uitzendbureau jamwerkt

Bij JAM zetten wij ons dagelijks in om jongeren, studenten en starters uit heel Zuid-Oost Brabant te helpen bij een succesvolle start van hun carrière. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime / fulltime job of een startersfunctie. Wij stellen je graag voor aan interessante bedrijven bij jou in de buurt!
Uitzendbureau voor werkzoekenden Uitzendbureau voor werkgevers
 

Online uitzendbureau

Door middel van onze handige app kun je je werk altijd en overal online regelen. Zo heb je altijd direct toegang tot je rooster, kun je opgeroepen worden door bedrijven bij jou in de buurt en kun je zien wat je tot nu toe verdiend hebt. Ook het contact met jouw regiomanager verloopt altijd grotendeels via Whatsapp. Lekker makkelijk en snel! 

Alles wordt online geregeld, op één uitzondering na: het kennismakingsgesprek. Zodra je je hebt aangemeld of wanneer je gesolliciteerd hebt op een online vacature, willen we altijd graag een kennismakingsgesprek met je inplannen. Dat vinden we belangrijk om jou beter te leren kennen, maar ook zodat jij ons leert kennen en weet hoe wij werken. Daarnaast kunnen we op deze manier de kwaliteit van het personeel aan onze bedrijven garanderen.
Bekijk vacatures in de Kempen

Vast in dienst bij een bedrijf

Ben je niet op zoek naar een flexibele manier om geld te verdienen, maar ga je liever vast ergens aan de slag? Dat kan! Geef dit dan aan tijdens het kennismakingsgesprek of solliciteer op één van de vele parttime of fulltime vacatures online. Wij helpen je graag bij het vinden van een vaste baan bij jou in de buurt!
Naar de vacatures
 

Werk- en ontwikkelplatform

Zodra je een account hebt aangemaakt, krijg je toegang tot ons online platform. Deze hebben wij helemaal zelf ontwikkeld en we zijn nog steeds iedere dag bezig om deze te optimaliseren. Zo hebben we in 2018 een grote verandering doorgevoerd van werkplatform naar werk- en ontwikkelplatform. Werkgerelateerde tools zoals jouw online werkagenda, beschikbare opdrachten en wat je tot nu verdiend hebt, zijn hier nog steeds in terug te vinden. Daarnaast zijn we ons meer gaan richten op jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je verschillende testen maken, zoals een persoonlijkheidstest of een beroepskeuzetest. Ook kun je video's kijken van onze recruiters die tips geven over hoe je het beste kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek, hoe je het beste een motivatiebrief schrijft of hoe je nou echt indruk kan maken tijdens een sollicitatiegesprek. Vind je het lastig om een goed curriculum vitae op te stellen? Met onze cv-generator hoef jij alleen maar je gegevens, opleiding(en) en werkervaring in te voeren. Daarna doet de cv-generator het werk en ben jij in het bezit van een mooie cv. Zo weet je zeker dat je niets bent vergeten en ziet het er ook nog eens super gelikt uit!

Wil je weten hoe je het platform op je smartphone kunt zetten? Klik dan hier
 

Voor de werkgevers

Op zoek naar jong talent uit de regio? Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van geschikte kandidaten. Van bijbaan tot startersfunctie, van studenten tot young professionals, van denkers tot doeners. Allemaal uniek in hun interesses, ervaring en kennis, maar één ding hebben zij gemeen: ze zijn op zoek naar een fijne werkgever in de buurt.
Bekijk vacatures in de Kempen Medewerker(s) inhuren

Kempisch uitzendbureau

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van die ideale baan in de Kempen?
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Bent u op zoek naar een financieel medewerker?

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een gratis bedrijfsprofiel aan!
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken