Werken bij verschillende bedrijven in de buurt én geld verdienen tijdens je zomervakantie?

Dat kan! Je bent bij ons namelijk aan het goede adres als je op zoek bent naar een leuke, goedbetaalde vakantiebaan bij jou in de buurt! Of je nu fulltime aan de slag wilt in de zomervakantie, een paar dagen in de herfstvakantie of twee weekenden tijdens je kerstvakantie. Wij kennen vele bedrijven in de regio die jouw hulp tijdens de vakanties hard kunnen gebruiken!

Meld je aan!

9194 jongeren gingen je voor

Een greep uit de vakantiebanen die je via JAM kunt gaan doen

Horecamedewerker op Eindhoven Airport Horeca Aan de slag als pizzabakker, smoothiemixer of juist belegde broodjes maken? Op Eindhoven Airport hebben we verschillende gave vakantiebanen beschikbaar in de horeca, van de grill tot aan de kassa en van salades tot bediening.
Pakketjes versturen in magazijn van webshop Logistiek Samen met een gezellig en jong team aan de slag bij een magazijn van bekende webshops bij jou in de buurt? Pick de juiste producten uit de schappen en zorg voor een juiste afhandeling van een bestelling
Allround medewerker bij de gaafste festivals Festival Geld verdienen in plaats van uitgeven tijdens de vetste feesten van Nederland! Lekker in de zon mee helpen opbouwen, zorgen dat de vrachtwagens en bussen goed geladen zijn, verzorgen van verkoelende drankjes en tenslotte mee afbouwen. Iets voor jou?
Vakantiebanen in de buitenlucht Tuinbouw Ben jij liever in de frisse lucht bezig? Met de zon op je gezicht zorg jij samen met een jong en gezellig team van ervaren hoveniers voor de aanleg van mooie tuinen. Afwisselend werk door telkens andere projecten.
Montagekracht bij technische bedrijven Techniek Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar stoere jongens en meiden die niet vies zijn van machines, een beetje olie en hard doorwerken. Lijkt jou het leuk om aan producten te sleutelen of onderdeel te zijn van een productieproces? Dan is dit iets voor jou!
Administratief werk op kantoor Administratief Ga aan de slag bij verschillende kantoren bij jou in de buurt en zorg voor een goede administratieve afhandeling van verschillende opdrachten. Hou je hoofd erbij, want je zult secuur en overzichtelijk moeten werken!

Enkele van onze eindbestemmingen:

Voordelen


Hoe werkt het?

Om via JAM tijdelijk aan de slag te gaan tijdens jouw vakanties, is het noodzakelijk dat je je inschrijft. Vul je gegevens in, geef aan wanneer je precies beschikbaar bent en vink de branches aan die jij interessant vindt om in te werken! Zodra wij jouw aanmelding hebben ontvangen neemt één van onze regiomanagers zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat vinden wij belangrijk, omdat wij op deze manier jou wat beter leren kennen en zo een passende baan voor je kunnen regelen. Aan de andere kant leer jij ons ook beter kennen en kunnen we je wat meer uitleggen over het online platform. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust aan jouw regiomanager!

Na het kennismakingsgesprek gaan wij direct voor jou aan de slag om een leuke vakantiebaan te regelen. Deze stellen we altijd aan je voor, zodat je zelf kan beslissen welke jij het leukste vindt. Je hoeft dus nooit ergens aan de slag wat je niet leuk lijkt! Ten slotte zullen wij alles in gang zetten om ervoor te zorgen dat je er zo snel mogelijk kunt beginnen. Het vinden van een vakantiebaan is nog nooit zo makkelijk geweest!

Klik hier om gratis een account aan te maken

Ook een gave vakantiebaan scoren deze zomer?

Reserveer 'm vandaag nog door je te registreren!

Gratis aanmelden!

9194 jongeren gingen je voor