technisch medewerker inhuren

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast technisch personeel, maar vind u het lastig om geschikte kandidaten te vinden en te bereiken? Wij nemen graag de zoektocht naar passend personeel op ons en helpen u bij het vinden van geschikt, jong en technisch talent!
 
Bekijk wat JAM voor uw bedrijf kan betekenen
 

Technisch medewerker inhuren via JAM

Bij JAM helpen wij jongeren, studenten en starters bij het vinden van een passende baan in de regio. Zo hebben wij momenteel jong talent in onze database staan die op zoek zijn naar een technische baan. Sommigen van hen zijn op zoek naar een leuke bijbaan of vakantiewerk in de technische sector, maar hebben nog geen relevante werkervaring. Anderen zijn bezig met een verwante opleiding en willen daarnaast graag parttime werkervaring opdoen. Ook beschikken we over starters die recentelijk zijn afgestudeerd en young professionals met al enkele jaren ervaring. Kortom: van bijbaan tot startersfunctie, van een tijdelijke tot vaste aanstelling, wij helpen u bij het vinden van de geschikte technische kandidaat!
Bekijk vacatures in de Kempen

Wat kost het inhuren van een technisch medewerker?

Het tarief voor het inhuren van een technisch medewerker via JAM is afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de kandidaat. Zo kost iemand met al enkele jaren ervaring uiteraard iets meer dan iemand zonder relevante werkervaring. Dit tarief wordt enkel gehanteerd voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Wij bij JAM werken namelijk volgens het “no cure, no pay” principe. Het aanmaken van het bedrijfsaccount, onze zoektocht naar geschikt personeel en de voorstellen die hieruit voortkomen, kosten u dan ook niks.
Vraag meer informatie op
 

Wist u dat...

  • U geen onnodige werkgeverrisico’s loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Wij de vakantiekrachten verlonen, dus dat u daar geen tijd aan kwijt bent?
  • U de vakantiekrachten niet door hoeft te betalen bij bijv. ziekte?
  • U nergens aan vastzit, dus de samenwerking direct kunt stopzetten mocht u ontevreden zijn?
  • Als u tevreden bent over een vakantiekracht, u deze gratis mag overnemen na 1040 gewerkte uren?
  • Het ook mogelijk is om een vakantiekracht eerder of direct over te nemen tegen een éénmalig tarief?
  • U écht alleen maar betaald voor de gewerkte uren?
  • Wij open staan voor allerlei soorten functies, projecten, klussen, etc.
 

Online platform voor het inhuren van technisch medewerkers

Heeft u een bedrijfsprofiel aangemaakt? Dan krijgt u toegang tot ons online platform, waar u zelf de opdracht uit kunt zetten. Deze wordt dan automatisch zichtbaar voor alle aangesloten jongeren, studenten en starters die geïnteresseerd zijn in een technische baan. Heeft u een tijdelijke klus of project? Dan is het ook mogelijk om beschikbare kandidaten direct uit te nodigen. Zo heeft u makkelijk en snel tijdelijk personeel geregeld! Bent u op zoek naar een vaste collega? Bekijk dan eens onze startersdatabase. Hier zullen alle beschikbare kandidaten worden getoond die op zoek zijn naar een technische functie. Met slechts één druk op de knop kunt u het cv of een persoonlijkheidstest aanvragen.

Bekijk direct hier beschikbare kandidaten
Bekijk vacatures in de Kempen

Kempisch uitzendbureau

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van die ideale baan in de Kempen?
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Bent u op zoek naar medewerkers in de techniek?

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een gratis bedrijfsprofiel aan!
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken