Filter op

Toon filters
Kandidaten alert aanmaken

Beschikbare kandidaten (65)

Wij hebben alle onderstaande kandidaten gezien en gesproken

Charena (24) - Verkoopmedewerkster / Receptioniste / Baliemedewerkster / Klantenservice / Gastvrouw

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
MBO Vormgeven, media & technologie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Allround medewerkster / Shiftleider Vers

Als je op zoek bent naar de stuiterbal en de stralende glimlach voor jouw organisatie, dan is Charena de ideale powervrouw voor jou! Representatief, mondig en lekker vlot in de omgang. Zij zal binnen no-time het stralend middelpunt worden van jouw ontvangst ;-)

Ibrahim (35) - Teamleider klantenservice

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
HBO Facility Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Teamleider klantenservice

Zoek jij iemand die er klaar voor is om jouw klantenservice naar een next level te brengen? Ibrahim is na 10 jaar ervaring klaar om zijn teamleden te laten excelleren en te motiveren! Gemotiveerde en aanpakker komt graag bij je op gesprek voor een nieuwe uitdaging!

Fatima (18) - Klantenservice medewerker

Gemeente Den Bosch & omgeving
HBO Human resource management
16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Klantenservice medewerker / verkoopmedewerker

Fatima (18) zoekt een leuke bijbaan als klantenservice medewerker. Ze heeft al veel ervaring opgedaan in de winkel en in een callcenter. Hierdoor kan ze erg oplossingsgericht te werk gaan. Heb jij een leuke uitdaging voor Fatima? Klik dan snel verder!

Jouw profiel hier en je kans op een baan vergroten?

Met een profiel in de Talentenbank draai je de rollen om. Laat bedrijven jóu benaderen voor interessante banen die aansluiten op jouw profiel. Maak een account aan, vul je Talentenbank profiel in en vergroot je kans op een nieuwe uitdaging.

Maak hier een profiel aan

Fien (23) - Orderpicker / Administratief Medewerker

Gemeente Den Bosch & omgeving
VWO
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 januari 2023

Meest recente functie: Afdelingshoofd

Ben jij op zoek naar een zelfstandige, oplossingsgerichte en motiveerde topper? Maak dan kennis met Fien (23)! Fien heeft als afdelingshoofd gewerkt bij een tuincentrum en zou nu graag aan de slag gaan als orderpicker of administratief medewerker.

Julia (27) - Content creator / grafisch vormgever / fotografie

Regio de Kempen
HBO Art of the city grafisch vormgeving
24-32 uur, 32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 februari 2023

Meest recente functie: Pedagogisch medewerkster

Julia werkt nu als pedagogisch medewerker maar is klaar om een andere kant op te gaan. Na een opleiding en cursus in zowel fotografie als grafisch vormgever wil ze haar creativiteit gaan gebruiken in haar werk. Volledig bezig zijn met de huisstijl van een bedrijf en alles daaromheen, daar is ze naar op zoek. Maar ook voor andere opties staat ze zeker open. Een creatieve geest die graag aan het werk gaat. Kan ze haar creativiteit bij jou kwijt? Neem dan snel contact op!

Joris (26) - Junior (online) Marketeer / Commercieel Medeweker Binnendienst

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
HBO International Business Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Opgelet! Sales toppertje recht uit de opleiding! Eind november hoort Joris of zijn scriptie is goedgekeurd en vanaf dan is hij ook per direct beschikbaar. Hij is zelfverzekerd, vlot in de omgang en gedreven om te gaan knallen bij zijn eerste carrière stap. Zoek jij nog een geschikte nieuwe collega? Vraag snel een gesprek aan en hij komt graag op de koffie ;-)

Can (33) - Logistiek medewerker

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
MBO Logistiek Teamleider
32-40 uur

Meest recente functie: Onsite Manager

Logistiek Manager wil weer terug naar de basis en graag de werkvloer op! Na meer dan zes jaar aansturing te hebben geven binnen de logistieke omgevingen wil Can weer graag mee werken en actief aan de gang. Heb jij dus behoefte aan een bevlogen collega met veel kennis en ervaring? Nodig hem snel uit voor een kennismaking!

