Studenten inhuren

Bent u op zoek naar flexibele studenten om gaten in het rooster op te vangen? Of misschien gespecialiseerde MBO’ers of HBO’ers met frisse inzichten die op zoek zijn naar een vaste parttime baan naast hun studie? Wij helpen u graag bij het vinden van jong talent dat bij uw organisatie past!

Uurtarief opvragen

Studenten inhuren via JAM

Bij JAM zijn we gespecialiseerd in het aantrekken van jong talent, met name studenten. Het is onze missie om ze te helpen bij een goede start op de arbeidsmarkt. Dat kan in de vorm van een flexibele bijbaan naast hun studie of bijvoorbeeld een vaste parttime baan waarbij ze praktijkgerichte ervaring op kunnen doen dat aansluit op hun opleiding. We beschikken momenteel al over een uitgebreide studentenpool met beschikbare studenten uit Noord-Brabant, maar gaan ook graag voor je op zoek naar die ene perfecte match!

Wat kost het inhuren van een student?

Bij JAM werken wij volgens het “no cure, no pay” principe, wat inhoudt dat u pas betaalt zodra er ook echt iemand bij u aan de slag gaat. Het aanmaken van een bedrijfsaccount, de zoektocht naar geschikte kandidaten én de voorstellen die u van ons ontvangt zijn ten alle tijden volledig gratis en vrijblijvend. Nu horen wij u al denken: “maar wat kost een student inhuren mij nou echt?” Klik dan op de button hieronder en vraag vrijblijvend het uurtarief op.

Uurtarief opvragen

Wist u dat...

U geen onnodige werkgeverrisico’s loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
Wij de studenten verlonen, dus dat u daar geen tijd aan kwijt bent?
U de studenten niet door hoeft te betalen bij bijvoorbeeld ziekte?
Als u tevreden bent over een student, u deze gratis mag overnemen na 1040 gewerkte uren?
Het ook mogelijk is om een student eerder of direct over te nemen tegen een éénmalig tarief?
U écht alleen maar betaalt voor de gewerkte uren?
Wij open staan voor allerlei soorten functies, projecten, klussen, etc.
U nergens aan vastzit, dus de samenwerking direct kunt stopzetten mocht u ontevreden zijn?

Studenten inhuren via online platform

Studenten inhuren? Dan is het noodzakelijk een gratis bedrijfsaccount aan te maken. Na het aanmaken van een account krijgt u direct toegang tot ons online werkplatform. Hier heeft u de mogelijkheid om zelf opdrachten en vacatures uit te zetten, maar u kunt dit natuurlijk ook helemaal aan ons overlaten (wederom zonder extra kosten). Daarnaast krijgt u direct toegang tot onze Talentenbank: een overzicht van alle beschikbare jongeren, studenten en starters die op zoek zijn naar werk. Vraag eenvoudig het cv op of plan direct een afspraak in met een interessante kandidaat!

Bekijk hier alle beschikbare studenten

Studenten inhuren uit uw regio?

Studenten inhuren die bij u uit de regio komen? Bekijk hieronder de mogelijkheden:


Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een gratis bedrijfsprofiel aan!

Bedrijfsprofiel aanmaken