Yes! Na weken van onderzoek en optimalisering staat onze Talentenbank 2.0 live! We zijn trots op de nieuwe versie en hopen zo meer jongeren, studenten en starters te helpen aan een passende baan in de buurt.

De Talentenbank bestaat dit najaar alweer 1 jaar. In 2019 merkten we dat bedrijven een grote interesse hadden om ook zelf eens door onze database van beschikbaar jong talent te scrollen. Want wie weet stond daar nog wel een interessant profiel tussen, konden ze zo vrijblijvend een kijkje nemen voor een andere afdeling of zagen wij wellicht wel iemand over het hoofd. Met die reden is de Talentenbank ontstaan, waarmee we aangesloten bedrijven de unieke kans willen bieden om ook zelf rond te neuzen tussen alle beschikbare kandidaten. In tegenstelling tot andere cv-databases is de Talentenbank gratis in gebruik (ook het opvragen van cv’s) én waarborgen we vanuit JAMwerkt de kwaliteit, doordat we iedereen die in de Talentenbank staat persoonlijk gezien en gesproken hebben.

Na de lancering hebben we de Talentenbank volop onder de aandacht gebracht en zijn al heel wat jongeren, studenten en starters aan een baan geholpen. Toen het balletje begon te rollen, zijn we begonnen met kwalitatieve interviews onder een steekproef van aangesloten bedrijven. We gingen diep in op de tool, de mogelijkheden, de voor- en nadelen, etc. Aan de hand van deze resultaten hebben we de optimalisatieronde ingezet. En nu, ongeveer een jaar na lancering, staat de tweede versie van de Talentenbank live!

De nieuwe Talentenbank is overzichtelijker, handig te gebruiken op zowel desktop als mobiel en geeft naast praktische informatie ook een kort persoonsprofiel weer. Op die manier kan er beter de overweging worden gemaakt of iemand wel écht bij jullie organisatie past. Daarnaast is het ook voor niet-klanten mogelijk geworden om een kandidaten-alert in te stellen. Geef aan naar wat voor collega je op zoek bent door middel van meerdere filters en ontvang iedere donderdag een mail met de nieuwste profielen die hieraan voldoen.

Bekijk de nieuwe Talentenbank!

Om de release van de nieuwe Talentenbank te vieren, loopt er momenteel een tijdelijke actie t/m 16 oktober 2020 waarbij je naast de standaard korting nog eens éxtra korting ontvangt op het uitzend- of overnamebedrag wanneer iemand via de Talentenbank bij jullie aan de slag gaat. Vraag een cv op, vul de code JAM25WB in en ontvang 25% korting op het overnamebedrag of 0,15 korting op de omrekenfactor.

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->