Jay (29) - Inkoper

Utrecht en Omgeving
MBO International handel groothandel
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 december 2022

Meest recente functie: Inkoper / Administratief

Dit is Jay (29) die graag aan de slag wilt als inkoper. Werkervaring heeft Jay al opgedaan als inkoper en administratief medewerker. Help jij deze leergierige jongeman aan een nieuwe uitdaging?

Luuk (22) - Marketeer

Utrecht en Omgeving
HBO Communicatie & Multimedia Design
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 december 2022

Meest recente functie: Versmedewerker

Luuk zoekt een jong en energiek bedrijf waar hij als marketeer aan de slag kan. Hij zou het leuk vinden om bij te dragen aan alle facetten binnen marketing. Kan jij Luuk verder helpen?

Emma (20) - Bijbaan voor 16 uur in de week

Gemeente Eindhoven
MBO Sociaal Werker
16-24 uur
Beschikbaar vanaf: 1 december 2022

Meest recente functie: Verkoopmedewerker

Emma (20) zoekt een nieuwe bijbaan. Zij heeft al een aantal jaren ervaring in de retail maar staat voor veel open. Ze heeft een eigen auto tot haar beschikking en kan in de avonden of weekenden werken. Heb jij een leuke optie?

Loisa (30) - Voorraadbeheerder

Gemeente Den Bosch & omgeving
WO HRM
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Freelancer

Een echte doorzetter, oplossingsgericht en leergierig, dit is Loisa (30). Ze heeft al veel ervaring opgedaan als Senior medewerker Process & Stock Control waar ze verantwoordelijk was voor het gehele voorraadbeheer. Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op!

Maud (30) - Administratief Medewerker / Inkoper

Utrecht en Omgeving
HBO BA Fashion Design / Minor in Branding
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 december 2022

Meest recente functie: Backoffice Medewerkster

Maud is een super spontane dame uit Utrecht! Ze werkt nu al vier jaar bij een cultureel centrum, maar is op zoek naar een baan die wat meer bij haar opleiding aansluit. Namelijk Fashion Design! Maud zou graag aan de slag gaan op kantoor binnen een bedrijf gericht op fashion. Heb jij een leuke optie voor Maud wat hierin overlap geeft? Neem dan snel contact op!

Lola (26) - Administratief medewerker

Gemeente Den Bosch & omgeving
HBO International Tourism Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Verkoopmedewerker

Dit is Lola en ze heeft de Engelstalige opleiding International Tourism Management in Breda behaald. Mensen blij maken en advies geven is waar ze zich mee bezig wilt houden. Heb jij een leuke optie voor Lola? Klik dan snel verder!

Nikita (23) - Klantenservice Medewerker / Schoonmaakster

Utrecht en Omgeving
MBO Maatschappelijke Zorg
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Medewerker thuishulp

Nikita is een aardige dame die graag haar handen uit de mouwen steekt! Heel veel werkervaring heeft ze nog niet, maar gaat graag aan de slag om ervaring op te doen! Neem snel contact op met Nikita om te bekijken wat ze in haar mars heeft...

Rachelle (24) - Administratief medewerker / Receptioniste / Klantenservice

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
MBO Toerisme/recreatie
16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Secretaresse

Opgelet! Ervaren receptioniste en klantenservice medewerkster zoekt een parttime job! Rachelle heeft al meerdere jaren ervaring en is op zoek naar een baan voor op de maandag, dinsdag en woensdag. Heel specifiek! Dit komt omdat ze onlangs moeder is geworden en op deze dagen oppas heeft. Zoek jij nog een collega die je klanten en gasten warm onthaalt of op alle vragen antwoord heeft? Vraag snel haar profiel op.

Shirley (24) - Telefoniste / Baliemedewerkster / Administratie

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
MBO Helpende zorg en welzijn
24-32 uur
Beschikbaar vanaf: 1 januari 2023

Meest recente functie: Winkelmedewerker

Shirley is een jonge en sportieve meid die op zoek is naar een nieuwe uitdaging! Ze is op zoek naar een baan als telefoniste, administratief medewerker of baliemedewerker. Haar ervaring met klantcontact heeft ze opgedaan in de retail. Zie jij haar al snel tussen de andere collega's zitten? Klik dan snel verder!

Martijn (29) - Marketing

Utrecht en Omgeving
HBO Kunst en Economie
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Eigen onderneming

Ben jij op zoek naar een marketing medewerker in spé? Martijn heeft een passie voor gitaarspelen en teksten schrijven. Lees snel verder om te bekijken wat Martijn in huis heeft!

Lea (25) - Grafisch ontwerper

Utrecht en Omgeving
HBO Graphic Design
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Student

Een leuke dame die oog voor detail heeft. Dit is Lea (25) woonachtig in Utrecht. Ze heeft de opleiding Graphic Design aan de HKU afgerond en is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze heeft al ervaring met verschillende programma's. Heb jij iets interessants voor haar? Lees dan snel verder.

Marc (26) - Combi functie Financieel administratief medewerker / Logistiek medewerker

Gemeente Best en Oirschot
MBO Bedrijfsadministrateur/assistent accountant
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 1 december 2022

Meest recente functie: Facturatie medewerker

Marc is enthousiast, hardwerkend en helemaal van de cijfertjes! Hij neemt een bak aan ervaring en kwaliteiten mee. Een combi functie van kantoor en logistiek medewerker lijkt hem perfect om mee te starten. Gezien zijn kennis ligt een financiële functie hem het best, maar hij staat voor alles open. Kennis krijgen van de producten en omgeving, om zo door te groeien naar een fulltime kantoor functie. Een topper die je niet wil missen in je team. Enthousiast geworden? Neem dan snel contact op!

Danny (20) - Bijbaan: Administratief Medewerker / Klantenservice Medewerker

Gemeente Den Bosch & omgeving
MBO Helpende zorg en welzijn Niveau 2
16-24 uur, 8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Student

Danny studeert op het moment nog, maar is op zoek naar een leerzame en leuke bijbaan! Hij woont in Vught dus zou graag in die regio aan de slag gaan! Een baan als klantenservice medewerker lijkt hem erg leuk!

Brandy (21) - Klantenservice Medewerker / Commercieel Medewerker Binnendienst

Gemeente Den Bosch & omgeving
Praktijkonderwijs
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Klantenservice Medewerker

Ben jij op zoek naar een klantenservice medewerker? Brandy heeft al veel ervaring voor haar leeftijd! Ze is spontaan, zorgzaam en communicatief vaardig. Telefoontjes neemt ze dan ook maar al te graag aan! Neem snel (telefonisch) contact met haar op!

Annemiek (30) - Klantenservice / Administratief medewerker

Utrecht en Omgeving
HBO Communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Bemiddeling Specialist

Annemiek kan door haar ervaring als bemiddeling specialist heel oplossingsgericht te werk gaan. Ze zoekt een administratieve functie in combinatie met veel klantcontact. Kan jij Annemiek helpen aan een nieuwe uitdaging?

Tijs (19) - Magazijn

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
MBO Evenementen organisator
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Tussenjaar kandidaat Thijs zoekt een nieuwe job in een magazijn! Hij wil flinke kilometers maken en met de handscanner orders picken. Zoek jij nog een flexibele jonge kerel die je komt versterken op de magazijnvloer.

Moos (21) - Administratief medewerker / commercieel medewerker binnendienst

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
MBO Leidinggevende Travel & Hospitality
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Horecamedewerker

Moos is een enthousiaste jongen die net gestopt is met zijn werk in de horeca. Hij is op zoek naar zijn eerste startersbaan in een dynamisch bedrijf. Een enthousiaste jongeman die graag bezig is met klantcontact. Is Moos de ambitieuze en toegankelijke toevoeging voor jullie team? Kijk dan snel verder!

Jessy (25) - Planner / Eventmanager / Administratief medewerker

Utrecht en Omgeving
MBO ROC Creative College
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Werkvoorbereider

Jessy is een spontane dame van 25 jaar. Ze heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als werkvoorbereider/ administratief medewerker binnen de bouwsector en het familiebedrijf van haar ouders. Jessy is op zoek naar een gave fulltime uitdaging richting planning of administratie.

Sem (26) - UX Designer

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
HBO ICT & Media Design
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Afstudeer stage bij Pro Players

UX DESIGNER! Sem is een vrolijke en sociale teamplayer. Onlangs heeft hij zijn AD ICT Media Design - UX Designer behaald! Hij is nu op zoek naar zijn eerste baan waarin hij de websites, social media, of platformen zo gaaf mogelijk en gebruiksvriendelijk mag maken! Met zowel creatieve Adobe skills als met verstand van programmeren is hij van alle markten thuis!

Joy (24) - Klantenservice- / Administratief Medewerkster / Receptioniste

Gemeente Den Bosch & omgeving
VMBO-BB/KB
24-32 uur, 32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Verkoop- en webshopmedewerkster

Ben jij op zoek naar een spontane klantenservice medewerkster? Joy heeft ervaring met verkopen vanuit de winkel, maar wil nu graag op kantoor aan de slag! Ze houdt ervan om klanten te adviseren en helpen. Heb jij een leuke uitdaging voor Joy beschikbaar?

Evi (23) - R&D / productontwikkelaar voeding

Gemeente Best en Oirschot
WO Health Food Innovation Management
32-40 uur
Beschikbaar vanaf: 2 januari 2023

Meest recente functie: Master student

Een enthousiaste starter die een fulltime baan zoekt in de levensmiddelenindustrie! Evi heeft recent haar master Health Food Innovation behaald en heeft besloten nog even te gaan reizen. Begin 2023 wil ze starten met een baan in de richting van R&D of productontwikkeling. Ze is leergierig en ambitieus. Help jij Evi aan haar eerste startersbaan?

Thijs (19) - Productie, logistiek, horeca, marketing, etc.

Gemeente Best en Oirschot
WO Lucht- en ruimtevaarttechniek
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Productiemedewerker

PER DIRECT BESCHIKBAAR! Thijs gaat 20 november op reis. Tot die tijd is hij fulltime - 7 dagen per week - beschikbaar!

Josepha (18) - Winkelmedewerker en verkoopmedewerker

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
HAVO
8-16 uur, 16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Sales Assistant

Student zoekt bijbaan, momenteel volgt ze nog enkele vakken op de VAVO om haar HAVO af te ronden. Daarna gaat ze studeren aan het HBO gericht op Digital Marketing. Aan ambitie in ieder geval geen gebrek! Met ervaring in de supermarkt, magazijn en kledingwinkels veelzijdig en met een brede interesse. Parttime, 24 uur per week beschikbaar, ook in de weekenden.

Thom (29) - adviseur, begeleider, communicatie medewerker, projectmanager

Gemeente Den Bosch & omgeving
HBO Real Estate and Facility Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Onderhoudscoördinator

Thom is 29 jaar en heeft in 2019 zijn real estate and facility management diploma behaald. Zijn interesse gaat uit naar een dynamisch- toekomstgericht bedrijf. Hij komt het beste tot zijn recht wanneer hij in een adviserende, begeleidende rol zit of wanneer er projectmatig en resultaatgericht werk geleverd kan worden. Help jij Thom verder?

Lisa (22) - Administratief werk

Gemeente Eindhoven
HBO International Hotelmanagement
8-16 uur, 16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: student

Zoek jij nog een hardwerkende administratieve kracht om jouw bedrijf voor 20 uur per week te ondersteunen? Dan zoek je Lisa! Lisa is aan het afstuderen aan de hoge hotelschool in Breda en heeft tijd over voor een leuke job in omgeving Eindhoven.

Anke (26) - (Junior) Operator / Vrachtwagen chauffeur / Productie in ploegen

Gemeente Best en Oirschot
MBO Kappers opleiding
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Logistiek medewerker

Anke is een ondernemend persoon die niet te beroerd is haar handen uit de mouwen te steken. Ze zoekt een totaal nieuwe uitdaging waar ze lekker hard kan werken. Ze is gemotiveerd om nieuwe dingen te leren, samen met collega's te werken om het doel te behalen! Zoek jij nog een harde werkster?

Haidar (23) - Accountmanager / Commercieel medewerker buitendienst

Gemeente Eindhoven
MBO Junior Accountmanager
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Marktspecialist

Zijn jullie nog op zoek naar échte sales man? Haidar is klaar voor een fulltime baan voor de lange termijn. Hij werkt graag met targets en doelen en 'Klant is koning' is één van zijn kernwaarden. Zoeken jullie nog een representatieve jonge kerel? Haidar komt graag langs om zich voor te stellen.

Lieke (18) - Klantenservice / Front office / Balie / Winkelmedewerker

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
VWO
16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Verkoopmedewerker Albert Heijn

Leuke tussenjaar collega! Lieke wil in haar tussenjaar graag bezig zijn en aan de slag gaan. Ervaring opdoen en vooral ook geld sparen voor als ze volgend jaar gaat studeren!;-)
Zoek jij nog een leuke parttime-tussenjaar collega?

Yassin (21) - Junior Account Manager/ Sales Medewerker

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
HBO Toegepaste psychologie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Ondernemer

Sales topper! Aan ambitie en motivatie geen gebrek! Yassin is een verkoper pur sang. Targets behalen zijn geen probleem en elk doel is haalbaar! In bezit van een auto, uit Tilburg. Wie o wie zoekt een sales collega? Het liefst in de buitendienst.

Freek (32) - Klantenservice Medewerker

Gemeente Den Bosch & omgeving
HBO HBO Journalistiek
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Medewerker Klantendialoog

Ben jij op zoek naar een ervaren klantenservice medewerker? Freek weet hoe hij klanten op zijn gemak moet stellen en ze te adviseren. Hij is op zoek naar nog wat meer uitdaging, dus wil graag de overstap maken naar een bedrijf waar hij naast klantcontact zich ook met administratieve taken bezig kan houden.

Lars (21) - Logistiek medewerker

Regio de Kempen
VMBO-TL/GL
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Keuken medewerker allround

Een echte horecatijger die op zoek is naar een logistieke baan! Lars heeft al veel ervaring als kok en is nu op zoek naar iets nieuws. In de toekomst zou hij wellicht het leger in willen, maar voor nu kiest hij voor de logistiek. Hij wil voornamelijk zijn handen uit de mouwen steken, is flexibel en graag bezig. Heeft voorheen ook in de tuin- en vijverbouw gewerkt. Hij heeft een auto en wil ongeveer 30 minuten rijden. Interesse? Neem dan snel contact op!

Rosana (25) - Consultant / Project Medewerker / Supply Chain Medewerker

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
HBO European Studies
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Customer Experience Officer, bijna afgestudeerd als European Studies HBO Bachelor.

Rosana is Internationaal georiënteerd. Ze zoekt dan ook een startersfunctie waarbij ze bezig is in een consultancy rol binnen een beleid makende functie. Dit kan zijn op het gebied van verzuim, HR, werkprocessen etc. Een slimme meid met veel ambitie. Fulltime en per direct beschikbaar voor een eerste kennismaking!

Marli (27) - Planner of financieel medewerker

Gemeente Best en Oirschot
HBO Hotel Management School Maastricht
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Bedrijfsleider restaurant

Gedreven, flexibel en een echt planner. Dat is Marli! Door haar werkervaring als bedrijfsleider in de horeca is ze flexibel en een harde werker. Ze is op zoek naar iets meer vastigheid maar blijft wel graag in de richting van de foodbranche werken. Is Marli de toevoeging voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact op!

Wouter (21) - Startersfunctie

Gemeente Best en Oirschot
MBO Onderzoeker Natuur en Milieu
32-40 uur

Meest recente functie:

Een echte Oirschotse! Dat is Wouter. Jonge kerel zoekt nieuwe baan! Wouter wil operationeel aan de slag in een allround functie. Hij is geen monteur, maar wel een manusje van alles. Een stukje administratie, afgewisselde met een pakketje wegbrengen of het mee helpen met een installatie. Hij wil het in ieder geval graag leren!

Judith (30) - Onboarding, office management, planning

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
HBO Communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: SPAR - Online / Content marketeer

Judith heeft al vele jaren ervaring binnen de marketing en zoekt nu een project of coördinerende functie. Ze is een gezelligheidstype die graag in contact staat met mensen. Ze werkt liever op kantoor, zodat ze goed kan sparren met collega's. Ze is bevlogen, toegankelijk en erg fijn in de omgang. Uitnodigen waard ter aanvulling van je project team!;-)

Lotte (32) - Product management

Gemeente Den Bosch & omgeving
HBO Associate degree product/interieurontwerp
24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Interieuradviseur

Een leergierige en spontane meid, dit is Lotte. Lotte is gespecialiseerd als interieuradviseur en in Arts & Crafts. Ze heeft al een aantal jaar ervaring kunnen op doen in de product management. Bezig zijn met verbeteringen, contact met mensen, adviezen samenstellen en nieuwe ideeën aandragen is waar ze energie van krijgt. Heb jij een leuke uitdaging waar Lotte haar creativiteit in kwijt kan? Neem dan snel contact op!

Stephen (30) - Supply Chain Planner

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
WO International Business Administration / Supply Chain Management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: International Supply Chain Planner

Ben jij op zoek naar een ervaren supply chain planner met een bak aan enthousiasme en zin ? Zoek niet verder, die heb je gevonden! Stephen heeft al wat ervaring in de functie van supply chain planner en is op zoek naar een baan met een fijn team. In zijn vorige baan was hij geheel online bezig, vandaar dat hij nu graag kijkt naar een baan op kantoor. Hij is een stille en introverte kracht. Plan jij het volgende gesprekje in?

Stef (22) - Financieel medewerker (bijbaan)

Regio de Kempen
WO Master Finance
8-16 uur, 16-24 uur
Per direct

Meest recente functie: Controller (bijbaan)

Ben jij op zoek naar een slimme jongen die ondersteuning kan bieden op jouw financiële afdeling? Stef is Cum Laude afgestudeerd aan zijn bachelor en is nu bezig met zijn master. Hij heeft daarnaast zo'n 16 uur in de week tijd voor een bijbaan waarin hij werkervaring op kan doen. Kijk snel verder naar Stef zijn profiel!

Roy (23) - Planner / Commercieel medewerker binnendienst

Gemeente Den Bosch & omgeving
HBO Ondernemerschap & retail- management
32-40 uur

Meest recente functie: Planner

Openstaan voor kritiek, secuur te werk kunnen gaan en communicatief vaardig, dat ben ik! Naast mijn deeltijd studie zou ik graag aan de slag willen gaan als planner, expediteur of als commercieel medewerker binnendienst.

Manal (23) - Verkoopmedewerker / Administratief Medewerker

Gemeente Eindhoven
HAVO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Caissière

Manal is een super positieve, klantvriendelijke dame die graag bij jouw bedrijf de klanten blij wil maken! Mensen helpen, dat zit in haar en gaat er niet snel meer uit. Manal is ook nieuwsgierig naar een administratieve functie.

Loes (25) - Product designer / (3D) Ontwerper / Engineer / Standbouwer

Regio de Kempen
HBO Hogeschool Kunsten Utrecht (HKU)
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Display/verpakking ontwerper

Loes is een creatieve dame die op zoek is naar een nieuwe uitdaging waarbij ze veel mag leren. Een technische richting lijkt haar interessant, waarbij ze graag ziet wat ze ontwerpt. Een sprekend product zou Loes kunnen verleiden om eens bij jouw organisatie langs te komen. Meer weten? Lees snel verder!

Ron (32) - Analist

Regio de Kempen
WO Strategisch management
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Business Intelligence Adviseur

Iemand die weet waar hij over praat, niet bang is voor cijfers en die het liefst op de fiets naar zijn werk komt: Ron! Ondersteuning bieden, data analyseren, bezig zijn met marketing dat vindt hij interessant. Plan jij de data voor een kennismaking? Dan neemt Ron daarna de data over. Kijk dan snel verder!

Theo (31) - Project Engineer

Regio de Kempen
WO Industrial Design
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: R&D Engineer

Een spontane creatieveling met een voorliefde voor kippen! Grafische ontwerpen, 3D printing en product design zijn geen onbekende woorden voor hem. Een inventief CV die zeker de moeite waard is om te bekijken. Hij maakt graag kennis met je!

Tijn (35) - Logistiek teamleider

Regio de Kempen
HAVO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Teamleider logistiek

Tijn is op zoek naar een nieuwe uitdaging als teamleider in de logistiek. Daarnaast is hij pas gestart met een thuisstudie richting Data Intelligence en dit zou hij graag op termijn willen toepassen binnen zijn werk. Dus sta jij ervoor open om Tijn die ruimte te geven naast zijn teamleiders rol? Reageer dan snel voordat het te laat is!

Mara (23) - Communicatie medewerker

Gemeente Best en Oirschot
HBO Communicatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Freelancer - Communicatie adviseur

Top kandidaat! Mara is een hele energieke jonge dame. Structuur, plannen en nauwkeurig te werk gaan zijn haar onderscheidende kwaliteiten. Met al meerdere communicatie opdrachten vervuld te hebben op freelance basis is ze nu op zoek naar een eerste echte baan na haar studie! Nodig Mara snel uit voor een gesprek!

Tim (19) - Technische startersfunctie

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
MBO installatie monteur
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: BBL - Installatiemonteur

TOPPER! Tim is een ondernemende en ambitieuze jonge kerel die graag bezig is met techniek. Vanwege een blessure aan zijn rug kan hij niet zwaar tillen, maar dit weerhoudt hem niet om in de bouw of techniek verder te gaan werken! Fulltime en per direct beschikbaar.

Pleun (22) - Grafisch ontwerper / Marketing / Communicatie / Multimedia

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
HBO Communication & Multimedia Design
8-16 uur, 16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Grafisch Designer

Pleun is een creatieve dame die graag parttime aan de slag wil. Ze zou het liefst een baan vinden waarin ze haar creativiteit kwijt kan maar ze staat eventueel ook open voor een andere baan. Lees snel meer over haar!

Jane (35) - Office manager / Facilitair manager / Receptioniste

Gemeente Meierijstad & Uden
MBO Evenementenorganisatie
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Allround medewerker

Ben jij op zoek naar een spontane dame met veel energie! Jane houdt niet van stil zitten en is een echte regeltante. Ze is op zoek naar een inspirerende organisatie waar ze met plezier naar toe kan gaan!

Jasper (22) - Bijbaan

Gemeente Best en Oirschot
HBO SPECO Sportcommunicatie, Fontys Economische Hogeschool Tilburg
0-8 uur, 8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Teksten schrijven/copywriter - ESAL Writings

Jasper is een vrolijke en gedreven student. Hij zoekt nu een bijbaan voor in de avonduren om te combineren met zijn studie, ideaal gezien zoekt hij een marketing gerelateerde bijbaan. Kan jij een gemotiveerde student gebruiken uit Best?;-)

Joep (27) - Backend developer

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
MBO Software Developer
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie:

Zoek jij een leergierige maar verlegen jongen. Momenteel heeft hij een tussenjaar een zoekt hij een functie waarin hij zijn interesse in computers en systemen kan ontplooien.

Larissa (28) - Bewegingsagoge

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
MBO Coördinator sport en bewegingsagogie
32-40 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: PGB Hulp

Ben jij op zoek naar een jonge, spontane en sportieve meid? Larissa is per direct beschikbaar voor een baan als bewegingsagoge maar staat ook open voor een tijdelijke functie zodat ze ondertussen kan solliciteren.

Mike (21) - Front-end webdesign

Gemeente Best en Oirschot
VMBO-TL/GL
0-8 uur, 8-16 uur, 16-24 uur, 24-32 uur
Per direct

Meest recente functie: Student / Freelancer

Front-end designer zoekt een dynamische werkplek waar hij lekker veel vragen mag stellen. Mike is een ingetogen en rustige kerel die al sinds jonge leeftijd zelf websites bouwt en meerdere talen heeft aangeleerd. Ben jij op zoek naar een pientere webdesigner? Mike komt zich graag voorstellen.

Peter (27) - Data analist

Gemeente Meierijstad & Uden
HBO International Business
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Medewerker data en financiën

Loopt alles niet lekker binnen het bedrijf? Kunnen dingen wat soepeler en sneller? Peter krijgt het voor elkaar! Hij zal precies uitpluizen wat er beter en efficiënter kan binnen het bedrijf om zo de beste resultaten te boeken! Nodig hem nu uit voor een gesprekje!

Susanne (31) - Junior binnen- buitendienst / Office medewerker / Junior technisch medewerker

Gemeente Tilburg-Waalwijk en omgeving
HBO HBO Journalistiek
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Afdelingsverantwoordelijke i.o.

Susanne is een powervrouw, ze staat sterk in haar schoenen en heeft een proactieve werkmentaliteit. Ze is te lang bij haar huidige werkgever gebleven en ze wil nu een mooie toekomstgerichte stap maken in een startersfunctie. Wat neemt zij mee? Een gezonde dosis werkenthousiasme en directe communicatie. Zoek jij een mondige dame die niet te beroerd is om de werkschoenen aan te trekken?

Kas (26) - Commercieel medewerker / Marketing medewerker

Gemeente Den Bosch & omgeving
MBO MHBO marketing en communicatie medewerker
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Sales Promotor

Kas is opgeleid als marketing-/ communicatie medewerker, daarnaast is hij ook erg commercieel ingesteld. Heb jij een leuke starters functie voor Kas beschikbaar waarbij hij het vak in de praktijk kan gaan leren?

Isa (21) - Bijbaan in Helmond

Gemeente Helmond-de Peel
HBO Management van de leefomgeving
0-8 uur, 8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Allround medewerker

Naast haar uitdagende studie zoekt Isa een leuke bijbaan om in de avond en op zondag wat uurtjes te maken. Zo kan ze lekker bezig blijven en wat bijverdienen. Deze enthousiaste jongedame staat open voor veel verschillende soorten baantjes, heb jij wat ze zoekt?

Bylana (18) - Orderpicker / inpakker

Gemeente Eindhoven
HAVO
32-40 uur
Per direct

Meest recente functie: Kassa medewerker

Tussenjaar topper in de aanbieding! Bylana is dé perfecte versterking in jouw magazijn of productie omgeving, aangezien ze een harde werker is en lekker aan de slag wil gaan komend schooljaar.

Christien (30) - Baliemedewerkster / klantenservice / magazijnmedewerker

Gemeente Eindhoven
MBO Kappersopleiding gilde venlo
8-16 uur
Per direct

Meest recente functie: Baliemedewerker

Kan jij wel een helpende hand gebruiken voor 8-16 uur in de week? Christien kan dé perfecte match zijn! Zij is namelijk op zoek naar een flexibele bijbaan om te combineren met haar fulltime baan als moeder.