Maak kennis met team Helmond-De Peel! Joris Raaijmakers is hierbij het vaste aanspreekpunt voor de starters en fulltimers, terwijl Merel Mathheeuwse zich voornamelijk focust op jongeren en studenten die op zoek zijn naar een tijdelijke (bij)baan of vakantiewerk. Samen bundelen ze hun krachten en helpen ze jongeren, studenten en starters met een goede start op de arbeidsmarkt in Helmond en omgeving. Lokale bedrijven kunnen bij Joris en Merel terecht met allerlei soorten opdrachten en banen. Andersom kunnen ook de jongeren uit de regio zich gratis aanmelden als ze op zoek zijn naar een baan. Zo kunnen Joris en Merel voor jou aan de slag om die perfecte baan te zoeken! 

JAM Helmond-De Peel is actief in de volgende dorpen:

  • Helmond
  • Stiphout
  • Mierlo-Hout
  • Brouwhuis
 

Jongeren en studenten

Woon je in een van de bovenstaande dorpen en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan, vakantiewerk, parttime werk, (tijdelijk) fulltime werk of een startersfunctie bij jou in de buurt? Meld je dan gratis aan! Door middel van een kennismakingsgesprek willen we je graag beter leren kennen. Waar ben je precies naar op zoek? Wat voor werk lijkt je leuk? Hoeveel zou je graag willen werken? En hoe ver van huis is voor jou de max? Vervolgens kun je de rest allemaal online regelen, gewoon vanaf je smartphone of computer. Geef online je beschikbaarheid door, ontvang oproepen vanuit bedrijven of solliciteer zelf op leuke functies. Ook team Helmond-De Peel houdt goed in de gaten of er vacatures binnen komen die precies voor jou bedoelt zijn.

Inschrijfformulier voor jongeren
 

Starters

Ben je afgestudeerd en op zoek naar een interessante startersfunctie? Maak dan een startersprofiel aan. Jouw profiel wordt dan automatisch zichtbaar voor alle aangesloten bedrijven. Hierdoor kun je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek of je kunt zelf op zoek gaan naar leuke vacatures. Je zult in ieder geval altijd ondersteund worden door team Helmond-De Peel, die precies in de gaten houden of er iets interessants voor jou binnenkomt.
 

Inschrijfformulier voor starters


Ben je benieuwd welke banen we momenteel beschikbaar hebben in regio Helmond-De Peel? Klik dan op de link hieronder:

Link naar de vacatures in regio Helmond-De Peel


Bedrijven

Heeft u een tijdelijk tekort aan personeel, kunt u een vacature maar niet gevuld krijgen of bent u op zoek naar versterking van het team? Bij JAM willen wij u hier graag in ontzorgen. Door middel van onze database van beschikbare jongeren, studenten en starters kan een perfecte match zomaar binnen handbereik zijn! Zowel wat betreft bijbanen, tijdelijke opdrachten, parttime of fulltime werk heeft JAM veel kandidaten beschikbaar uit de regio Helmond-De Peel. En bij ons geldt altijd: no cure, no pay.

Inschrijfformulier voor bedrijven       

Contact

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Joris Raaijmakers of Merel Mattheeuwse:

Email: joris@jamwerkt.nl
Telefoonnummer: +31 (0)497 783 107

Email: merel@jamwerkt.nl
Telefoonnummer: +31 (0)497 783 110