horeca medewerkers inhuren

Stapelt de afwas zich op, duurt het een kwartier voordat gasten een drankje krijgen en lopen uw huidige medewerkers de voeten onder hun lijf vandaan? Kortom, kunt u wel wat extra horeca hulp gebruiken? Wij nemen graag de zoektocht naar passend personeel op ons en helpen u bij het vinden van geschikt jong talent!
Bekijk wat JAM voor uw bedrijf kan betekenen
 

Horeca medewerkers inhuren via JAM

Bij JAM helpen wij jongeren, studenten en starters bij het vinden van een passende baan in de regio. Veel van hen hebben al ervaring in de horeca of lijkt het erg leuk om dit te leren. Voor sommigen is het een bijbaan naast hun studie, voor anderen een start van een carrière in de horeca na het behalen van een gerelateerde diploma. Sommigen zijn op zoek naar een baan in een hoogwaardig restaurant, anderen staan liever de hele nacht achter de tap in een café. Kortom: van restaurant tot kroeg, van bijbaan tot startersfunctie, van een tijdelijke tot vaste aanstelling: wij helpen u bij het vinden van de geschikte kandidaat!
Bekijk vacatures in de Kempen

Wat kost het inhuren van een horeca medewerker?

Ten eerst willen we graag benadrukken dat wij werken volgens het “no cure, no pay” principe. Dat houdt in dat u echt alleen maar betaald voor de gewerkte uren. Het aanmaken en gebruik maken van het bedrijfsaccount is dus geheel gratis en vrijblijvend. Ook betaalt u niets voor onze gemaakte uren tijdens de zoektocht en het voorstellen van geschikte kandidaten. Het tarief voor het inhuren van een horeca medewerker via JAM is afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de kandidaat. Zo kost een ouder iemand met meer ervaring wat meer dan een jonger iemand met weinig tot geen ervaring.
Vraag meer informatie op
 

Wist u dat...

  • U geen onnodige werkgeverrisico’s loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Wij de vakantiekrachten verlonen, dus dat u daar geen tijd aan kwijt bent?
  • U de vakantiekrachten niet door hoeft te betalen bij bijv. ziekte?
  • U nergens aan vastzit, dus de samenwerking direct kunt stopzetten mocht u ontevreden zijn?
  • Als u tevreden bent over een vakantiekracht, u deze gratis mag overnemen na 1040 gewerkte uren?
  • Het ook mogelijk is om een vakantiekracht eerder of direct over te nemen tegen een éénmalig tarief?
  • U écht alleen maar betaald voor de gewerkte uren?
  • Wij open staan voor allerlei soorten functies, projecten, klussen, etc.
 

Online platform voor het inhuren van horeca medewerkers

Op het online platform is het mogelijk om verschillende opdrachten aan te maken, zoals barmedewerker, afwashulp of medewerker bediening. Deze worden vervolgens zichtbaar voor al onze aangesloten jongeren, studenten en starters. Zij kunnen met slechts één druk op de knop meer informatie opvragen of direct solliciteren. Het is ook mogelijk om interessante kandidaten uit te nodigen voor bijvoorbeeld een tijdelijke opdracht. Bent u naast medewerkers op de vloer ook op zoek naar geschikte kandidaten voor leidinggevende functies? Neem dan eens een kijkje in onze startersdatabase. Op basis van uw ingevulde filters worden hier real-time onze beschikbare kandidaten getoond. Vervolgens kunt u het cv of een persoonlijkheidstest opvragen. Super makkelijk!

Bekijk hier alle beschikbare kandidaten
Bekijk vacatures in de Kempen

Kempisch uitzendbureau

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van die ideale baan in de Kempen?
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Kunt u wel een horeca medewerker gebruiken?

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een gratis bedrijfsprofiel aan!
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken