schoonmaak medewerker inhuren

Bent u op zoek naar een schoonmaak medewerker die ervoor zorgt dat uw bedrijfspand weer spik en span is? Of bent u voor uw schoonmaakbedrijf op zoek naar versterking van uw team? Wij nemen graag de zoektocht naar tijdelijk en vast personeel op ons en helpen u bij het vinden van geschikt jong talent!
 
Bekijk wat JAM voor uw bedrijf kan betekenen
 

Schoonmaak medewerker inhuren via JAM

Bij JAM helpen wij jongeren, studenten en starters bij het vinden van een passende baan in de regio. Veel van hen zijn momenteel op zoek naar een leuke baan als schoonmaker of interieurverzorger. Sommigen zijn op zoek naar een leuke bijbaan naast school of in de vakanties, anderen willen graag parttime aan de slag om hun studie te kunnen bekostigen. Ook hebben we een hoop beschikbare kandidaten in onze database die op zoek zijn naar (tijdelijk) fulltime werk. Kortom, van bijbaan tot fulltime werk, van een tijdelijke tot vaste aanstelling, wij helpen u bij het vinden van de geschikte kandidaat!
Bekijk vacatures in de Kempen

Wat kost het inhuren van een schoonmaak medewerker?

Allereerst willen wij u graag duidelijk maken dat u bij JAM altijd alleen betaald voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Het aanmaken en gebruik maken van het bedrijfsprofiel is dus volledig gratis en vrijblijvend. Ook betaalt u niets voor onze zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte kandidaten. U betaalt pas zodra u tevreden bent over een kandidaat en deze graag in wilt huren. Het tarief voor het inhuren van een schoonmaakmedewerker via JAM is afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de kandidaat. Zo hanteren wij voor een ouder iemand met meer ervaring een hoger tarief dan voor een jonger iemand met minder of geen ervaring.
Vraag meer informatie op
 

Wist u dat...

  • U geen onnodige werkgeverrisico’s loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Wij de vakantiekrachten verlonen, dus dat u daar geen tijd aan kwijt bent?
  • U de vakantiekrachten niet door hoeft te betalen bij bijv. ziekte?
  • U nergens aan vastzit, dus de samenwerking direct kunt stopzetten mocht u ontevreden zijn?
  • Als u tevreden bent over een vakantiekracht, u deze gratis mag overnemen na 1040 gewerkte uren?
  • Het ook mogelijk is om een vakantiekracht eerder of direct over te nemen tegen een éénmalig tarief?
  • U écht alleen maar betaald voor de gewerkte uren?
  • Wij open staan voor allerlei soorten functies, projecten, klussen, etc.
 

Online platform voor het inhuren van schoonmaak medewerkers

Na het aanmaken van een gratis bedrijfsprofiel krijgt u toegang tot ons online platform.Hier is het mogelijk om de opdracht te plaatsen, waarna deze direct zichtbaar wordt voor alle aangesloten jongeren, studenten en starters. Zij kunnen vervolgens meer informatie opvragen of direct solliciteren. Het is ook mogelijk om beschikbare kandidaten uit te nodigen voor bijvoorbeeld een tijdelijke odpracht of project. Bent u op zoek naar vaste versterking van uw team? Neem dan eens een kijkje in onze startersdatabase. Hier kunt u beschikbare kandidaten vinden die op zoek zijn naar een vaste bijbaan, parttime of fulltime werk. U kunt eenvoudig het cv opvragen of de kandidaat direct uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Bekijk hier alle beschikbare kandidaten
Bekijk vacatures in de Kempen

Kempisch uitzendbureau

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van die ideale baan in de Kempen?
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Bent u op zoek naar schoonmaakmedewerkers?

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een gratis bedrijfsprofiel aan!
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken