen of vaste werkzaamheden binnen uw bedrijf, wij nemen graag de zoektocht naar passend personeel op ons en helpen u bij het vinden van geschikt jong talent!
Bekijk wat JAM voor uw bedrijf kan betekenen
 

Catering medewerkers inhuren via JAM

Bij JAM helpen wij jongeren, studenten en starters bij het vinden van een passende baan in de regio. Veel van onze aangesloten kandidaten zijn op zoek naar een leuke baan in de catering. Sommigen van hen willen graag wat extra verdienen in de vorm van een bijbaan naast school of tijdens vakanties, anderen zijn op zoek naar een parttime baan voor een aantal dagen in de week naast bijvoorbeeld hun deeltijd studie. Daarnaast beschikken wij ook over kandidaten die een gerelateerde horeca opleiding hebben afgerond en op zoek zijn naar de volgende stap in hun carrière. Kortom: van bijbaan tot startersfunctie, van een tijdelijke tot een vaste aanstelling, wij helpen u bij het vinden van de geschikte kandidaat!
Bekijk vacatures in de Kempen

Wat kost het inhuren van een catering medewerker?

Het tarief voor het inhuren van een catering medewerker via JAM is afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de kandidaat. Voor iemand met al enkele jaren ervaring vragen wij dan ook een hoger bedrag dan voor een scholier dat nog maar net om de hoek komt kijken. We willen u er daarnaast graag op wijzen dat u enkel en alleen betaald voor de gewerkte uren. Alle voorafgaande handelingen, zoals het aanmaken van een bedrijfsaccount, onze zoektocht naar geschikt personeel en het voorgesteld krijgen van deze geselecteerde kandidaten, zijn volledig gratis en vrijblijvend. Wel zo fijn om nergens aan vast te zitten!
Vraag meer informatie op
 

Wist u dat...

  • U geen onnodige werkgeverrisico’s loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Wij de vakantiekrachten verlonen, dus dat u daar geen tijd aan kwijt bent?
  • U de vakantiekrachten niet door hoeft te betalen bij bijv. ziekte?
  • U nergens aan vastzit, dus de samenwerking direct kunt stopzetten mocht u ontevreden zijn?
  • Als u tevreden bent over een vakantiekracht, u deze gratis mag overnemen na 1040 gewerkte uren?
  • Het ook mogelijk is om een vakantiekracht eerder of direct over te nemen tegen een éénmalig tarief?
  • U écht alleen maar betaald voor de gewerkte uren?
  • Wij open staan voor allerlei soorten functies, projecten, klussen, etc.
 

Online platform voor het inhuren van catering medewerkers

Heeft u een bedrijfsprofiel aangemaakt? Dan krijgt u toegang tot ons online platform. Hier kunt u één of meerdere opdrachten plaatsen, welke automatisch zichtbaar worden voor alle aangesloten jongeren, studenten en starters. Bent u op zoek naar een stel helpende handen voor een tijdelijke klus of project? Regel dan makkelijk en snel extra personeel door beschikbare kandidaten uit te nodigen. Bent u op zoek naar vaste versterking van uw team? In de startersdatabase zijn profielen te vinden van kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan. Filter de kandidaten op basis van uw voorkeuren en vraag makkelijk en snel het cv of een persoonlijkheidstest op. Ook is het mogelijk om direct een kennismakingsgesprek in te plannen. Super handig!

Bekijk hier onze beschikbare kandidaten
Bekijk vacatures in de Kempen

Kempisch uitzendbureau

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van die ideale baan in de Kempen?
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Bent u op zoek naar catering medewerkers?

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een gratis bedrijfsprofiel aan!
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken