Filter op

Toon filters
Kandidaten alert aanmaken

Beschikbare kandidaten (229)

Wij hebben alle onderstaande kandidaten gezien en gesproken

Lieke (29) - Projectmanager / Startersjob

Regio Den Bosch
HBO Leisure Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Voorraadbeheer - Coolblue

Deze dame heeft heel wat in haar mars! Lieke heeft twee jaar geleden een Hbo opleiding richting Leisure Management afgerond en heeft een hele tijd bij Coolblue gewerkt! Nu is ze klaar voor een volgende stap waarbij ze als Projectmanager kan werken in een creatieve omgeving.

Anna (25) - Horeca en/of Receptie. Daarnaast sta ik ook open voor andere mogelijkheden.

Regio Amsterdam
MBO ondernemer detailhandel
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Horeca medewerker

Aan de kant! Hier komt Anna! Deze jonge vrouw heeft een echte 'get shit done' mentaliteit. Hard werken is de norm en zij is niets anders gewend. Met jarenlang ervaring in de horeca en detailhandel kan Anna ons allemaal echt iets leren over omgaan met klanten en het binnenhalen van de centjes. Heb jij een leuke baan van 24-32 uur waar je Anna goed bij kunt gebruiken? Loop je kans niet mis en neem snel contact met haar op!

Glenn (22) - Bedrijfskundige

Regio Utrecht
HBO Technische Bedrijfskunde
32-40 uur

Meest recente functie: Supermarkt medewerker

De 22 jarige recent afgestudeerde technisch bedrijfskundige Glenn uit Lexmond, ziet oplossingen voor problemen waarvan je niet wist dat je ze had. Met een specialisatie in de procesoptimalisatie zorgt Glenn ervoor dat alles op rolletjes loopt. Kan Glenn binnenkort bij jullie alles glad strijken? Dan is deze 'curling-ouder' van jouw bedrijf de juiste! Glenn is per direct beschikbaar, dus neem snel contact op.

Jouw profiel hier en je kans op een baan vergroten?

Met een profiel in de Talentenbank draai je de rollen om. Laat bedrijven jóu benaderen voor interessante banen die aansluiten op jouw profiel. Maak een account aan, vul je Talentenbank profiel in en vergroot je kans op een nieuwe uitdaging.

Maak hier een profiel aan

Michelle (24) - Inpakmedewerkster

Regio Meierijstad & Uden
MBO Medische pedicure
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Logistiek medewerkster

Bedrijven in Veghel en Eindhoven extra opgelet!
Is jouw bedrijf nog op zoek naar een vlotte, enthousiaste en zeer betrouwbare dame voor je logistieke afdeling?
Michelle is per direct op zoek naar een leuke job in de omgeving van Schijndel. Ze heeft een eigen auto en is bereid om maximaal 30 minuten te rijden. Ze heeft een mbo 4 diploma op zak en staat te springen om te starten! Nodigen jullie haar uit?

Inge (23) - Commercieel medewerker binnendienst

Regio Utrecht
MBO Basis Kokopleiding
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Binnendienst medewerker

Deze jongedame heeft al diverse werkervaring opgedaan. Van in de keuken staan, tot in de winkel, tot achter een bureau. Inge is van veel markten thuis en zou het liefste nog meer ervaring op gaan doen als Commercieel medewerker binnendienst.

Katrina (25) - Civiel engineer

Regio Amsterdam
WO Civiele Techniek
0-8 uur, 8-16 uur, 16-24 uur, 24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Civiele engineering

Wil jij graag bouwen aan jouw team? Katrina is met haar engineering talent wat jij nodig hebt! Ze gaat graag in de bouw aan de slag.

Badr (25) - Projectmedewerker/backoffice

Regio Amsterdam
MBO Juridisch dienstverlening
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: All Rounder Tata Steel

Zoek jij per direct een topper die fulltime aan de slag kan? Dan ben je bij Badr aan het juiste adres. Humor en hard werken gaat bij deze jonge man hand in hand. Met bakken aan ervaring als beveiliger, backoffice medewerker en logistiek medewerker kan dit jong talent hét verschil maken voor jou bedrijf. Haal jij hem binnen voordat een ander dat doet?

Laury (34) - Klantenservice- / Administratief medewerker

Regio Eindhoven
MBO Summa college
24-32 uur
Beschikbaar vanaf: 3 juli 2023

Meest recente functie: Assistent begeleider

Laury is een loyale werknemer die momenteel na 6 jaar toe is aan een nieuwe uitdaging. Ze komt graag de afdeling klantenservice en/of administratie versterken binnen een leuk bedrijf. Laury is beschikbaar voor 32 uur per week, en is enthousiast om leuke opties te overwegen!

Milan (20) - Werk waarbij ik met mijn handen kan werken

Regio Eindhoven
VMBO-BB/KB
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Medewerker in de bouw

Deze hardwerkende jongeman is per direct op zoek naar een leuke functie waarbij hij met zijn handen kan werken. Buiten werken vindt hij ook erg leuk, en staat open voor alles. Milan komt graag jullie team versterken!

Adir (27) - Junior Accountmanager

Regio Tilburg
MBO Leidinggevende team/traject
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juli 2023

Meest recente functie: logistiek medewerker

Adir is geborgen en getogen in Tilburg en is 27 jaar. Hij heeft een ontzettend vriendelijke en gedreven indruk achter gelaten. Momenteel is hij werkzaam bij Coolblue, maar hij wil graag de stap maken naar de sales. Hij is namelijk ontzettend commercieel ingesteld en hoewel hij weinig ervaring heeft in de telefonische verkoop is hij vastberaden om het vak eigen te maken! Geef jij hem die kans?

Hoa An (22) - Administratief- / klantenservice medewerker (vakantiewerk)

Regio Helmond-de Peel
HBO ICT Fontys Hogescholen
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 3 juli 2023

Meest recente functie: HBO student

Deze intelligente student zoekt een vakantiejob! Heel juli en augustus is hij beschikbaar om te ondersteunen in de administratie en/of de klantenservice. Wie kan deze hulp wel gebruiken aankomende zomer?

Dennis (21) - Sales

Regio Eindhoven
HBO Technische bedrijfskunde
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Ondernemer

Zoek jij nog een commerciële topper? Dan moet je bij Dennis zijn! Deze vriendelijke en goedlachse kerel is een echte eindhovenaar en gek op Sales. Hij heeft zowel als Sales agent als in de bouw gewerkt, omdat hij ook wilde ervaren hoe het is om met je handen te werken. Nu is Dennis helemaal ready voor commitment. Kan hij zich bij jouw organisatie ontpoppen tot een ware verkoper?

Celine (25) - Technisch probleemoplosser

Regio Eindhoven
WO bachelor biomedische technologie
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Student

Technische topper beschikbaar! Céline is afgestudeerd in medische wetenschappen en technologie, en ziet zichzelf meer aan de operationele kant werken dan aan de onderzoekskant. Iets met IT, computers, maar vooral ook (figuurlijke) brandjes blussen en administratieve werkzaamheden. Céline wil graag techniek inzetten voor het oplossen van problemen. Heb jij dé functie waarin zij kan stralen?

Emma (28) - Klantenservice, receptioniste, baliemedewerker

Regio Amsterdam
MBO Fashion Design
24-32 uur, 32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Leidinggevende klantenservice

Duizendpoot in aantocht.. maak ruimte voor Emma! Deze ervaren leidinggevende is alles wat je zoekt in een medewerker. Warme en vriendelijke uitstraling, expert op het gebied van klantcontact en zeer flexibel wat betreft werkdagen en -tijden. Een echte aanpakker en leuk in de omgang. Neem jij contact met haar op voordat een ander dat doet?

Diede (27) - Conceptualisatie en visualisatie (creatief)

Regio Den Bosch
HBO Communicatie & Multimediadesign
24-32 uur, 16-24 uur

Meest recente functie: Projectcoördinator

De ondernemende en creatieve Diede van 27 jaar is een kei in het visualiseren en conceptualiseren van de klantvraag. Met haar achtergrond in de Communicatie en Multimedia design ziet deze beelddenker alles rooskleurig in. Geeft Diede binnenkort jullie organisatie kleur? Neem snel contact op! Diede is per direct beschikbaar.

Lynn (24) - Administratieve functie

Regio Eindhoven
WO Master Innovation Management TU/e
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: WO student

Kan jouw bedrijf de komende 2 maanden nog een topper gebruiken die je ondersteunt op het gebied van administratie? Lynn is per direct 4 dagen per week inzetbaar en brengt buiten een hoog werk- en denk niveau ook een zeer positieve instelling met zich mee! Nodigen jullie haar uit voor een snelle kennismaking?

Job (29) - Afwisselende kantoorfunctie

Regio Helmond-de Peel
HBO Ondernemerschap en retail management
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 10 juli 2023

Meest recente functie: Assistent filiaalleider

Job is klaar voor een nieuwe uitdaging! Zijn jullie klaar voor Job? Hij is tot nu toe werkzaam geweest in de supermarkt als assistent filiaalleider, maar maakt graag een nieuwe stap naar een kantoorfunctie. Job heeft wel wat beweging nodig, dus heb je een baan met afwisseling? Dan is Job your guy!

Nadia (28) - Receptie, Secretarieel en Administratief 

Regio Amsterdam
MBO Verzorgende ig
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Verzorgende IG bij Laurens

Wil jij een hardwerkende topper met ambitie en gevoel voor mensen in jouw team? Die ook nog eens ervaring heeft met administratieve werkzaamheden? Zie hier: Nadia! Deze sociale jonge vrouw wil je gewoon in je team hebben. Ze is gestructureerd en geordend, dus pikt ze zo alle kleine foutjes uit het werk. Geen saaie dagen met haar, en zeker geen onproductieve dagen. Loop haar niet mis!

Demi (22) - Projectmanager / Planner

Regio Den Bosch
HBO AD Management
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 3 juli 2023

Meest recente functie: Student AD Management

Ben jij op zoek naar een starter op de arbeidsmarkt die graag ervaring op doet als projectmanager of planner? Demi is per 1 juli klaar voor een gave job! Neem snel contact op om met Demi om tafel te gaan. Wie weet heb jij binnenkort wel deze topper in jouw team.

Tess (23) - Marketing- en communicatiemedewerker

Regio de Kempen
HBO Communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Marketing- en communicatiemedewerker

Marketeers opgelet, Tess komt eraan! Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan is ze klaar voor een nieuwe uitdaging. Een enthousiaste en gedreven jongedame die in haar vrije tijd graag activiteiten organiseert voor haar familie. Deze wil je in je team hebben!

Isa (21) - Marketing / communicatie

Regio de Kempen
HBO Fontys Hogescholen Communicatie
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Marketingexpert bij Arviro en ploegleider bij de Jumbo

Ben jij op zoek naar iemand die tijdelijk mee kan helpen in de marketing of communicatie? Zoek niet verder! Isa is klaar met haar opleiding en wil in november beginnen bij defensie. Tot die tijd wil ze graag haar kennis toepassen in een bedrijf. Klik snel verder om Isa te leren kennen!

Remko (24) - productie of magazijn medewerker

Regio de Kempen
MBO Luchtvaarttechniek
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Beveiliger

Deze jonge gast uit Eindhoven zet zijn handige handjes graag voor jou aan het werk voor jouw bedrijf!
Remko komt over als een ontzettend geïnteresseerde en gemotiveerde jongen. Hij geeft aan op zoek te zijn naar iets voor de langere termijn en wil zich graag binden aan een bedrijf. Remko wil 40 uur per week werken en is op zoek naar een bedrijf waar hij kan meegroeien met het bedrijf.

Arsenio (29) - Administratieve functies

Regio Den Bosch
HBO Bedrijfskunde MER
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Administratief medewerker

De 29 jarige zakenman Arsenio ademt administratie. Als afgestudeerde accountmanager, met keuzevakken in de klantrelatie en administratie, zoekt Arsenio een passende functie. Arsenio stelt graag zaken op orde en staat altijd open voor een gesprek. Neem snel contact op!

Dirk (28) - Accountmanager

Regio Eindhoven
MBO Manager transport en logistiek
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 3 juli 2023

Meest recente functie: Storemanager

Sales topper op zoek naar een nieuwe uitdaging! Als storemanager van een opslagbedrijf heeft Dirk ervaring met veel verschillende werkzaamheden, maar de commerciële taken vindt hij het allerleukst. Sales doelen halen, daar krijgt hij energie van! Wie biedt Dirk een leuke, nieuwe uitdaging aan?

Teun (23) - Customer Service

Regio Eindhoven
MBO Accountmanager
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Assemblage medewerker

Op zoek naar een spontane, betrouwbare en onlangs gestarte medewerker voor op je afdeling klantcontact? Teun is op zoek naar een leuke uitdaging in de omgeving van Eindhoven en staat te springen om zijn opgedane kennis tijdens zijn mbo 4 opleiding richting accountmanagement in te gaan zetten in een leuk bedrijf! Bied jij hem de functie met klantcontact? Dan komt hij graag snel langs voor een kennismakingsgesprek.

Puk (23) - Klantenservice +

Regio Den Bosch
WO Psychologie
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Klantenservice medewerker marketing bureau

'Stilstand is achteruitgang' is het motto van Puk. Puk houdt graag de vaart erin tijdens haar ontwikkeling en werkzaamheden. Daardoor steekt ze graag haar handje op als kansen zichzelf voordoen. Met een proactief karakter en goede organisatorische vaardigheden, is Puk een waardevolle toevoeging voor elk bedrijf. Neem snel contact op met onze topper!

Kim (22) - Marketing / communicatie medewerker

Regio Eindhoven
HBO Communicatie
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 3 juli 2023

Meest recente functie: Medewerker Burgerzaken

Bijna afgestudeerd, en dus bijna klaar voor een nieuwe uitdaging! Kim is een vriendelijke, slimme jongedame die momenteel nog bij de gemeente werkt, maar zich graag binnen de marketing/communicatie sector wil ontwikkelen. Wie biedt haar een leuke startersfunctie aan?

Lynn (22) - Marketing- / commercieel medewerker

Regio Meierijstad & Uden
MBO Assistent manager internationale handel
24-32 uur
Beschikbaar vanaf: 4 juli 2023

Meest recente functie: Commercieel- / administratief medewerker

Enthousiaste dame beschikbaar voor de commerciële sector! Lynn is vanaf juli beschikbaar voor 24-32 uur per week. Ze zoekt een bedrijf waar ze haar kwaliteiten kwijt kan, en niet geheel onbelangrijk: waar ze vooral lekker veel klantcontact heeft in haar functie! Waar krijgt ze deze kans?

Anissa (19) - Administratief

Regio Amsterdam
HBO rechten
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Medewerker Personeelszaken

Deze HBO rechten student is opzoek naar een bijbaan. Heb jij veel administratie rompslomp dat maar niet weggewerkt wordt? Voeg Anissa toe aan jouw team!

Pien (22) - Tussenjaarjob

Regio Eindhoven
WO Industrial Design
24-32 uur

Meest recente functie:

Pien is een actieve en gezellige jongedame die geen zin heeft om stil te zitten! Ze is op zoek naar een baan die ze nu 24-32 uur per week kan vervullen en vanaf september als bijbaan kan aanhouden. Pien heeft hele diverse bijbanen gehad, van horeca, tot kistdrager tot productiemedewerker, ze staat dan ook overal voor open. Heb jij nog zo'n interessante baan beschikbaar voor Pien?

Lisa (26) - Marketing-/Projectmedewerker

Regio Meierijstad & Uden
HBO Event Management
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 17 juli 2023

Meest recente functie: Marketeer

Lisa is een vriendelijke en creatieve jongedame, die op zoek is naar een nieuwe stap. Ze heeft ervaring met klantcontact, teksten schrijven, een webshop onderhouden en andere marketing gerelateerde werkzaamheden. Kei leuk, maar nu graag voor een wat grotere organisatie (een team groter dan 2 man).
Lisa heeft een hele strategische visie, denkt altijd in oplossingen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb jij dé job voor Lisa?

Karima (28) - Receptionist

Regio Amsterdam
MBO Gastvrouw
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Verkoopmedewerkster

Op zoek naar een sterke jonge vrouw met bakken aan ervaring in de verkoop en horeca? Dan ben je bij Karima aan het juiste adres. Hard werken is voor Karima de norm. Is goed in sales en heeft veel ervaring met klantcontact. The sky is the limit. Haal jij deze topper binnen voordat een ander dat doet?

Sanne (19) - Customer service medewerkster

Regio Meierijstad & Uden
MBO Marketing en communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: mbo 4 student

Op zoek naar een jong talent die jouw klantenservice afdeling versterkt? Sanne is per direct beschikbaar voor een leuke startersfunctie en neemt het volgende mee: een afgeronde mbo 4 opleiding richting marketing en communicatie en 6 jaar werkervaring bij een sportschool! Sanne wil graag fulltime aan de slag en ligt erg goed in de markt dus snelheid is vereist voor een kennismaking!

Oriane (23) - Vaste Receptiemedewerker/Administratie

Regio Amsterdam
MBO Media/redactie medewerker
24-32 uur, 16-24 uur
Beschikbaar vanaf: 19 juni 2023

Meest recente functie: Vaste Receptiemedewerker/Administratie

Creatief, modern en energiek. Oriane. Hospitality is bij deze jonge vrouw op het lijf geschreven. Ze is innovatief, open, vriendelijk en weet precies hoe ze jouw klanten en bezoekers op hun gemak kan stellen. Lekker flexibel en open minded, daar worden wij ook blij van!

Sander (24) - Ontwerper (grafisch)

Regio Eindhoven
MBO SintLucas
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Horeca medewerker

Creatieve kerel beschikbaar! Sander is afgestudeerd in Vormgeving en is nog zoekende naar wat voor leuke job daarbij past. Wie weet als grafisch ontwerper, of als technisch tekenaar. Sander heeft al met veel verschillende computerprogramma's gewerkt en pakt dat ook binnen no-time op. Hij gaat graag per direct en fulltime aan de slag, kan jij Sander dat leuke kantoor met gezellige collega's bieden?

Dieke (29) - Customer service medewerker / Expediteur

Regio Den Bosch
VWO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Customer service medewerker

Dieke is een spontane dame uit Den Bosch! Ze heeft een tijdje niet gewerkt, maar is nu weer klaar voor een uitdagende job! Het liefste gaat ze in de transportbranche aan de slag waarbij ze haar eigen klanten portefeuille mag beheren. Engels is voor Dieke geen issue!

Kimberley (23) - Administratief medewerker / commercieel medewerker binnendienst

Regio Tilburg
MBO Ruimtelijk vormgever
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juli 2023

Meest recente functie: Fotograaf

Kimberley werkt momenteel als fotograaf maar wil een totaal andere kant op. Enthousiaste meid die het niet erg vindt om een stuk te rijden! Haar vriend woont namelijk in Budel. Bellen, administratief dingen verwerken, het maakt haar niet uit. Kan jij Kimberley gebruiken in jouw team? Neem dan snel contact op!

Cas (24) - Project- / Klantenservice medewerker

Regio Eindhoven
MBO Sport en bewegen
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 augustus 2023

Meest recente functie: Hoofdtrainer O13

Een sportieve, hardwerkende en slimme jongen. Dit is Cas in een notendop! En we hebben geluk, want hij zoekt momenteel een uitdagende kantoorbaan binnen een bedrijf die hem zichzelf verder laat ontwikkelen. Waar mag hij langskomen?

Levi (20) - Staat open voor een nieuwe uitdaging!

Regio Eindhoven
HAVO
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: havo student

Op zoek naar een leuke, vlotte en zeer enthousiaste dame voor het komende jaar? Levi is per direct beschikbaar om in een leuk bedrijf in te stappen waar ze echt gezien wordt! Ze is op zoek naar een bedrijf in de omgeving van Veldhoven, heeft al ervaring in verschillende branches en wil vooral een leuk avontuur aangaan voor het komende jaar! Bieden jullie haar deze optie?

Lisa (23) - Werkvoorbereider / Projectmanager

Regio Utrecht
MBO Zelfstandig werkend kok
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juli 2023

Meest recente functie: Leerling kok

Deze kok in opleiding is van plan om een carrière switch te maken! Lisa heeft veel ervaring met het werken onder druk, het stellen van prio's en het werken met collega's. Deze competenties zou ze graag verder willen ontwikkelen binnen een kantoorjob! Deze dame wil jouw bedrijf komen versterken en misschien geeft ze je bedrijfskantine ook wel een leuke upgrade!

Wout (20) - verkoopmedewerker, klantenservice, ziekenhuis

Regio Limburg
HBO Biologie en medisch laboratoriumonderzoek
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 26 juli 2023

Meest recente functie:

Deze sociale analytische gozer zoekt een leuke tijdelijke baan voor in zijn tussenjaar. Hij is beschikbaar van 26-07-2023 tot 20-10-2023. Zoek jij een tijdelijke kracht binnen je organisatie die een mooie meerwaarde kan zijn? Zoek dan niet verder!

Brenda (21) - Startersfunctie richting communicatie of marketing

Regio Tilburg
HBO Communicatie international events, music and entertainment studies
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 augustus 2023

Meest recente functie: hbo student

Topper Alert! Deze hbo starter is op zoek naar een leuke baan in de marketing of communicatie. Ze woont zelf in Tilburg en wil graag in Eindhoven, Den Bosch of Tilburg aan de slag in een leuke en hippe organisatie. Britt is per 1 augustus fulltime beschikbaar en oriënteert zich alvast op de perfecte startersjob. Nodigen jullie haar uit voor een kennismaking?

Joram (32) - Projectmedewerker, onderwijs of cultuursector

Regio Limburg
HBO Hogeschool Arnhem Nijmegen Lerarenopleiding geschiedenis
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juli 2023

Meest recente functie: Storemanager

Deze enthousiaste topper boordevol retailervaring en een bewonderlijk oog voor detail is klaar voor een nieuwe stap. Zijn voorkeur gaat uit naar een binnen- of buitendienstfunctie bij een niet al te formeel bedrijf.

Tobias (21) - Online marketeer, Marketeer, Digital marketeer

Regio Den Bosch
HAVO
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Junior e-mailmarketeer / databasemarketeer

Kan jullie website wel een boost gebruiken? De 21 jarige Tobias, is een gedreven en sociale jongeman. Tobias is semi afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie, met de specialisatie op de online marketing. Met ervaring op het gebied van SEO en SEA, wordt jullie website binnenkort sneller gevonden!

Mara (17) - Klantenservice bijbaan

Regio Eindhoven
HBO Rechten
8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Verkoopmedewerkster

Mara is een fijne toevoeging aan je team! Ze leert snel, is een sociale kwebbelkous en staat klaar voor alle klanten. Ze is 16 uur per week beschikbaar en ook nog eens flexibel inzetbaar! Naast haar sociale skills naar klanten, kan Mara ook goed secuur werken. Administratieve taken kan je dus ook zeker aan haar toevertrouwen!

Marieke (21) - Klantenservice medewerker

Regio Eindhoven
HBO HBO-Rechten
8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Stagiaire Rabobank

Marieke is een toptalent! Met haar mbo4 diploma al op zak en haar huidige studie Recht is ze een slimme dame. Daarnaast heeft ze al veel skills kunnen ontwikkelen bij haar vorige stages. Ze is nu op zoek naar een bijbaan. Komt ze jullie team binnenkort versterken?

Chanté (29) - HR, Sales, Marketing, Planning & Organisatie. Chante staat open voor veel nieuwe uitdagingen!

Regio Amsterdam
HBO Internationale business and languages
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Customer counter

HR, sales, marketing, fitness.. Chanté kan het allemaal. Ze heeft nét, vers van de pers, de HBO opleiding International Business and Languages afgerond. Nu is ze op zoek naar een leuke, afwisselende fulltime baan. Chanté staat open voor verschillende uitdagingen, dus heb jij wat in huis? Neem snel contact met haar op voordat een ander het doet!

Chanouk (23) - Klantenservice en administratie

Regio Amsterdam
HBO Pedagogiek
16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Administratief medewerker

Representatieve topper voor de administratie, woonachtig in de hoofdstad, parttime (16-32 uur) en per direct beschikbaar! Chanouk heeft de ervaring en de teamgeest om de administratie van jouw bedrijf nog soepeler te laten draaien!

Irem (23) - Receptionist

Regio Amsterdam
MBO Toerisme
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Grondstewardess

Bij sommigen stroomt hospitality gewoon door de aderen. Dat is bij Irem ook het geval. Deze leuke jonge meid heeft ervaring als grondstewardess. Met haar gastvrijheid en behulpzaamheid past Irem perfect bij jouw bedrijf. Ze is óók nog eens enorm flexibel met haar beschikbaarheid.

Tim (34) - Finance - Business Analist

Regio Tilburg
HBO Bedrijfseconomie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Boekhouder

Tim staat te popelen om aan de slag te gaan met cijfers. Met een diploma Business Administration op zak is hij op zoek naar een fulltime baan waar hij organisatorisch en gestructureerd aan de slag kan gaan. Hij is op korte termijn beschikbaar. Gaat hij binnenkort met jouw cijfers goochelen?

Robin (27) - Projectcoördinator/projectmanager - Allround medewerker binnendienst

Regio Tilburg
HBO Communication & Multimediadesign
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Projectcoördinator Marketing Operations

Ben jij op zoek naar iemand die jouw projecten in goede banen kan leiden? Zoek niet verder! Robin is een enthousiaste en breed geïnteresseerde dame. Ze heeft al ervaring in een coördinerende rol en wil hier graag in verder. Heb jij een plekje voor Robin in jouw team?

Ben (19) - Tussenjaar fulltime

Regio Eindhoven
VWO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Horecamedewerker

Kan jij wel extra handjes gebruiken in jouw team voor de zomer? Ben weet daar wel raad mee! Hij is namelijk fulltime beschikbaar de komende maanden en staat voor veel taken en functies open. Ben is per direct beschikbaar, dus wees er snel bij!

Kayleigh (24) - Klantenservice

Regio Amsterdam
MBO Media Vormgeving
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Kassamedewerker

Ben jij op zoek naar jong talent? Dan presenteert Kayleigh zich hier. Ze is opzoek naar een klantenservice baan waar zij met haar communicatieve skills klanten optimaal kan benaderen! Voeg jij haar toe aan je team?

Florentien (32) - Customer service representative

Regio Limburg
HBO Business communication
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Klant adviseur

Zoek jij een tijger voor op de customer service? Zoek dan niet verder! Deze topper heeft boordevol ervaring in het vak en spreekt 4 talen (Arabisch, Frans, Engels en Nederlands.) Ook is ze ontzettend creatief en oplossingsgericht.

Frederik (33) - Freight Forwarder

Regio Limburg
HBO Managment of business organisation in transport
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Warehouse employee

Een hele serieuze intelligente gozer die zijn passie graag achterna gaat. Met een bachelor business management transport op zak wil hij aan de slag als freight forwarder. Deze Letse kerel weet alles van de transportwereld en denkt ook graag strategisch mee.

Lizan (24) - Iets in de culturele sector lijkt me leuk, maar sta voor alles open!

Regio Amsterdam
HBO Facilitair eventmanagement
0-8 uur, 8-16 uur
Per direct

Meest recente functie:

Als je jong en creatief bent, zoek je natuurlijk een baan die dat beaamt. Lizan is een open en fijne jonge vrouw die op zoek is naar een leuke parttime baan. Geen harde eisen; heb je iets leuks, waar je een creatief brein voor nodig hebt? Gezellig bedrijf met een belangrijk doel? Ka-ching! Lizan heb je binnen ;)

Nikita (22) - Administratief

Regio Amsterdam
MBO Kappersopleiding
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Administratief

Aanpakker, gezellig en modern. Is dat waar je naar op zoek bent? Neem dan contact op met Nikita! Een leuke meid van 22 jaar uit hoofddorp die een neus heeft voor backoffice en relatiebeheer. Nikita houdt van wat uitdaging, dus als jij een top baan hebt voor 40 uur in de week, ben je hier aan het juiste adres.

Kiki (24) - Receptie

Regio Amsterdam
HBO Leraar Engels
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Studiebegeleiding & studieadviseur

Ben je op zoek naar een receptioniste die jouw bedrijf als geen ander goed kan representeren? Kiki is de topper die je zoekt. Per direct beschikbaar, met ervaring. Duizendpoot met goede muziek smaak en hospitality in 1.

Maarten (32) - Locatiemanager / coördinator

Regio Eindhoven
HBO Nima a
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Ondernemer

Topper beschikbaar! Maarten is al een aantal jaar bezig als ondernemer, nu hij graag weer in loondienst wil vraagt men hem waarom? Namelijk omdat hij het collegiale mist. Het samenwerken met, en leiding geven aan, collega's is iets waar hij veel energie uit haalt. Ook wil Maarten graag doorleren en ontwikkelen binnen een bedrijf. Maarten in sociaal ster en een goede leidinggevende, omdat hij zich goed kan aanpassen aan anderen, terwijl hij zelf stabiel blijft. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Jij kan vast een Maarten gebruiken, toch?!

Giovanni (26) -

Regio Amsterdam
MBO beveiliging

Meest recente functie:

Giovanni is een representatieve jonge man, 25 jaartjes jong en op zoek naar een topbaan voor 32 uur in de week. Giovanni heeft in het verleden voor de Defensie gewerkt en is ook een tijdje werkzaam geweest als beveiliger. Met Giovanni in je team zit je 100% goed, want ambitie, loyaliteit en oprechtheid stroomt door zijn aderen. Hij is bekwaam, betrouwbaar en eerlijk.

Hanneke (23) - Verkoopmedewerker (bijbaan)

Regio Eindhoven
HBO Rechten
8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Magazijn medewerker

Mocht je hulp in de winkel nodig hebben, dan staat Hanneke voor je klaar! Deze enthousiaste studente is niet alleen deels beschikbaar doordeweeks, maar ook het hele weekend. Waar zou ze een kijkje mogen nemen?

Joyce (30) - Projectleider/-manager

Regio Amsterdam
HAVO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Team Manager Inside Sales

Op zoek naar een veelzijdig talent met bakken aan werkervaring? Dan moet je Joyce hebben. Joyce is expert als het gaat om inside sales, personeelswerving, projectondersteuning en klantcontact. Een bekwame, welbespraakte en assertieve vrouw. Uitstekende teamleider die sterk in haar schoenen staat. Loop haar niet mis!

Yaren (18) - Receptioniste, klantenservice, kantoor baan etc

Regio Amsterdam
HAVO
0-8 uur, 8-16 uur, 16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Sales assistant

Yaren is per direct beschikbaar voor een leuke bijbaan van 16-20 uur in de Hospitality of Klantenservice. Deze jonge meid heeft al eerder in diverse winkels gewerkt, en weet dus goed met klanten om te gaan en service te verlenen. Topper!

Tanja (34) - HR Officer; Loopbaanadviseur; Consultant; Coach; Administratief Medewerker; Recruiter

Regio Amsterdam
WO Agogische Wetenschappen en Onderwijskunde
0-8 uur, 8-16 uur, 16-24 uur, 24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Asistent Faculteitsdecaan (Assistant to the Dean)

Yassar (22) - Projectmedewerker

Regio Amsterdam
VWO
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Iemand nodig die ervaring heeft met het aansturen van/en werken met groepen jongeren? Dan zit je bij Yassar aan het juiste adres. Yassar is al op jonge leeftijd begonnen als leidinggevende en dat heeft hij 5 jaar lang met veel succes gedaan. Zo'n topper in je team kun je echt niet missen.

Claire (27) - Werkvoorbereider

Regio Limburg
MBO Detailhandel
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Administratief medewerker

Een sociale, zorgzame dame van 27 jaar oud. Ze heeft veel ervaring in de detailhandel en is administratief heel sterk. Ze zoekt een bedrijf waar ze met haar zorgzame, dienstbare karakter een meerwaarde kan zijn.

Johan (21) - Technisch medewerker

Regio Limburg
VWO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Deze aardige technische jongen studeert werktuigbouwkunde. Hij heeft een tussenjaar gepakt en hierom zoekt hij een leuke tijdelijke job in de buurt van Venlo. Het lijkt hem leuk om iets in de techniek te doen maar staat open voor alles!

Basak (35) - Marketing

Regio Amsterdam
HBO Business Administration
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Marketing manager

Heeft jouw organisatie marketingskillz nodig? Dan ben jij op zoek naar Basak! Deze marketinggoeroe heeft al veel ervaring op het gebied van content creatie, social media marketing, brand marketing en B2B marketing. Voeg jij haar toe aan jouw marketing team?

Pleun (23) - Marketing medewerker / Product manager / Inkoop medewerker

Regio Den Bosch
HBO Ondernemerschap en Retail Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Barista

Na een mooie wereldreis is deze topper klaar voor het werkveld! Pleun is hbo afgestudeerd en is op zoek naar een baan waarbij ze zich bezig kan houden met plannen, organiseren en content creëren. Heb jij een creatieve functie beschikbaar voor Pleun?

Lotte (26) - Receptioniste

Regio Utrecht
MBO Sociaal Agogisch Werk (SAW)
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Gehandicapte zorgster

De 26 jarige zorgzame Lotte heeft altijd als woonbegeleider gehandicaptenzorg gewerkt. Ondanks de passie die ze voor haar vak heeft, maakt Lotte zichzelf geen zorgen meer want ze wil graag de hospitality in. Haar karakter maakt haar een topper in het ontvangen van mensen en het ideale aanspreekpunt voor de organisatie. Kan Lotte jou bedrijf helpen te ontzorgen? Neem dan contact op.

Joris (24) - Junior accountmanager

Regio Utrecht
MBO junior accountmanager
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Verkoop- en stijladviseur bij Optiek

Nadat Joris enkele jaren als verkoopmedewerker heeft gewerkt in de lokale opticien, ziet zijn carrière pad er anders uit. Zijn oog is namelijk gevallen op de opleiding tot accountmanager waar hij het super naar zijn zin heeft. Hij wil graag de theorie toepasbaar maken en zoekt een baan die daarbij aansluit. Joris kijkt uit naar een kennismakingsgesprek. Is jouw oog ook op Joris gevallen? Neem snel contact op!

Sam (17) - Logistiek medewerker (bijbaan)

Regio Eindhoven
MBO IT EXPERT
8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Supermarkt medewerker

Deze enthousiaste bijbaner zoekt een leuke logistieke job voor de avonduren! Dit is totaal nieuw voor hem, maar dat spreekt hem juist erg aan. Volgend jaar een nieuwe studie, dus nu alvast een nieuwe bijbaan zoeken. Sam komt graag eens een kijkje nemen!

Wies (20) - Klanteservice medewerker

Regio Meierijstad & Uden
MBO Kappersopleiding
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Klantenservice medewerker

Wies is een rustige en vriendelijke dame van 20 jaar. Ze is op zoek naar een leuke klantenservice functie voor 32 uur per week. Ze heeft al wat ervaring als klantenservice medewerker bij een bankenwinkel en heeft de juiste skills in huis om ook jouw klanten van goede service te voorzien!

Bo (24) - Marktonderzoeker in de foodsector / food marketeer / HR recruiter horecagroep

Regio de Kempen
HBO Food Innovation
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 september 2023

Meest recente functie: Zelfstandig werkend gastvrouw / sommelier

Bo studeert dit jaar af aan de HAS en zoekt een uitdagende starters job vanaf september! Ambitieus, vooruitstrevend en sportief zijn woorden die haar omschrijven. Ze werkt graag in een hecht team waar het persoonlijk voelt. Help jij haar aan die eerste stap op de arbeidsmarkt?

Feline (23) - Klantenservice medewerker

Regio Eindhoven
HAVO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Tandartsassistente in opleiding

Feline is een klantenservice topper! Met haar werkervaring in de retail is een goede aanwinst voor jouw klantenservice afdeling. Feline wil graag voor 32 uur per week aan de slag. Komt ze binnenkort bij jou op de koffie?

Bart (23) - Accountmanager

Regio Tilburg
MBO Toerisme & Recreatie
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 12 juni 2023

Meest recente functie: Accountmanager Sales

Ervaren accountmanager is op zoek naar een nieuwe kans om zijn kwaliteiten te tonen! Zijn huidige bedrijf zit in Deventer, dus werkt hij elke dag vanuit huis. Hij wil graag weer onder de mensen zijn en elke dag fysiek naar kantoor kunnen. Kan jij nog een sales topper in jouw team gebruiken?

Kaylee (19) - Logistiek medewerker

Regio Eindhoven
MBO summa beauty & lifestyle
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Logistiek medewerker

Tijd om in actie te komen voor deze logistieke duizendpoot! Deze jongedame voegt zich namelijk graag vanaf 1 mei aan jullie team in het magazijn toe om hier allround te ondersteunen. Ervaring heeft ze al, wanneer een gesprekje?

Eline (22) - Assembly

Regio Eindhoven
VMBO-TL/GL
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Storemanager

Ben je op zoek naar een toppertje voor jouw productie afdeling? Eline is per direct op zoek naar een leuke baan in een technische omgeving in regio Eindhoven. Het liefst werkt ze 4 dagen per week en is ze met haar handen bezig. Bieden jullie haar de kans te ontwikkelen?

Ihtisham (24) - Ik sta open voor diverse functies

Regio Amsterdam
HBO International Business and Management Studies
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Service Specialist

Op zoek naar een betrouwbare kandidaat, met een neus voor Finance en Marketing? Ihtisham is een 24 jarige jonge man uit Amsterdam die in de laatste fase van zijn studie International Business Management zit. Hij is nu al fulltime beschikbaar en is op zoek naar een toffe plek waar hij straks na zijn studie fulltime kan blijven werken. Zal dat bij jullie zijn?

Lisa (24) - HR Adviseur

Regio Eindhoven
WO MSC Human Resource Studies
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: HR projectmedewerker

Lisa is een vriendelijke dame die vertrouwen uitstraalt, iemand waar je makkelijk op af stapt. Al 3 jaar werkt ze in een HR functie, begonnen als stagiair met ondersteunende taken, uitgegroeid tot HR projectmedewerker met eigen projecten. De volgende passende stap voor haar is om HR adviseur te worden. Lisa's wens is om de schakel zijn tussen mens en bedrijf. Zoek jij nog een topper van een HR professional?

Joy (31) - Receptie administratie

Regio Amsterdam
MBO Leisure Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: recruiter IT

Op zoek naar een topper voor jouw receptie/administratie? Zoek niet verder, bij Joy moet je wezen! Veel ervaring met administratieve werkzaamheden, perfect Engels en daarbij een mensen mens. Klik, klik en Joy kan de aanwinst van het jaar worden voor uw bedrijf.

Ellen (26) - Project medewerker

Regio Amsterdam
WO MA Mediastudies
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Eigen bedrijf

Op zoek naar een topper om mee te draaien in jouw project in Amsterdam? Stop, je hebt haar gevonden. Ellen (26) is degene die je moet hebben. WO afgestudeerd, ervaring office-project ondersteuning en management en daarbij een leuke jonge dame die ieder team van energie en structuur voorziet!

Rafael (27) - Planner

Regio Limburg
MBO ICT niveau 2 (Giilde opleidingen)
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Planner en vrachtwagenchauffeur

Deze relaxte kundige gozer is geboren voor de logistieke wereld. Hij werkt er al zijn hele leven in. De achterkant van zijn rijbewijs is bijna helemaal vol! Van zijn A2 rijbewijs tot CE, hij heeft het allemaal. Op het moment is hij planner én vrachtwagenchauffeur. Hij merkt dat hij plannen geweldig vindt om te doen dus hier gaat hij graag in door. Na 4 jaar trouwe dienst bij zijn huidige werkgever is het voor hem tijd voor een volgende stap.

Lieke (22) - Logistiek medewerker

Regio Meierijstad & Uden
VMBO-BB/KB
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Koerrier

Ervaring in de logistiek én als koerrier, deze jongedame kan niet stilzitten! Zij komt dan ook graag jullie logistieke team ondersteunen. Wie kan deze enthousiasteling aan een nieuwe uitdaging helpen?

Olaf (31) - Uitvoerder

Regio Limburg
MBO Verkoop specialist
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Supply chain lead field operator

Zoek jij iemand die sociaal én technisch is? Zoek dan niet verder want deze man heeft het allemaal! In zijn vrije tijd houdt hij er van om motor te rijden of om leuke dingen te doen met zijn kinderen. Op het moment werkt hij als supply chain lead field operator waar hij 6 man onder zich heeft. In zijn nieuwe baan wil hij zijn leiderschapskwaliteiten en liefde voor techniek weer samen laten komen bij een bedrijf waar hij mee kan bouwen aan de toekomst.

Joep (25) - Backoffice klantencontact

Regio Utrecht
HBO Kunst en Economie (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht)
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Assistent label en management

Naast dat Joep graag plaatjes draait, draait hij ook graag de (financiële) administratie. Met zijn werkervaringen in de backoffice in de muziek industrie als assistent label en management, zoekt Joep een nieuwe uitdaging in de administratie.

Ilias (21) - Klantenservice- / Administratief medewerker (tussenjaar)

Regio Eindhoven
MBO Boekhouding en accountancy
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Ondernemer

Deze hardwerkende jongen is op zoek naar een leuke functie voor zijn tussenjaar! Fulltime beschikbaar tot september, en neemt een bak ervaring mee vanuit zijn eigen onderneming. Waar mag hij de komende maanden ondersteunen in de klantenservice/administratie?

Noura (20) - Receptioniste/Secretaresse

Regio Amsterdam
MBO Directiesecretaresse
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Receptioniste

Noura! Een leuke, spontane meid van 20 jaar uit Aalsmeer die op zoek is naar een klantgerichte baan. Noura heeft een jaartje verzorgende IG gestudeerd, en heeft ook de opleiding directie secretaresse afgerond. Tijdens haar studies heeft ze als receptioniste gewerkt waarbij ze een allround functie had. Relatiebeheer met klanten, telefoontjes/e-mails beantwoorden, administratie en lief lachen; Noura heeft het allemaal gedaan, met enorm veel plezier. In het boekje is Noura de ideale receptioniste; ze weet goed te vertellen wat belangrijk is in deze job, is representatief en een echte babbelaar.

Noura is fulltime (32-40 uur) beschikbaar, heeft een auto en is erg flexibel qua reis- en werktijden. Echte topper!

Soufiane (30) - Receptionist

Regio Amsterdam
MBO Kinderen Animateur
16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Store keeper | Victoria Hotel Amsterdam

Soufiane is een leuke, representatieve man die op zoek is naar een baan in de hospitality. Fijne man om in gesprek mee te zijn, met bakken aan ervaring in verschillende branches. Zo heeft hij gewerkt in het Victoria Hotel Amsterdam, de kroeg en zelfs op een yacht. Dat mag ook wel wezen, want Soufiane heeft een vlotte babbel en is erg spontaan. Geboren in Marrakech, en woont nu al jaren in Lelystad. Spreekt maar liefst drie talen; Nederlands, Engels en Frans. Haal jij deze topper binnen voordat een ander dat doet?

Pelle (20) - Magazijnmedewerker, klantenservice, horeca en retail

Regio Amsterdam
VWO
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Magazijnmedewerker

Op zoek naar een spontane, leuke jonge man met een vlotte babbel? Dan ben je bij Pelle aan het juiste adres. Deze jonge man heeft een jaartje Aviation gestudeerd en hoopt ooit een carrière te kunnen beginnen als piloot. Pelle is representatief, commercieel ingesteld en zowel taak- als mensgericht. Onlangs de rijbewijs op zak. Deze jonge man wil zo snel mogelijk voor 32 uur in de week aan de slag bij een gezellig en ambitieus bedrijf. Haal 'm snel binnen!

Anil (27) - E-commerce, online marketing, programming, ICT

Regio Amsterdam
HBO BA in biologie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: E-commerce medewerker bij Amazon

Maak ruimte voor Anil! 26-jarige e-commerce topper die je niet wilt mislopen. Anil heeft jarenlang ervaring met e-commerce en werkt momenteel bij een van de grootste bedrijven die zich hiermee bezighoudt. Daarnaast heeft Anil Biologie gestudeerd, en weet hij dus ook het een en ander over flora en fauna. Misschien wel handig zo'n veelzijdig talent!

Melissa (23) - Klantenservice medewerker

Regio Amsterdam
MBO Kappers opleiding
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Supermarkt / zelfstandig /Kapster

Sociaal en een harde werker. Dat is de basis bij Melissa. Ze heeft veel ervaring als kapster, in horeca en ook gewerkt in een kledingwinkel. Sociale en vriendelijke omgang naar klanten toe is voor haar vanzelfsprekend! Graag gaat zij een nieuwe uitdaging aan wil zij dit aan gaan in de klantenservice. Voeg jij haar toe aan je team?

Nancy (29) - Ik sta open voor diverse leuke uitdagingen!

Regio Amsterdam
WO Bouwkunde design architectuur
16-24 uur, 8-16 uur, 0-8 uur

Meest recente functie:

Wie spreekt er nou 6 talen? Nancy hier! Deze 28 jarige, intelligente meid uit Amsterdam zit momenteel in haar tweede jaar Bouwkunde (WO) en is op zoek naar een leuke bijbaan. Ze heeft vier jaar lang in Zwitserland gewoon én een jaar in New York. Met haar Italiaans-Nederlandse achtergrond heeft ze altijd al een bewondering voor verschillende culturen en landen gehad. Daarnaast ook de HBO studie Interieur Design afgerond. Nancy hoopt ooit aan de slag te kunnen gaan als architect, maar voor nu zoekt ze een leuke baan voor 16-20 uur in de week, bij voorkeur in het weekend, avond en op de vrijdag. Leuke meid!

Eva (21) - Ik zou graag een fulltime baan met veel klantcontact willen!

Regio Amsterdam
MBO Niveau 1 assistent horeca medewerker
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Eva is een spontane en vrolijke horeca veteraan. Ze weet goed praatjes te maken, heeft een leergierige en open houding, en is super enthousiast om lekker aan de slag te kunnen gaan. Eva is op zoek naar een baan voor 32-40 uur in de week en is per direct beschikbaar. Ze is erg flexibel en staat open voor diverse mogelijkheden. Deze jonge meid van 21 is toegankelijk en benaderbaar. Deze topper wil je snel binnenhalen voordat een ander het doet!

Luuk (29) - Content creator / Marketing communicatie medewerker

Regio Eindhoven
HBO Communicatie International Event, Music & Entertainment Studie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Administratief medewerker

Deze enthousiasteling staat te popelen om een functie te bekleden waarin hij zijn creativiteit kwijt kan! Tijdens zijn 2 afgeronde studies heeft hij al flink wat ervaring opgebouwd met content creation, dit vindt hij dan ook het meest interessant. Wie biedt hem de kans om zijn kwaliteiten te laten zien?

Max (21) - Omdat ik ICT studeer gaat mijn voorkeur naar IT bijbanen

Regio Eindhoven
HBO ICT
0-8 uur
Per direct

Meest recente functie: Schoonmaak bij zwembad Eindhoven

Ben je nog op zoek naar een extra kracht op de afdeling ICT? Dan is Max de aangewezen persoon. Hij is op zoek naar een leuke bijbaan naast zijn hbo studie en is zeer flexibel qua werktijden. Max is commercieel ingesteld, heeft ervaring met werken in de horeca en is per direct beschikbaar!
Nodigen jullie hem uit voor een goed gesprek?

Kim (24) - Ux-research

Regio Amsterdam
HBO Communicatie en Multimediadesign
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Stagair Game Art

Tweedejaars student UX-Designer in opleiding die op zoek is naar een leuke stage. En mogelijk een bedrijf waar ze haar carrière kan starten als part/full-time op termijn. Kim is creatief en nieuwsgierig, ze houdt ervan om oplossingen voor problemen te bedenken. Iets voor uw IT bedrijf, zo'n creatieveling met skills?

Naomi (26) - Commercieel medewerker of Junior accountmanager

Regio Amsterdam
MBO Commercieel medewerker Mbo niveau 3
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Allround horecamedewerker.

Op zoek naar een commercieel medewerker of junior accountmanager in de regio Noord Holland? Zoek niet verder, want bij Naomi ben je aan het juiste adres. Ervaren verkoopster die gedreven op zoek is naar een nieuwe verkoop job met groeimogelijkheden. Pak die kans!

Safani (20) - Ik zou graag veel met mensen in contact willen zijn, en kunnen helpen en begeleiden waar nodig.

Regio Amsterdam
MBO Helpende Zorg&Welzijn
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Als hulpvaardigheid een persoon was, dan zou Safani dat zijn. Deze jonge meid woont samen met haar vriend in Amsterdam en heeft een achtergrond in de zorg. Ze weet goed met mensen om te gaan en klantbehoeften te achterhalen. Safani is niet gauw vies van hard werken; ze komt namelijk uit Halfweg-Zwanenburg en daar is dat nu eenmaal de norm! Deze topper wil fulltime aan de slag en is per direct beschikbaar. Haal jij haar binnen voordat een ander het doet?

John (27) - Customer service representative

Regio Limburg
MBO Administratie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Bedrijfsleider

Ben je op zoek naar iemand die de mentaliteit heeft om er helemaal voor te gaan? Dan ben je bij John aan het juiste adres! Deze sociale, commercieel ingestelde jongeman wil na jaren in de outlet te hebben gewerkt als store manager een andere branche in.

Yentl Zoë (28) - Remote

Regio Amsterdam
HBO Akademie Vogue
8-16 uur, 16-24 uur, 24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Supervisor

Creatief en een doorzetter. Dat is Yentl. Met passie voor reizen en fotografie, heeft zij een eigen kijk op het leven en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Na het afronden van haar studie op de HBO Vogue Akademie, heeft zij al wat werkervaring opgedaan en is ze nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in de marketing! Zet Yentl bij jou de volgende stap?

Ruben (34) - Accountmanager / commercieel medewerker binnendienst

Regio de Kempen
HBO Sales & accountmanagement
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Horecamedewerker

Met een bak aan ervaring in de horeca heeft Ruben de spannende stap gemaakt om op zoek te gaan naar iets nieuws. Hij is bezig met een sales studie en wil graag alvast zijn kennis in de praktijk brengen. Heb jij de perfecte commerciële functie voor hem? Neem dan snel contact op!

Jessy (24) - Inkoper

Regio Tilburg
MBO Marketing communicatie en events
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Administratief medewerker

Jessy is op zoek naar iets wat echt bij haar past. Ze dacht dat dit in de makelaardij was, maar helaas is dit te repeterend werk voor haar. Ze heeft veel verkoop ervaring in de mode en heeft dit altijd erg fijn ervaren. Ze heeft al wat ervaring met inkoop, en een stap in deze richting lijkt haar dan ook een goede. Kan jij haar die stap bieden?

Indy (24) - Administratief medewerker/ planner / medewerker binnendienst

Regio Tilburg
HBO Social Work
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Administratief medewerker

Indy werkt graag in een mannenwereld, ze is dan ook een wat ruwer typje. Voorheen gewerkt in de logistiek en in de administratie waardoor een combi functie haar nu perfect lijkt te zijn! Ze is de spin in het web en zet haar communicatieve skills graag in. Echt een topper die je zeker in je team wil hebben!

Simone (26) - Junior Copywriter / Junior Marketing- en Communicatiemedewerker

Regio Tilburg
HBO Communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Student

Afgestudeerd aan de studie communicatie, ervaring opgedaan in de marketing en een passie voor het schrijven van teksten. Simone is vorig jaar afgestudeerd en werkt momenteel nog in de horeca. Ze is klaar om haar stappen te gaan zetten op het gebied van marketing!

Elise (23) - Marketeer

Regio Den Bosch
HBO Commerciële economie
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 3 juli 2023

Meest recente functie: Studente commerciële economie

De 23 jarige routinier in de supermarkten branche Elise, is klaar voor haar volgende stap. Als toekomstig marketingmedewerker kent ze haar klanten door-en-door waardoor ze altijd goed beslagen ten ijs komt. Ze begeeft zich niet alleen graag op glad ijs, maar weet dit ook makkelijk te breken. Door haar sociale karakter weet ze mensen snel te binden. Dus ga niet over één nacht ijs en neem snel contact op, met deze marketing topper!

Rogier (28) - Marketing Ecommerce Creative

Regio Amsterdam
HBO Marketing, Communication & Creativity
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Chief Creative Startup Finance

Op zoek naar een topper op het gebied van Marketing & Data analyse? Dan ben je bij Rogier (28) aan het juiste adres. Met zijn ervaring als ondernemer en startup creative heeft Rogier de beschikking over het totaal pakket om bij een ambitieus bedrijf als project manager aan de slag te gaan met de marketing + growth strategie. Leergierig, verbaal sterk en met gezonde portie zelfvertrouwen!

Eleonore (23) - Projectmedewerker

Regio Limburg
MBO Interieur styliste
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Casinomedewerkster

Een hele vriendelijke sociale dame die op zoek is naar iets nieuws. Ze houdt van planten en sporten in haar vrije tijd. Ze is communicatief en organisatorisch ontzettend sterk. Ze regelt graag dingen. Recentelijk is ze verhuisd naar Kerkrade en op en neer naar Venlo is hierdoor niet te doen. Daarom zoekt ze nu een bedrijf waar ze zich thuis voelt maar dan iets dichter bij huis.

René (26) - Belader

Regio Limburg
MBO Accountmanagement
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Allround medewerker Oostappen groep

Een ontzettend sociale kerel die graag aan de slag wil. Hij is van origine Pools en woont sinds zijn 9e in Nederland. Hij heeft onder andere ervaring als logistiek medewerker en heeft als allround medewerker bij Oostappen groep gewerkt. Hij kan niet stil zitten en is een ontzettende aanpakker. Hierdoor ziet hij fysieke taken graag terug in zijn werkzaamheden

Liselot (21) - Klantcontact bijbaan

Regio Helmond-de Peel
MBO Kader
16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Verkoop- en klantenservice medewerker

Liselot is een vrolijke dame van 21 jaar! Ze is een leuke aanvulling voor een gezellig en ambitieus team. Liselot is nog aan het studeren, maar kan wel al voor 24 uur voor jullie in de avonduren en weekenden klaarstaan. Interesse in een kennismaking?

Rover (17) - Bijbaan

Regio Eindhoven
MBO Technisch specialist personenauto’s
8-16 uur

Meest recente functie: Student

Deze jonge student is op zoek naar een leuke bijbaan voor in de avonduurtjes! Kun jij nog wel wat handjes gebruiken? Laat het ons weten.

Benthe (22) - Klantenservice- / Administratief medewerker

Regio Helmond-de Peel
HBO hbo Verpleegkunde
16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Administratief medewerker

Deze leuke meid zoekt een uitdagende bijbaan naast haar studie. Veeleisend is ze niet, ze staat voor veel open en wil gewoon lekker aan de slag. Ze is ook nog 24-28 uur per week beschikbaar! Hier moet een leuke optie voor zijn, dus we horen het graag!

Fleur (21) - Receptionist / Administratie

Regio Eindhoven
HBO Bewegingstechnologie
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Student

Deze vrolijke, vriendelijke topper zou graag jullie gasten verwelkomen en wat administratieve taken uit handen nemen. Heb jij een parttime optie voor Fleur?

John (19) - Logistiek medewerker

Regio Eindhoven
MBO Beveiliging niveau 3
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Orderpicker

Parttime logistieke job gezocht! John is beschikbaar voor 3-4 dagen per week om jullie logistieke afdeling te ondersteunen. Door zijn ruime ervaring in deze branche weet hij als geen ander hoe hij dit moet doen. Wie helpt hem aan een leuke bijbaan naast zijn studie?

Lotte (25) - Frontoffice medewerker/receptioniste, klantenservice medewerker

Regio Utrecht
MBO Frontoffice Manager niveau 4
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Klantenservice medewerker

Lotte is een goed gemutste meid! Niet omdat ze het koud heeft maar vooral omdat ze vrolijkheid uitstraalt. Met haar opleidingen en werkervaringen als frontoffice medewerker, is ze het ideale aanspreekpunt voor elk bedrijf. Lotte staat graag in verbinding met haar omgeving en doet er alles aan om het praatje te maken.

Emilija (22) - Klantenservice medewerker (thuiswerk)

Regio Meierijstad & Uden
HBO International Business
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Afstudeerstage: marketing medewerker

Vanaf 8 mei is deze spontane dame beschikbaar voor een klantenservice functie (thuiswerk)! Emilija heeft net haar hbo afgerond, en gaat in september aan een master beginnen. Ze zoekt nu een functie voor minimaal 3 dagen per week, wat ze daarna kan combineren met school. Klantcontact spreekt haar erg aan, wie kan haar aan een leuke functie helpen?

Laetitia (22) - Klantenservice medewerker (thuiswerk)

Regio Eindhoven
HBO Vanaf september pedagogiek
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Assistent winkelmanager

Wij zoeken een klantenservice functie voor deze leuke dame! In verband met verschillende locaties waar Laetitia zich af en toe bevindt, komt thuiswerk voor haar het beste uit. Nu nog fulltime, en vanaf september kan ze het goed combineren met school.

Marissa (32) - Teamleader hospitality

Regio Limburg
MBO Commerciële medewerker binnendienst, Verpleegkundige
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Leidinggevende zorgafdeling

Deze sociale jongedame heeft ontzettend veel ervaring in de zorg maar ook op het gebied van management. De zorg wil ze uit maar haar leiderschapskwaliteiten wil ze graag toepassen in haar volgende uitdaging.

Maikel (24) - Customer service engineer

Regio Limburg
MBO MKE Werktuigbouwkunde BOL 4
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Assemblage medewerker

Deze sociale jongeman van 24 heeft de opleiding werktuigbouwkunde gevolgd. Hij is begonnen als field service engineer waar de hele wereld over vloog. Vervolgens is hij aan de slag gegaan als assemblagemedewerker en daarna in de horeca. Hij mist de techniek ontzettend en wil weer terug.

Adam (23) - Planner / Administratief medewerker / Inkoper

Regio Tilburg
MBO Sport en bewegen
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Accountmanager buitendienst

Sales lag hem toch niet zo goed, maar dat klantcontact vond hij wel erg prettig! Adam is op zoek naar een functie waarin hij zijn kwaliteiten goed kan ontwikkelen. Financiën vindt hij interessant, maar hij probeert vooral breed te kijken. Enthousiaste jongen die lekker aan de slag wil! Heb jij een plekje in jouw team?

Diego (26) - Planner (personeel of productie)

Regio Tilburg
MBO internationale groothandel
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Transportplanner

Agenda overhoop, niemand weet waar die moet zijn en de tijden kloppen niet. Geen probleem, daar is Diego voor! Diego heeft al enige ervaring als transportplanner maar zou graag wat meer de persoonlijke kant op gaan. Een gedreven en enthousiaste jongen. Plan jij een gesprekje in?

Tijn (18) - Magazijnmedewerker

Regio Tilburg
VMBO-TL/GL
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Bezorger

Tijdelijke kracht! Tijn steekt graag zijn handen uit de mouwen en is tot eind augustus beschikbaar. Daarna wil hij starten met de koksopleiding. Hij sport 3x in de week maar sjouwt ook graag bij jou in het magazijn. Heb jij iets voor Tijn? Neem dan contact op!

Robert (23) - Project medewerker

Regio Amsterdam
HBO Fysiotherapie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Rob (23) is afgestudeerd HBO-er Fysiotherapie en een veelzijdige jongeman met werkervaring in verschillende takken van sport. Hij zou zich graag willen groeien in de rol van projectmedewerker bij een interessant opdracht. Wij zijn ervan overtuigd dat Rob een goede toevoeging zal zijn voor uw organisatie. Pak die kans!

Pip (19) - Tijdelijke functie met klantcontact

Regio Helmond-de Peel
HBO Verpleegkunde
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Student Verpleegkunde

Pip is een veelzijdige en vriendelijke toevoeging aan jouw team! Op zoek naar een administratief of klantcontact talent? Ze is tijdelijk beschikbaar, dus pak je kans nu het nog kan!

Andreas (27) - Administratief medewerker

Regio Meierijstad & Uden
WO Master politicologie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Klantenservice medewerker

Andreas is een vriendelijke jongeman die zich graag meer in het administratieve wereldje wil verdiepen. Met een universitaire master op zak en ervaring in de klantenservice zal hij zeker een goede toevoeging zijn aan jouw organisatie. Mag Andreas laten zien wat hij in zijn mars heeft?

Rachelle (33) - Allround inkoop functie

Regio Utrecht
MBO Mode design
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Order/ productmanager

Geen kat in de zak kopen? Dan zit je bij de inkooptopper Rachelle wel goed! Met haar ervaringen als product management en inkoper, weet Rachelle hoe ze moet reilen en zeilen in een dynamische omgeving. Koop jezelf rijk met haar in jouw team en neem snel contact op.

Inge (23) - Traineeship (productie) / Projectmanager

Regio Utrecht
WO Bachelor Accountancy - Nyenrode Business Universiteit
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Project Professional Finance

Deze super slimme dame is op zoek naar een nieuwe job! Na vijf jaar in de finance wereld actief te zijn geweest, wil ze een andere weg inslaan. Het lijkt haar super gaaf om in een productie omgeving aan de slag te gaan en zich hier bezig te houden met procesverbetering. Inge staat voor veel opties open, maar kijkt wel kritisch naar wat er bij haar past!

Charlie (24) - Communicatiemedewerker / marketeer / social media beheerder / Creative director

Regio Tilburg
HBO Communication and Multimedia Design
16-24 uur, 24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Supervisor in de retail

De 24 jarige creatieve duizendpoot, in de buurt van Breda, zoekt haar nieuwe online marketing uitdaging. Met haar portfolio onder haar arm, rijdt ze stad en land af om jou te overtuigen van haar kunstwerken. Charlie schiet fotografische prachtplaatjes voor haar socials, waarin de boodschap 'connectie' centraal staat. Maak snel zelf de connectie met Charlie om in gesprek te gaan naar de mogelijkheden!

James (19) - Logistiek medewerker

Regio Den Bosch
MBO Niveau 1
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Reparateur telefoons

James is een relaxte gozer, die voor de liefde verhuisd is van Amsterdam naar 's-Hertogenbosch. Naast zijn debuut als tortelduif is hij ook nog eens een vroege vogel. Want James is thuis altijd als eerste uit de veren. Daarom dat James opzoek is naar een baan in de productie of logistiek met flexibele diensten. Het fijnste vindt hijzelf de avond- en nachtdiensten! Dus wees geen pechvogel en neem snel contact op met James, anders is hij dadelijk al gevlogen.

Hornela (21) - Klantenservice medewerker

Regio Helmond-de Peel
MBO legal insurance & hr services specialist
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: ZZP'er (voornamelijk in de retail)

Hornela heeft haar mbo 2 opleiding afgerond, maar kwam er daarna achter dat ze het meeste energie krijgt van lekker aan het werk zijn. Dit het liefst in de klantenservice. Mensen helpen, dit doet ze namelijk graag! Wie helpt deze leuke dame aan een leerzame klantenservice job?

Koen (19) - administratie / recruitment / klantenservice

Regio de Kempen
VWO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Schoonmaker

Let op! Beschikbaar voor een paar maandjes maar zet zich voor de volle 100% in. Hij is tot eind juni beschikbaar en helpt je graag met administratieve of telefonische werkzaamheden. Vanuit Veldhoven komt hij graag op de fiets naar zijn werk. Heb jij nog wat werkzaamheden liggen die Koen kan oppakken?

Danny (21) - Accountmanager buitendienst

Regio Tilburg
MBO Marketing & Communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Autopoetser

Jong talent zoekt baan! Danny is 21 en net afgestudeerd. Hij is enthousiast en leergierig ingesteld, klaar voor een nieuwe stap. Momenteel werkt hij als autopoetser maar hij is op zoek naar een baan in de sales. Het liefst rijdt hij van hot naar her en zit hij niet de hele dag achter zijn bureau. Een beetje afwisseling doet hem goed. Kan hij die bij jou krijgen?

Lindi (18) - Receptioniste

Regio Utrecht
VMBO-TL/GL
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Schoonmaak medewerkster

Deze voormalige Pedagogisch medewerkster is op zoek naar een carrière switch. Ze is sociaal, gastvrij en communicatief vaardig! Lindi wil graag ervaring op doen als receptionist of secretaresse en in september starten met een opleiding in deze richting. Wees er snel bij om contact te leggen!

Robin (28) - Facility assistant

Regio Limburg
MBO Installatiemonteur niv 4
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: technisch baliemedewerker

Robin is een gezellige gozer uit Venray. Na jaren te hebben gewerkt als servicedesk baliemedewerker is het voor hem tijd om zijn vleugels uit te slaan. Hij gaat graag ergens werken waar hij zijn vaardigheden kan toepassen. Een gezellige werksfeer is voor hem belangrijk. Hij houdt van een grapje op zijn tijd en heeft alles behalve een 9 tot 5 mentaliteit.

Jordy (27) - Achtbaanbouwer

Regio Limburg
MBO Koks opleiding MBO2 ICT MBO2
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Klantenservicemedewerker

Na jaren in de klantenservice te hebben gezeten is het tijd voor Jordy om zijn passie te gaan volgen. Hij wil dolgraag met zijn handen aan de slag. Actief bezig zijn is iets in zijn prive waar hij ongelooflijk veel voldoening en erkenning uit haalt en het is tijd om dat ook in werk te verwezenlijken.

Marco (30) - Videograaf

Regio Limburg
HBO Visuele communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Restaurantmedewerker

Een aardige man van 30. In zijn vrije tijd houdt hij er van om te sleutelen aan zijn auto en motor. Ook rijdt hij graag op zijn motor in het prachtige heuvellandschap van Limburg.
Hij wilde vroeger altijd cameraman worden. Na een avontuur in de randstad is hij weer terug in Limburg waar hij jaren een foodtruck heeft gemanaged van het familiebedrijf in taco's. Dit heeft hij altijd met heel veel plezier gedaan maar hij is toe aan een nieuwe stap. Hij is ontzettend kundig in zijn passie en dat is video's maken. Daarom gaat hij graag aan de slag bij een bedrijf waar hij mee kan bouwen aan een super marketing machine!

Rolf (19) - Bijbaan in Helmond

Regio Helmond-de Peel
WO Mobiliteitswetenschappen
0-8 uur

Meest recente functie:

Versterk jij jouw team met een 19 jarige, vwo afgestudeerde en momenteel universitair sturende kerel?
Rolf is op zoek naar een leuke bijbaan in Helmond voor naast zijn studie. Hij is ieder weekend beschikbaar en zou het liefst op zaterdag werken. In de schoolvakanties is hij natuurlijk meer beschikbaar!
Administratief of werk voorbereidend werk is wel besteed aan Rolf, vooral de logistiek vindt hij een interessante branche.

Argille (30) - Klantenservice, logistiek

Regio Amsterdam
MBO Orde en veiligheid
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Logistiek Medewerker

Argille! Flexibel, hardwerkend en vriendelijk. Deze jonge man is op zoek is naar zijn volgende uitdaging. Argille heeft bakken aan ervaring bij verschillende bedrijven, van groot naar klein. Hij is betrouwbaar, heeft een neus voor logistiek en kan niet wachten om te beginnen bij jouw bedrijf!

Hugo (20) - Kantoorfunctie/bedrijfsleven

Regio Amsterdam
WO Business Analytics
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie:

Op zoek naar talent? Dan ben je bij Hugo aan het juiste adres! Met zijn studie Business Analytics en zijn interesse voor programmeren haal je een denker met oog voor detail in huis. Hij wil graag ervaring op doen in het bedrijfsleven en heeft daarin een brede kijk. Nodig jij hem binnenkort uit op kantoor?

Stephan (18) - Logistiek medewerker

Regio Helmond-de Peel
WO BSc Economics & Business Economics
8-16 uur

Meest recente functie:

Zijn jullie nog op zoek naar een jong talent uit Helmond die jullie logistieke team kan ondersteunen met administratieve of uitvoerende taken? Dan is Stephan jullie man! Stephan is flexibel in te plannen en zou graag per direct aan de slag gaan in de omgeving van Helmond of Eindhoven. Hij studeert op dit moment aan de universiteit van Utrecht en volgt daar de studie Economics and business economics. Een uitdagende studie waar hij ook allerlei kennis meeneemt die hij in de praktijk kan gebruiken! Nodigen jullie hem uit?

Sanne (25) - Binnendienst

Regio Eindhoven
MBO Tandartsassistente
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Orthodontie assistente

Sanne is een vrolijke jongedame die op zoek is naar de volgende stap in haar carrière. Jarenlang heeft ze in de wereld van orthodontie gewerkt, nu is het tijd om haar skills in een andere branche te laten zien. Administratie, planning, andere ondersteunende werkzaamheden, kom maar door!

Max (22) - Project medewerker (buitendienst)

Regio Amsterdam
MBO Marketing & Communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Chef de partie

Max is 21 jaar, woonachtig in Haarlem, afkomstig uit Maastricht. Hij heeft zijn mbo 4 marketing versneld afgerond, maar is niet zo'n type van de schoolbanken. Hij is op zoek naar een rol met zelfstandigheid, buitenlucht en dynamiek. Heeft u die top job voor Max?

Beau (24) - Bijbaan thuiswerken

Regio Eindhoven
HBO Business Innovation
16-24 uur
Beschikbaar vanaf: 1 juni 2023

Meest recente functie: Social media beheerder

Beau is van alle markten thuis! Ze is een enthousiaste dame die graag voor jouw bedrijf aan de slag gaat. Door haar studie wil ze wel graag thuiswerken, dus een functie met klantcontact of administratie is perfect!

Romina (32) - Klantenservice-/ Administratief medewerker

Regio Eindhoven
MBO Paraveterinaie
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Crewlid horeca

Op zoek naar een klantenservice topper? Bel dan Romina! Ze heeft de afgelopen jaren in de horeca gewerkt en is nu klaar voor die ene uitdagende kantoorbaan. Zit Romina binnenkort bij jou aan tafel?

Niek (22) - Administratief medewerker

Regio de Kempen
MBO Junior Assistent-Accountant
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Stalmedewerker

Niek heeft ervaring opgedaan in de administratie door zijn stages. Hij is net terug van een half jaartje Noorwegen en klaar voor een nieuwe stap. Hij wil zichzelf graag ontwikkelen, en wil cursussen/opleidingen volgen waar nodig. Een enthousiaste jongen die lekker aan de slag wil!

Tijn (24) - Sales Support

Regio Utrecht
WO Bachelor Archeologie
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 31 mei 2023

Meest recente functie: Medewerker Outdoorwinkel

Als bijna afgestudeerde bachelor archeoloog, is Tijn klaar met oude koeien uit de sloot halen. Hij gooit het roer om en is zoekende naar een nieuwe uitdaging. Tijn is voornamelijk bezig geweest met het digitaliseren van archeologie vanuit zijn voorliefde voor computers en ICT. Vanuit zijn werkervaringen en stages vindt Tijn het leuk mensen te adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuzes. Dus als wij je één advies mogen geven, neem snel contact op met Tijn.

Faye (19) - Sales

Regio Utrecht
HBO Commerciële economie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Promoter zonnepanelen en isolatiemogelijkheden

Deze salestijger is altijd bezig met haar targets en prestaties verbeteren. Vanaf jonge leeftijd heeft ze al kranten- en goede doelen verkocht voordat ze promoter van zonnepanelen en isolatiemateriaal is geworden. Laat de verfijnde salestechnieken maar aan Faye over! Deze sales kampioen wacht op haar nieuwe Sales uitdaging, is Faye binnenkort jullie verkoopkampioen?

Sevda (22) - Administratief werk

Regio Eindhoven
MBO Financieel administratief medewerker
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Student

Sevda is een hele lieve en nette jongedame die op zoek is naar een leuke baan in de administratie. Ze past zich snel aan, denkt graag mee met het proces en kan goed zelfstandig werken. De financiën zijn niet helemaal haar ding, maar in de algemene administratie blinkt ze uit. Mag Sevda jullie team komen versterken?

Anne (27) - Administratief medewerkster

Regio Eindhoven
MBO Directiesecretaresse/ managementassistent
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Commercieel inkoop assistent

Op zoek naar een administratieve topper? Dan ben je bij Anne aan het juiste adres! Met haar twee jaar ervaring in de administratie weet zij goed wat er van haar verwacht wordt. Anne is daarnaast ook nog eens een vriendelijke en betrouwbare dame! Zit ze binnenkort bij jou aan tafel?

Liva (23) - Marketing / PR / Communicatie

Regio Utrecht
WO Master Communicatie & Organisatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Stage: Ahold Delhaize | Etos - E-mailmarketing

Liva is opzoek naar de kickstart van haar carrière! Met een afgeronde Master Communicatie en Organisatie, is Liva de ideale kandidaat om jouw onderneming te boosten. Met haar ervaringen in de e-mailmarketing en A/B Testing and Experimentation is Liva multi-inzetbaar op zowel communicatie, marketing als de Public Relations. Klaar om jouw product, dienst of bedrijf een nieuwe impuls te geven? Wacht dan niet lang en neem contact op met deze leergierige topper!

Julian (25) - Monteur / Assemblage medewerker

Regio Eindhoven
MBO Leisure & hospitality niveau 3
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: BSO gymdocent

Op zoek naar een handige Harrie? Dan is Julian your man! Julian wil graag de handen uit de mouwen steken en aan de slag binnen een technisch georiënteerd bedrijf. Hij vindt het super leuk om te leren over montage- en reparatiewerk! Komt hij dat binnenkort bij jouw bedrijf doen?

Lisa (31) - Marketing manager

Regio Eindhoven
WO Strategische communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Lisa is nou hét schoolvoorbeeld van een zogenaamde high potential! Ze heeft ruim 8 jaar werkervaring opgedaan richting het vak marketing en is toe aan haar volgende stap. Lisa kunnen we omschrijven als een ontzettend sociaal persoon met een hardwerkend en positief karakter. Ze is toe aan zwaardere functie richting marketing met een eindverantwoordelijk karakter. Dus ben jij op zoek naar een zwaarder profiel voor jouw marketingafdeling neem dan vooral contact met ons op!

Danny (17) - Bijbaan in Helmond

Regio Helmond-de Peel
VMBO-TL/GL
0-8 uur, 8-16 uur, 16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Vulploeg

Flexibele bijbaan gezocht in Helmond! Deze enthousiaste topper is op zoek naar een leuke functie om wat extra geld te verdienen in de avonduren. Kan hij dit bij jullie? Aarzel niet om dan even contact op te nemen!

Manon (19) - Inpakker of belader

Regio Limburg
MBO Beveiliging
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Milieustraatmedewerker

Deze nog studerende, Weertse jongedame kan niet wachten om met haar handen aan de slag te gaan. Ze is een echte aanpakker en is per direct beschikbaar.

Maaike (23) - Klantenservice medewerker (vastgoed)

Regio Eindhoven
MBO Summa college
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Barista

Deze sociale en klantvriendelijke dame is op zoek naar een uitdagende klantenservice functie voor haar tussenjaar! Haar interesse ligt in het vastgoed, maar ze staat voor meerdere dingen open. Per direct fulltime beschikbaar tot september, ik zeg kom maar op met die leuke opties!

Tina (20) - Bijbaan klantcontact

Regio Eindhoven
VMBO-BB/KB Verloskundige
8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Caissière B supermarkt

Op zoek naar een leuke collega voor een aantal uurtjes per week? Tina heeft veel ervaring met klantcontact in de winkel en is dus een echte servicetopper. Ze is flexibel inzetbaar en kan dus een echte leuke toevoeging aan jouw team zijn!

Isa (19) - Logistiek medewerker

Regio Meierijstad & Uden
MBO roc koksopleiding niveau 2
32-40 uur

Meest recente functie: Catering medewerker

Isa is een echte aanpakker! Deze afgestudeerde kok wil graag haar horizon verbreden en de overstap maken van de horeca naar de logistiek. Isa heeft de intentie om zich helemaal te ontwikkelen in de logistieke wereld. Lekker fulltime gaan met die banaan!

Devon (18) - Technisch assemblage medewerker / Productie medewerker

Regio Tilburg
Praktijkonderwijs
32-40 uur, 24-32 uur

Meest recente functie:

Tijdelijke productiekracht zoekt job! Mechatronica was net te intensief voor Devon, dus hij wil graag komend studiejaar de VeVa volgen. Tot volgend studiejaar is hij fulltime beschikbaar om in een dagdienst functie in de productie of de assemblage te werken. Zoek jij een handige en technische kerel? Vraag snel het profiel op.

Chelsey (19) - Logistiek medewerker / Orderpicker / Inpakker

Regio Helmond-de Peel
MBO Kapper
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Magazijnmedewerker

Chelsey is een leuke en enthousiaste dame die graag in een magazijn aan de slag gaat! Je kan Chelsey lekker zelf haar gang laten gaan, ze is erg zelfstandig en kan hard werken. Ben je dus op zoek naar een logistieke kracht, zoek dan niet verder!

Mark (17) - Orderpicken tijdens tussenjaar

Regio Helmond-de Peel
HAVO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: tuinman

Op zoek naar een jong talent dat zich op verschillende vlakken wil ontwikkelen? Dan stellen we je graag voor aan Mark! Een 17 jarige kerel die op zoek is naar een leuke fulltime baan tot september 2023. Mark heeft een tussenjaar en zou deze periode graag gebruiken om ervaringen in de praktijk op te bouwen. Het liefst zou hij in de logistiek als orderpicker aan de slag gaan maar ook productiewerk lijkt hem leuk.
Bieden jullie Mark deze kans?

Rik (29) - Klantenservice medewerker / Administratief medewerker

Regio Helmond-de Peel
MBO Verpleegkunde
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: BBL-verpleegkundige

Op zoek naar een zorgzame topper? Dan ben je bij Rik aan het juiste adres! Vanuit zijn ervaring in de zorg kan hij goed met klanten omgaan en ze op de juiste manier te helpen. Interesse in Rik? Lees dan snel verder!

Isabella (18) - Bijbaan in Veghel

Regio Meierijstad & Uden
MBO Zorg en welzijn
8-16 uur

Meest recente functie:

Bijbaan gezocht omgeving Veghel! Wie helpt deze leuke jongedame uit de brand door het aanbieden van een leuke functie voor 12-16 uur per week?

Rashanty (27) - Receptie / balie medewerker

Regio Tilburg
MBO Leidengevende & Hospitality (Toerisme)
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Horeca medewerker

Rashanty is een vrolijke dame, behulpzaam en erg sociaal met een grote glimlach. Mensen persoonlijk te woord staan aan haar balie en verder kunnen helpen vind ze super om te doen. Receptioniste zou haar dan ook goed passen. Zoek jij nog naar een gedreven jonge dame? Nodig haar snel uit voor een kennismaking!

Tim (19) - Tussenjaar functie

Regio Helmond-de Peel
VWO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Wie o wie biedt deze slimme en hardwerkende jongen een leuke tussenjaar functie aan? Hij is fulltime beschikbaar en kan met de auto in de buurt komen. Hij staat open voor verschillende werkzaamheden, dus benader hem voor een uitdagende functie!

Iyad (23) - Magazijnmedewerker

Regio Tilburg
MBO Helpende zorg en welzijn
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Magazijnmedewerker

Iyad is een hele vriendelijke en lieve jonge kerel. Hij wordt enthousiast van de logistiek en wil graag met weer in het magazijn aan de slag! Aan loyaliteit, enthousiasme en motivatie bij hem geen gebrek!
Nodig Iyad snel uit voor een kennismaking ter versterking van jouw magazijn.

Neeltje (26) - Receptioniste / Klantenservice / kinderdag verblijf - planning

Regio Best, Oirschot
MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Pedagogisch medewerker

Parttime toppertje zoekt receptioniste / Klantenservice / Planners functie! Goed gemutst en vlot in de omgang. Zoek jij nog een collega die een 'nee' krijgt omtovert naar een 'ja' of die juist even met wat meer empathie de klantvraag beantwoordt. Neeltje is je power vrouw!

Ana (26) - Accountmanager

Regio Eindhoven
MBO Junior Accountmanagement
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Office manager

Ana is een gezellige jongedame met een oog voor customer service en passie voor techniek. Ze is sociaal, sterk in relatiebeheer en houdt wel van een beetje humor op de werkvloer. Ana is op zoek naar dé baan waar ze fulltime en voor langere tijd aan de slag kan. Het liefst in een functie waar ze heel allround werk kan verrichten, van plannen tot klantcontact tot administratie, allemaal leuk!

Marina (20) - Allround ondersteunende kantoorwerkzaamheden

Regio Eindhoven
HAVO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Jumbo Planning & Support

Marina's omgeving omschrijft haar als lief en netjes, behulpzaam en geduldig. Ze gaat het liefst aan de slag in een allround ondersteunende rol waar je van alles mag doen! Van planning tot administratie tot het oplossen van problemen. Klanten te woord staan vindt ze al helemaal leuk! Mag Marina haar servicegerichtheid bij u laten zien?

Anne-Linde (22) - meubelmaker

Regio Eindhoven
HBO Design academie Eindhoven

Meest recente functie:

Anne-Linde wil graag aan de slag als meubelmaker! In september gaat ze weer verder studeren, maar in de tussentijd wil ze haar creativiteit kunnen inzetten, fulltime en per direct. Het allerliefst in de meubelmakerij, want dat is waar haar passie ligt. Mag ze dit in uw bedrijf laten zien?

Cas (18) - Logistiek medewerker

Regio de Kempen
HBO Technische Bedrijfskunde
8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Hulpkracht bij Boerenbond

Cas wil graag in de logistiek werken en het liefst heftruck rijden! Hij wil graag zijn certificaat behalen hiervoor. Doordeweeks is hij 1 a 2 avonden beschikbaar en op de zaterdag als hij niet hoeft te voetballen. Heb jij een leuke bijbaan voor Cas? Neem dan snel contact op!

Amanda (23) - Klantenservice / Klantadviseur / Allround medewerker / Administratief medewerker / Receptioniste

Regio Tilburg
MBO allround kapper niveau 3
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Gastvrouw Efteling

Ben jij op zoek naar een bevlogen collega die je komt versterken met het klantencontact of alle hands zaken die opgepakt moeten worden binnen de organisaties? Amanda zoekt een mooie uitdaging voor haar vervolg stap. Vrolijke jonge dame, goed gemutst en vlot in de omgang!

Jarno (25) - Klantenservice / Klantadviseur / Support medeweker / Logistiek administratief medewerker / Magazijn

Regio Tilburg
MBO Logistiek medewerker
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Activiteitenbegeleider

Starter! Jarno is op zoek naar zijn ideale startersjob! Jarno neemt ervaring in de logistiek met zich mee, maar daarbij nog zoveel meer. Hij heeft al heel veel met mensen gewerkt en kan goed met problemen of onverwachtse situaties omgaan. Zoek jij nog een fulltime starter in de omgeving van Tilburg? Vraag snel het profiel op!

Pepijn (24) - Klantenservice- / Logistiek medewerker

Regio Meierijstad & Uden
HAVO
24-32 uur, 16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Klantenservice medewerker

Zoek je een intelligente en spontane medewerker voor jouw klantenservice afdeling óf magazijn? Pepijn is van alle markten thuis en helpt je graag uit de brand!

Despina (20) - Receptioniste / Backoffice medewerker

Regio Eindhoven
MBO Juridisch administratief dienstverlening
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Gastvrouw (horeca)

Ervaring opgedaan met verschillende soorten administratieve werkzaamheden tijdens haar stage, maar ook met klantcontact. Een ware topper voor de Backoffice dus, maar ook zeker interessant als Receptioniste! Despina zoekt nu na haar afstuderen een uitdagende functie om zichzelf verder te ontwikkelen.

Nabil (22) - Operator / Productiemedewerker

Regio Tilburg
VMBO-TL/GL
32-40 uur

Meest recente functie: Operator

Opgelet, fulltime jonge kerel beschikbaar die graag een vak wil leren! Staat open voor ploegen. zolang hij maar lekker actief en bezig is. Hij ziet zichzelf zeker als operator of productiemedewerker werken. Nodig Nabil snel uit voor een kennismaking!

Luc (28) - Data analist

Regio Tilburg
HBO International Marketing UK
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Data analist

Luc is een vriendelijke jonge en slimme data analist! Hij zoekt een volgende stap in zin carrière. Hij kan zich goed focussen, maar hij zou ook graag met zijn team over problemen willen buigen. Sociaal, aanpakker en waanzinnig goed met Excel!

Coos (24) - Sales Buitendienst bij een modebedrijf

Regio Tilburg
HBO Bedrijfskunde
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Stagiaire

Bijna afgestudeerd en vol enthousiasme om de eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten, dat is Coos! Half februari rond ze haar scriptie af voor de studie bedrijfskunde. Hier heeft ze ondervonden dat ze het marketing vak en het commerciële aspect erg interessant vindt. Zo zoekt ze een functie in de marketing of sales. Maar over 1 ding is ze helemaal zeker; ze doet dit het liefst in de mode of interieur branche. Is Coos de juiste aanvulling in jouw team? Ze komt graag kennismaken!

Yassine (28) - Commercieel medeweker binnendienst / Marketing medewerker

Regio Tilburg
MBO Marketing, communicatie niveau 4
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Inside Sales

Let op! Jong talent zoekt een volgende uitdaging! Yassine zoekt een volgende uitdaging op de commerciële binnendienst, hij werkt momenteel nog binnen een organisatie gericht op de IT maar hij wil graag bezig zijn met de klant en niet met de vertaalslag te maken naar jip en janneke taal. Ben jij op zoek naar een gemotiveerde topper!? Yassine komt je graag versterken! Ook op de VriMiBo;-)

Haitam (20) - Klantenservice Medewerker / Commercieel medewerker binnendienst

Regio Utrecht
VWO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Customer service medewerker

Bedrijven opgelet! Haitam is per direct beschikbaar voor een baan met klantcontact. Hij heeft het afgelopen jaar in Malta gewoond en spreekt ook meerdere talen. Aangezien Haitam in september weer gaat studeren, is hij op zoek naar een tussenjaarjob. Neem snel contact op met Haitam om een gesprekje in te plannen.

Janneke (20) - Klantenservice medewerkster / Receptioniste

Regio Den Bosch
MBO Horeca assistent medewerker
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Gastvrouw

Janneke is een vrolijke en spontane dame uit het mooie Tiel! Ze heeft al veel ervaring opgedaan met klantcontact! Aangezien Julia nu werkzaam is in een Casino en ze het horecaleventje achter zich wilt laten, is ze op zoek naar een baan als klantenservice medewerker of receptionist. Heb jij een leuke baan in de buurt van Tiel voor Janneke beschikbaar?

Jasper (24) - Communicatiemedewerker

Regio Eindhoven
HBO Communicatie en Economie
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Team captain Direct Result

Afgestudeerd in Communicatie en Economie, en nu op zoek naar een aansluitende uitdaging! Door zijn werkervaring en zijn opleiding heeft Jasper dan ook een goede feeling ontwikkeld voor verkoop en klantvriendelijkheid, maar ook voor marketing. Bij wie mag hij op gesprek komen om kennis te maken?

Wouter (24) - Backoffice, Frontoffice, Administratie (geen boekhouding), Inkoper

Regio Eindhoven
HBO Ondernermerschap & retailmanagement
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Zelfstandig ondernemer e-commerce

Uitdagende functie gezocht! Wouter runt een eigen onderneming en met dit bedrijfje heeft hij zichzelf alles aangeleerd, van inkoop tot verkoop, van administratie tot marketing. Hij krijgt een goed gevoel bij zaken regelen voor een ander en wordt graag een beetje allround ingezet, maar ook de inkoop vindt hij super interessant.

Sara (23) - Projectleider / Recruiter

Regio Den Bosch
HBO Hotelmanagement
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Recruiter

Sara is een super spontane en communicatief vaardige jongedame uit het mooie Den Bosch! Ze heeft een diploma behaald voor de opleiding Hotelmanagement en is daarna aan de slag gegaan in de arbeidsbemiddeling. Sara is nu op zoek naar meer uitdaging en afwisseling! Heb jij een leuke baan voor Sara in gedachte? Neem dan snel contact op!

Can (24) - Administratief medewerker / commercieel medewerker binnendienst

Regio Tilburg
MBO Juridisch administratief medewerker niveau 4
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Klantenservice medewerker

Can is een gedreven jongen die continu bezig is om zijn mindset te verbeteren. Dit doet hij met boeken, documentaires en gesprekken. Hierdoor heeft hij veel discipline gekregen. Hij heeft de studie juridisch administratief medewerker afgerond en heeft daarna bij de GGD gewerkt. Hij zoekt een functie waarbij klantcontact en administratieve werkzaamheden gecombineerd worden. Wordt hij jouw nieuwe collega?

Nazim (32) - Sales / accountmanager

Regio Tilburg
MBO Horeca ondernemer manager niveau 4
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Ondernemer

Nazim is een vriendelijke, sociale en ondernemende vader! Na 7 jaar zijn eigen horeca zaak te hebben gehad is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Nazim voelt zich als een vis in het water wanneer hij zijn collega's kan coachen, ze in hun krachten kan zetten of met klanten in gesprek mag gaan en onderhandelen. Hij is enthousiast en communicatief erg goed!

Melanie (24) - Klantenservice - / Administratief medewerker

Regio Helmond-de Peel
MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau vier
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Begeleider in de gehandicaptenzorg

Melanie is een topper uit de zorg die graag naar een kantoorfunctie overstapt. Een functie waarbij ze wel nog mensen kan ondersteunen of hulp kan bieden, zou een perfecte match zijn voor haar!

Georgio (34) - Customer service

Regio Tilburg
MBO Elektrotechniek
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Administratief & Back Office medewerker / Technische klantenservicemedewerker

Georgio is een rustige man die de afgelopen 3 jaar voor Ziggo Rotterdam heeft gewerkt als senior administratief en Back Office medewerker en technische klantenservicemedewerker. Hier was hij een vraagbaak voor collega's en gaf hij trainingen aan nieuwe collega's. Begeleidt hij binnenkort jouw nieuwe collega's op de werkvloer?

Gianni (18) - Verkoper, logistiek medewerker, magazijnmedewerker, klantenservice

Regio Tilburg
MBO Junior accountmanager
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Bezorger bij Flink

Gianni is een vriendelijke vrolijke jongen van 18 jaar. Hij is gestopt met zijn studie junior accountmanager (MBO) en wil gaan werken. Hij zoekt een leuke baan in de logistiek, klantenservice, sales of als magazijnmedewerker. Drinkt hij binnenkort met jou een bakkie koffie?

Thierry (31) - Applicatie beheerder

Regio Tilburg
MBO Commercieel medewerker binnendienst
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Online Applicatie Specialist / Webmaster

Opgelet, Applicatiebeheerder! Zoek jij nog de vlotte IT kerel die jouw gehele digitale omgeving en systeem vlekkeloos komt organiseren!? Thierry zoekt zijn nieuwe fulltime uitdaging.

Martijn (23) - Adviseur / Coach

Regio Tilburg
MBO Sport en bewegen
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Coolblue witgoed bezorger

Afgestudeerd als lifestyle coach en op zoek naar een baan! Martijn ziet zichzelf in de zorg werken of in een adviserende rol. Hij staat ervoor open om andere werkvelden te ervaren. Ook om hiervoor extra bij te studeren indien nodig. Een werkplek die zich richt op groei en individu lijkt hem erg fijn. Past Martijn in jouw team? Klik dan snel verder!

Isa (23) - Administratief medewerker / Planner

Regio Tilburg
MBO Manager groothandel
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Logistiek medewerker

Na ervaring opgedaan te hebben in de logistiek is Isa klaar voor iets nieuws! Plannen, bellen en organiseren is iets wat ze graag doet. Ze zoekt een gevarieerde baan waarbij het sociale aspect voor haar belangrijk is. Een leergierige dame die zich graag verder wil ontwikkelen! Heb jij die mogelijkheid voor haar? Ze komt graag langs om zich voor te stellen!

Annemiek (30) - Klantenservice / Administratief medewerker

Regio Utrecht
HBO Communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Bemiddeling Specialist

Annemiek kan door haar ervaring als bemiddeling specialist heel oplossingsgericht te werk gaan. Ze zoekt een administratieve functie in combinatie met veel klantcontact. Kan jij Annemiek helpen aan een nieuwe uitdaging?

Marloes (28) - Fotograaf, designer, andere creatieve functie

Regio Tilburg
MBO Fysisch chemisch analist niveau 4
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Lab technician

Een creatieve dame die uitdaging zoekt in haar werk! Van content creation tot meubelmaker tot fotografie, niets is te gek voor haar. Ze vindt het niet erg om onderaan te beginnen. Bekijk snel haar profiel!

Ruben (27) - Marketing / Communicatie / Creatief / Commercieel medewerker Binnendienst

Regio Tilburg
HBO Online Markeitng Associate Degree
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Student/afstudeerstage/bijbaan

Top starter! Ruben heeft zijn AD Marketing Management behaald en hij is er klaar voor om te knallen in een uitdagende startersfunctie! Hij wil het liefst in zijn mooie Tilburg werken. Zoek jij nog een collega die je ondersteund in een commerciële functie? Leads mee gaat genereren en content ontwikkelen om zo goed mogelijk voor de dag te komen?! Nodig Ruben snel uit voor een vrijblijvend bakje koffie!

Angelo (29) - Commercieel medewerker binnendienst

Regio Tilburg
HBO Communicatie & Multimedia design
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Merkadviseur

Angelo is een volwassen kerel die toe is aan de nieuwe stap in zijn carrière. Hij heeft lang gestudeerd en is helemaal klaar om het werkveld in te gaan. Hij is momenteel nog een half jaar aan het afstuderen en wil zijn CV nog graag een boost meegeven. Hij is opzoek naar een job voor 24 uur in de commerciële sector. Communicatie vindt hij erg leuk en daarom zou hij klantenservice of consultant ook zeker willen doen!

Merijn (20) - Mechanisch monteur

Regio Tilburg
HBO Werktuigbouwkunde
0-8 uur, 8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Installatiemonteur

Merijn is een enthousiaste jongen die graag iets in de mechanica zou willen doen. Hij vind het leuk om tijdens zijn bijbaan bezig te zijn met werk dat hij interessant vindt en waar hij zich op school mee bezighoudt. Merijn zijn interesses gaan voornamelijk uit naar het echte sleutelen, programmeren vind hij niet zo leuk namelijk. Het berekenen van krachten en sterktes is dan weer een van zijn specialiteiten!

Julia (25) - Marketing communicatie

Regio de Kempen
HBO Fontys Hogescholen Communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Winkelmedewerker

Julia (25) is na afronden van haar studie Communicatie op zoek naar een functie waarin zij haar creativiteit los kan laten gaan. Content creation, marketing, communicatie hebben haar interesse. Wil jij dat zij haar creativiteit los laat op je social media, webshop of blog? Stuur haar dan snel een berichtje!

Rick (22) - Consultant / Project Medewerker / Supply Chain Medewerker

Regio Tilburg
HBO Bedrijfskunde
16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Business Consultant

Gemotiveerde en ondernemende jonge kerel op zoek naar een parttime uitdaging! Rick heeft de ambitie om zelf te gaan ondernemen, in de tussentijd is hij daarom beschikbaar om 24 - 28 uur per week bij jou op de werkvloer werkprocessen te versnellen en te versoepelen. Ben jij opzoek naar een bedrijfskundige, maar niet fulltime? Rick komt graag een kopje koffie drinken!

Marjolein (23) - Allround Junior

Regio Eindhoven
MBO Junior accountmanager
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Orderdesk

Marjolein is een jonge enthousiasteling die zin heeft om hard aan het werk te gaan. Een startersfunctie met veel afwisseling en waar ze kan blijven leren. Komt Marjolein bij jullie kennismaken?

Ibrahim (35) - Teamleider klantenservice

Regio Tilburg
HBO Facility Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Teamleider klantenservice

Zoek jij iemand die er klaar voor is om jouw klantenservice naar een next level te brengen? Ibrahim is na 10 jaar ervaring klaar om zijn teamleden te laten excelleren en te motiveren! Gemotiveerde en aanpakker komt graag bij je op gesprek voor een nieuwe uitdaging!

Joris (26) - Junior (online) Marketeer / Commercieel Medeweker Binnendienst

Regio Tilburg
HBO International Business Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Opgelet! Sales toppertje recht uit de opleiding! Eind november hoort Joris of zijn scriptie is goedgekeurd en vanaf dan is hij ook per direct beschikbaar. Hij is zelfverzekerd, vlot in de omgang en gedreven om te gaan knallen bij zijn eerste carrière stap. Zoek jij nog een geschikte nieuwe collega? Vraag snel een gesprek aan en hij komt graag op de koffie ;-)

Emma (21) - Bijbaan voor 16 uur in de week

Regio Eindhoven
MBO Sociaal Werker
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Verkoopmedewerker

Emma (20) zoekt een nieuwe bijbaan. Zij heeft al een aantal jaren ervaring in de retail maar staat voor veel open. Ze heeft een eigen auto tot haar beschikking en kan in de avonden of weekenden werken. Heb jij een leuke optie?

Loisa (31) - Voorraadbeheerder

Regio Den Bosch
WO HRM
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Freelancer

Een echte doorzetter, oplossingsgericht en leergierig, dit is Loisa (30). Ze heeft al veel ervaring opgedaan als Senior medewerker Process & Stock Control waar ze verantwoordelijk was voor het gehele voorraadbeheer. Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op!

Nikita (24) - Klantenservice Medewerker / Schoonmaakster

Regio Utrecht
MBO Maatschappelijke Zorg
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Medewerker thuishulp

Nikita is een aardige dame die graag haar handen uit de mouwen steekt! Heel veel werkervaring heeft ze nog niet, maar gaat graag aan de slag om ervaring op te doen! Neem snel contact op met Nikita om te bekijken wat ze in haar mars heeft...

Brandy (21) - Klantenservice Medewerker / Commercieel Medewerker Binnendienst

Regio Den Bosch
Praktijkonderwijs
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Klantenservice Medewerker

Ben jij op zoek naar een klantenservice medewerker? Brandy heeft al veel ervaring voor haar leeftijd! Ze is spontaan, zorgzaam en communicatief vaardig. Telefoontjes neemt ze dan ook maar al te graag aan! Neem snel (telefonisch) contact met haar op!

Tijs (19) - Magazijn

Regio Tilburg
MBO Evenementen organisator
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Tussenjaar kandidaat Thijs zoekt een nieuwe job in een magazijn! Hij wil flinke kilometers maken en met de handscanner orders picken. Zoek jij nog een flexibele jonge kerel die je komt versterken op de magazijnvloer.

Sem (27) - UX Designer

Regio Tilburg
HBO ICT & Media Design
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Afstudeer stage bij Pro Players

UX DESIGNER! Sem is een vrolijke en sociale teamplayer. Onlangs heeft hij zijn AD ICT Media Design - UX Designer behaald! Hij is nu op zoek naar zijn eerste baan waarin hij de websites, social media, of platformen zo gaaf mogelijk en gebruiksvriendelijk mag maken! Met zowel creatieve Adobe skills als met verstand van programmeren is hij van alle markten thuis!

Evi (23) - R&D / productontwikkelaar voeding

Regio Best, Oirschot
WO Health Food Innovation Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Master student

Een enthousiaste starter die een fulltime baan zoekt in de levensmiddelenindustrie! Evi heeft recent haar master Health Food Innovation behaald en heeft besloten nog even te gaan reizen. Begin 2023 wil ze starten met een baan in de richting van R&D of productontwikkeling. Ze is leergierig en ambitieus. Help jij Evi aan haar eerste startersbaan?

Josepha (19) - Winkelmedewerker en verkoopmedewerker

Regio Tilburg
HAVO
8-16 uur, 16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Sales Assistant

Student zoekt bijbaan, momenteel volgt ze nog enkele vakken op de VAVO om haar HAVO af te ronden. Daarna gaat ze studeren aan het HBO gericht op Digital Marketing. Aan ambitie in ieder geval geen gebrek! Met ervaring in de supermarkt, magazijn en kledingwinkels veelzijdig en met een brede interesse. Parttime, 24 uur per week beschikbaar, ook in de weekenden.

Anke (26) - (Junior) Operator / Vrachtwagen chauffeur / Productie in ploegen

Regio Best, Oirschot
MBO Kappers opleiding
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Logistiek medewerker

Anke is een ondernemend persoon die niet te beroerd is haar handen uit de mouwen te steken. Ze zoekt een totaal nieuwe uitdaging waar ze lekker hard kan werken. Ze is gemotiveerd om nieuwe dingen te leren, samen met collega's te werken om het doel te behalen! Zoek jij nog een harde werkster?

Haidar (24) - Accountmanager / Commercieel medewerker buitendienst

Regio Eindhoven
MBO Junior Accountmanager
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Marktspecialist

Zijn jullie nog op zoek naar échte sales man? Haidar is klaar voor een fulltime baan voor de lange termijn. Hij werkt graag met targets en doelen en 'Klant is koning' is één van zijn kernwaarden. Zoeken jullie nog een representatieve jonge kerel? Haidar komt graag langs om zich voor te stellen.

Marli (28) - Planner of financieel medewerker

Regio Best, Oirschot
HBO Hotel Management School Maastricht
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Bedrijfsleider restaurant

Gedreven, flexibel en een echt planner. Dat is Marli! Door haar werkervaring als bedrijfsleider in de horeca is ze flexibel en een harde werker. Ze is op zoek naar iets meer vastigheid maar blijft wel graag in de richting van de foodbranche werken. Is Marli de toevoeging voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact op!

Judith (31) - Onboarding, office management, planning

Regio Tilburg
HBO Communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: SPAR - Online / Content marketeer

Judith heeft al vele jaren ervaring binnen de marketing en zoekt nu een project of coördinerende functie. Ze is een gezelligheidstype die graag in contact staat met mensen. Ze werkt liever op kantoor, zodat ze goed kan sparren met collega's. Ze is bevlogen, toegankelijk en erg fijn in de omgang. Uitnodigen waard ter aanvulling van je project team!;-)

Lotte (32) - Product management

Regio Den Bosch
HBO Associate degree product/interieurontwerp
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Interieuradviseur

Een leergierige en spontane meid, dit is Lotte. Lotte is gespecialiseerd als interieuradviseur en in Arts & Crafts. Ze heeft al een aantal jaar ervaring kunnen op doen in de product management. Bezig zijn met verbeteringen, contact met mensen, adviezen samenstellen en nieuwe ideeën aandragen is waar ze energie van krijgt. Heb jij een leuke uitdaging waar Lotte haar creativiteit in kwijt kan? Neem dan snel contact op!

Stephen (30) - Supply Chain Planner

Regio Tilburg
WO International Business Administration / Supply Chain Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: International Supply Chain Planner

Ben jij op zoek naar een ervaren supply chain planner met een bak aan enthousiasme en zin ? Zoek niet verder, die heb je gevonden! Stephen heeft al wat ervaring in de functie van supply chain planner en is op zoek naar een baan met een fijn team. In zijn vorige baan was hij geheel online bezig, vandaar dat hij nu graag kijkt naar een baan op kantoor. Hij is een stille en introverte kracht. Plan jij het volgende gesprekje in?

Loes (26) - Product designer / (3D) Ontwerper / Engineer / Standbouwer

Regio de Kempen
HBO Hogeschool Kunsten Utrecht (HKU)
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Display/verpakking ontwerper

Loes is een creatieve dame die op zoek is naar een nieuwe uitdaging waarbij ze veel mag leren. Een technische richting lijkt haar interessant, waarbij ze graag ziet wat ze ontwerpt. Een sprekend product zou Loes kunnen verleiden om eens bij jouw organisatie langs te komen. Meer weten? Lees snel verder!

Ron (32) - Analist

Regio de Kempen
WO Strategisch management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Business Intelligence Adviseur

Iemand die weet waar hij over praat, niet bang is voor cijfers en die het liefst op de fiets naar zijn werk komt: Ron! Ondersteuning bieden, data analyseren, bezig zijn met marketing dat vindt hij interessant. Plan jij de data voor een kennismaking? Dan neemt Ron daarna de data over. Kijk dan snel verder!

Theo (31) - Project Engineer

Regio de Kempen
WO Industrial Design
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: R&D Engineer

Een spontane creatieveling met een voorliefde voor kippen! Grafische ontwerpen, 3D printing en product design zijn geen onbekende woorden voor hem. Een inventief CV die zeker de moeite waard is om te bekijken. Hij maakt graag kennis met je!

Pleun (23) - Grafisch ontwerper / Marketing / Communicatie / Multimedia

Regio Tilburg
HBO Communication & Multimedia Design
8-16 uur, 16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Grafisch Designer

Pleun is een creatieve dame die graag parttime aan de slag wil. Ze zou het liefst een baan vinden waarin ze haar creativiteit kwijt kan maar ze staat eventueel ook open voor een andere baan. Lees snel meer over haar!

Jane (35) - Office manager / Facilitair manager / Receptioniste

Regio Meierijstad & Uden
MBO Evenementenorganisatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Allround medewerker

Ben jij op zoek naar een spontane dame met veel energie! Jane houdt niet van stil zitten en is een echte regeltante. Ze is op zoek naar een inspirerende organisatie waar ze met plezier naar toe kan gaan!

Jasper (22) - Bijbaan

Regio Best, Oirschot
HBO SPECO Sportcommunicatie, Fontys Economische Hogeschool Tilburg
0-8 uur, 8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Teksten schrijven/copywriter - ESAL Writings

Jasper is een vrolijke en gedreven student. Hij zoekt nu een bijbaan voor in de avonduren om te combineren met zijn studie, ideaal gezien zoekt hij een marketing gerelateerde bijbaan. Kan jij een gemotiveerde student gebruiken uit Best?;-)

Joep (27) - Backend developer

Regio Tilburg
MBO Software Developer
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Zoek jij een leergierige maar verlegen jongen. Momenteel heeft hij een tussenjaar een zoekt hij een functie waarin hij zijn interesse in computers en systemen kan ontplooien.

Larissa (29) - Bewegingsagoge

Regio Tilburg
MBO Coördinator sport en bewegingsagogie
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: PGB Hulp

Ben jij op zoek naar een jonge, spontane en sportieve meid? Larissa is per direct beschikbaar voor een baan als bewegingsagoge maar staat ook open voor een tijdelijke functie zodat ze ondertussen kan solliciteren.

Mike (22) - Front-end webdesign

Regio Best, Oirschot
VMBO-TL/GL
0-8 uur, 8-16 uur, 16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Student / Freelancer

Front-end designer zoekt een dynamische werkplek waar hij lekker veel vragen mag stellen. Mike is een ingetogen en rustige kerel die al sinds jonge leeftijd zelf websites bouwt en meerdere talen heeft aangeleerd. Ben jij op zoek naar een pientere webdesigner? Mike komt zich graag voorstellen.

Peter (28) - Data analist

Regio Meierijstad & Uden
HBO International Business
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Medewerker data en financiën

Loopt alles niet lekker binnen het bedrijf? Kunnen dingen wat soepeler en sneller? Peter krijgt het voor elkaar! Hij zal precies uitpluizen wat er beter en efficiënter kan binnen het bedrijf om zo de beste resultaten te boeken! Nodig hem nu uit voor een gesprekje!

Kas (26) - Commercieel medewerker / Marketing medewerker

Regio Den Bosch
MBO MHBO marketing en communicatie medewerker
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Sales Promotor

Kas is opgeleid als marketing-/ communicatie medewerker, daarnaast is hij ook erg commercieel ingesteld. Heb jij een leuke starters functie voor Kas beschikbaar waarbij hij het vak in de praktijk kan gaan leren?

Isa (21) - Bijbaan in Helmond

Regio Helmond-de Peel
HBO Management van de leefomgeving
0-8 uur, 8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Allround medewerker

Naast haar uitdagende studie zoekt Isa een leuke bijbaan om in de avond en op zondag wat uurtjes te maken. Zo kan ze lekker bezig blijven en wat bijverdienen. Deze enthousiaste jongedame staat open voor veel verschillende soorten baantjes, heb jij wat ze zoekt?

Bylana (18) - Orderpicker / inpakker

Regio Eindhoven
HAVO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Kassa medewerker

Tussenjaar topper in de aanbieding! Bylana is dé perfecte versterking in jouw magazijn of productie omgeving, aangezien ze een harde werker is en lekker aan de slag wil gaan komend schooljaar.

Christien (31) - Baliemedewerkster / klantenservice / magazijnmedewerker

Regio Eindhoven
MBO Kappersopleiding gilde venlo
8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Baliemedewerker

Kan jij wel een helpende hand gebruiken voor 8-16 uur in de week? Christien kan dé perfecte match zijn! Zij is namelijk op zoek naar een flexibele bijbaan om te combineren met haar fulltime baan als moeder.