medewerker logistiek inhuren

Stapelt het werk in het magazijn van uw bedrijf zich steeds verder op of krijgt u bepaalde logistieke taken niet meer met het huidige personeel voor elkaar? Kortom, bent u op zoek naar tijdelijke of vaste medewerkers in de logistiek? Wij nemen graag de zoektocht naar passend personeel op ons en helpen u bij het vinden van geschikt jong talent!
Bekijk wat JAM voor uw bedrijf kan betekenen
 

Logistiek medewerker inhuren via JAM

Bij JAM zijn wij elke dag bezig om jongeren, studenten en starters te helpen bij hun zoektocht naar een passende baan in de regio. Veel van hen zijn momenteel op zoek naar een leuke baan in de logistiek. Sommigen zijn op zoek naar een bijbaan naast school of in de vakanties, anderen willen graag parttime werkervaring opdoen naast bijvoorbeeld een deeltijd studie. We hebben ook voldoende kandidaten in onze database die pas zijn afgestudeerd en nu op zoek zijn naar een logistieke functie op niveau. Kortom: van bijbaan tot startersfunctie, van een tijdelijke tot vaste aanstelling, wij helpen u bij het vinden van de geschikte kandidaat!
Bekijk vacatures in de Kempen

Wat kost het inhuren van een logistiek medewerker?

Het tarief voor het inhuren van een logistiek medewerker via JAM is afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de kandidaat. Daarnaast willen we graag benadrukken dat we bij JAM werken volgens het “no cure, no pay” principe. Dat wil zeggen dat u pas betaalt als er ook daadwerkelijk iemand aan de slag gaat. U betaalt dus altijd alleen maar voor de gewerkte uren. Het aanmaken en gebruikmaken van ons bedrijfsprofiel is dan ook volledig gratis en vrijblijvend. Ook voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van interessante kandidaten betaalt u niets.
Vraag meer informatie op
 

Wist u dat...

  • U geen onnodige werkgeverrisico’s loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Wij de vakantiekrachten verlonen, dus dat u daar geen tijd aan kwijt bent?
  • U de vakantiekrachten niet door hoeft te betalen bij bijv. ziekte?
  • U nergens aan vastzit, dus de samenwerking direct kunt stopzetten mocht u ontevreden zijn?
  • Als u tevreden bent over een vakantiekracht, u deze gratis mag overnemen na 1040 gewerkte uren?
  • Het ook mogelijk is om een vakantiekracht eerder of direct over te nemen tegen een éénmalig tarief?
  • U écht alleen maar betaald voor de gewerkte uren?
  • Wij open staan voor allerlei soorten functies, projecten, klussen, etc.
 

Online platform voor het inhuren van logistiek medewerkers

Nadat u een bedrijfsaccount heeft aangemaakt krijgt u toegang tot ons online platform. Hier is het mogelijk om verschillende opdrachten aan te maken die vervolgens zichtbaar worden voor al onze aangesloten jongeren, studenten en starters. Zij kunnen vervolgens met één druk op de knop meer informatie opvragen of direct solliciteren. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld voor een tijdelijke opdracht zelf kandidaten uit te nodigen. Bent u op zoek naar vaste medewerkers in de logistiek? Neem dan eens een kijkje in onze startersdatabase. Hier worden alle beschikbare kandidaten getoond die op zoek zijn naar een baan in de logistiek. Vervolgens kunt u met slechts één druk op de knop het cv opvragen.

Bekijk hier alle beschikbare kandidaten
Bekijk vacatures in de Kempen

Kempisch uitzendbureau

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van die ideale baan in de Kempen?
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Bent u op zoek naar medewerkers in de logistiek?

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een gratis bedrijfsprofiel aan!
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken