De dorpen Bladel, Reusel, Hooge Mierde en Lage Mierde vallen onder team De Kempen. In team de Kempen is Steven Spooren regiomanager en daarbij het vaste aanspreekpunt. Hierbij wordt hij ondersteund door Janneke Panjoel en Jan van Rooij. Samen helpen zij jongeren, studenten en starters aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Op het online platform kunnen zowel de jongeren als de bedrijven zich aanmelden. Bedrijven uit de regio kunnen bij ons terecht van bijbanen en vakantiewerk tot aan fulltime banen en juniorfuncties. Jongeren, studenten en starters kunnen andersom bij ons terecht als ze op zoek zijn naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime / fulltime werk of een juniorfunctie. Met de hulp van team de Kempen ligt een perfecte match dus binnen handbereik!

JAM Bladel en Reusel-De Mierden is actief in de volgende dorpen:

  • Bladel                           
  • Casteren                        
  • Hoogeloon              
  • Hapert                            
  • Netersel
  • Dalem
  • Reusel
  • Hooge Mierde
  • Lage Mierde
  • Hulsel
 

Jongeren en studenten

Woon je in of dichtbij één van bovenstaande dorpen? En ben je op zoek naar een flexibele bijbaan, vakantiewerk, parttime werk, (tijdelijk) fulltime werk of een startersfunctie bij jou in de buurt? Maak dan een account aan bij ons op de website! Als je je hebt aangemeld nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we elkaar wat beter leren kennen. Waar ben je precies naar op zoek? Wat voor werk lijkt je leuk om te doen? Hoe vaak per week zou je graag willen werken? En hoeveel kilometer van huis is voor jou de max? Vervolgens kan je de rest helemaal zelf online regelen, gewoon vanaf je smartphone of computer. Geef online je beschikbaarheid door, ontvang oproepen vanuit bedrijven of solliciteer zelf op leuke functies. Ook Steven, Jan en Janneke houden goed in de gaten of er vacatures binnen komen die helemaal passen bij jouw wensen.

Inschrijfformulier voor jongeren
 

Starters

Heb je je MBO-, HBO- of WO-diploma op zak en ben je op zoek naar een interessante startersfunctie? Maak dan een startersprofiel aan. Jouw profiel wordt vervolgens zichtbaar voor meer dan 1000 aangesloten bedrijven. Zo kun je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek, maar je kunt ook zelf op zoek gaan naar leuke vacatures. Je zult in ieder geval altijd ondersteund worden door Steven, Janneke en Jan, die precies in de gaten houden of er interessante vacatures voor jou binnenkomen.
 

Inschrijfformulier voor starters


Ben je benieuwd welke banen we momenteel beschikbaar hebben in regio Bladel en Reusel-De Mierden? Klik dan op de link hieronder:

Link naar de vacatures in de regio Bladel en Reusel-De Mierden


Bedrijven

Heeft u een tijdelijk tekort aan personeel, kunt u een vacature maar niet gevuld krijgen of bent u op zoek naar versterking van het team? Bij JAM willen wij u hier graag in ontzorgen. Door middel van onze database van beschikbare jongeren, studenten en starters kan een perfecte match zomaar binnen handbereik zijn! Zowel wat betreft bijbanen en vakantiewerk, als tijdelijke opdrachten, parttime of fulltime werk heeft JAM veel kandidaten beschikbaar uit de regio Bladel en Reusel-De Mierden. En bij ons geldt altijd: no cure, no pay.

Inschrijfformulier voor bedrijven

Contact

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Steven Spooren:

Email: steven@jamwerkt.nl
Telefoonnummer: +31 (0)497 783 104

De kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden op een centrale locatie in Bladel, namelijk bij de spreekkamers in de Rabobank.