Ben je op zoek naar een leuke vakantiebaan in Schijndel en omstreken? Of heb je het wel gehad met dat vakken vullen in de supermarkt? Bij JAMwerkt.nl hebben we erg veel leuke vakantiebanen beschikbaar in allerlei sectoren! Dus of je nu op zoek bent naar vakantiewerk in de techniek, op kantoor, in de horeca of juist in de tuinbouw? Via JAMwerkt.nl heb je binnen no-time een vakantiebaan in de buurt geregeld! Weet je nog niet precies wat je later wilt gaan doen en zou je juist wel wat werkervaring willen opdoen in je zomervakantie? Dat komt goed uit! Je kunt namelijk ook meerdere vakantiebaantjes doen, zoals twee weken administratief werk op kantoor, een weekje meehelpen in de horeca en een weekje vakantiewerk doen bij een bedrijf in de techniek. Via je online profiel kun je namelijk precies zien welke vakantiebanen in de dorpen Schijndel en Wijbosch beschikbaar zijn. Hier kun je dan ook direct op solliciteren. 

Daarnaast kun je ook zelf aangeven in je online werkagenda wanneer jij beschikbaar bent voor vakantiewerk. Op basis van jouw voorkeuren kunnen bedrijven die actief zijn in de sectoren die jij interessant vindt je vervolgens uitnodigen voor werk!

Maar wat verdien ik dan? 

Goeie vraag! En gelukkig hebben we daar ook een goed antwoord op. Je verdient namelijk minimaal hetzelfde als degene die vast bij het bedrijf werkt en dezelfde werkzaamheden als jij verricht. Kortom, een goedbetaald salaris dus! Na aanmelding kun je ook zien wat je per opdracht precies verdient, want dat wil je natuurlijk wel weten voordat je ergens op solliciteert. 

Benieuwd naar een greep uit het aanbod van vakantiebanen in omgeving Schijndel? 


Klik hier voor het beschikbare vakantiewerk!

Wil je een gratis account aanmaken en direct in aanmerking komen voor een van de vakantiebanen?

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan