Ben je op zoek naar een kleinschalig en persoonlijk uitzendbureau die jou kan helpen aan een baan in Boekel? Die zul je waarschijnlijk niet snel vinden, maar bij ons ben je aan het juiste adres! Bij JAM richten wij ons namelijk niet alleen op de bekende steden in Midden- en Oost-Brabant, maar ook op de dorpen eromheen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Uitzendbureau in Boekel: vacatures voor jongeren, studenten en starters

Bij JAM zijn we gespecialiseerd in diverse soorten banen. Zo kan je bij ons terecht voor een bijbaan in bijvoorbeeld de avonden en weekenden. Ook voor vakantiewerk ben je bij ons aan het juiste adres! Ben je op zoek naar een parttime baan naast bijvoorbeeld een deeltijd studie? Bij ons kan je werkervaring opdoen in de sector van jouw keuze om je kennis direct in de praktijk te brengen. Heb je een tussenjaar of wil je gewoon fulltime aan de slag? Bekijk dan onze fulltime vacatures bij jou in de buurt. Ten slotte kunnen wij je ook helpen bij het vinden van je eerste startersfunctie na het behalen van je diploma. Zo kom je nog eens bij bedrijven waar je zelf misschien nog niet eens aan hebt gedacht!

Wat Boekel nog meer te bieden heeft

Boekel is een Brabants dorp in de buurt van Veghel en Uden. Doordat het dorp niet zo groot is, trekken veel jongeren en studenten naar de steden in de buurt en werken de oudere inwoners in dorpen als Veghel en Uden. Desondanks keren ze ’s avonds en in de weekenden allemaal terug naar Boekel en genieten ze van de ongedwongen sfeer en hechte gemeenschap. Boekel bevindt zich in een rustige omgeving, je kan er altijd terecht voor een drankje op het terras en er zijn ook verschillende sportverenigingen terug te vinden om even stoom af te blazen!

Uitzendbureau in de sector van jouw keuze

Bij JAM kunnen wij jou helpen aan een baan in de meest uiteenlopende sectoren. Het maakt niet uit of je bent afgestudeerd in een bepaalde richting of misschein gestopt bent met een opleiding. Misschien heb je al enkele jaren ervaring of juist nog helemaal niet. Wat je situatie ook is en waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je bij je zoektocht naar een baan en bedrijf dat bij je past. Bekijk hieronder de sectoren waarin wij jou van dienst kunnen zijn:
 

 

Altijd werk dat bij je past

Nadat wij je aanmelding of sollicitatie hebben ontvangen, nemen we binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Voorzien wij een perfecte match met één of meerdere bedrijven? Dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek willen wij je graag wat beter leren kennen: wat zijn je interesses, ambities en wensen? Vervolgens stellen wij je voor bij een aantal bedrijven die ook echt bij jou passen. Wie weet heb je al wel een paar sollicitatiegesprekken in je agenda staan als je weer bij ons de deur uitloopt!
 

Ben jij er klaar voor?

Bekijk direct onze vacatures in Boekel en omgeving en solliciteer binnen enkele minuten online. Ben je op zoek naar iets specifieks en kan je op dit moment helaas niets vinden? Maak dan een gratis JAM profiel aan en wij gaan voor jou op zoek naar bedrijven in ons netwerk die op zoek is naar iemand als jij!
 
 

Ik wil de vacature(s) van mijn bedrijf in Boekel op jullie site!

Heb je tijdelijke of vaste medewerkers nodig, fulltimers of parttimers, vakantiekrachten of weekendhulpen? JAMwerkt is hét uitzendbureau in Boekel dat jou helpt je vacatures in Boekel onder de aandacht te krijgen van jong talent in de buurt! Maak een gratis bedrijfsprofiel aan op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kunt u met een bedrijfprofiel direct een kijkje nemen in onze Talentenbank, waarin u live de beschikbare kandidaten bij u in de buurt kunt zien!