Op zoek naar werk bij jou in de buurt?

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie bij jou in de buurt? Bij JAM kan je terecht voor banen in diverse sectoren, van Uden tot de Kempen en van Tilburg tot Deurne. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Waar zoek je werk?

 
 

Werken in de buurt

Hoe fijn is het als je dicht in de buurt aan de slag kan? Dat je lekker op je fiets of scooter kan stappen of slechts een klein ritje in de auto hoeft te maken. Bij JAM, afkorting van JongerenArbeidsMarkt, is alles erop ingericht dat jij nooit te ver hoeft te reizen voor je bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie. Dat is nog eens handig! Daarnaast kan je altijd aan de slag in de sector van jouw keuze. Naar wat voor werk ben jij op zoek?

Werk in de logistiek // Werk in de horeca // Werk in de productie // Werk in de administratie // Werk in de sales // Werk in de techniek
Bekijk alle vacatures

Uitzendbureau in Zuid-Oost Brabant

Wij zijn uitsluitend actief in de regio Zuid-Oost Brabant. Ben jij op zoek naar werk in de Kempen, Eindhoven, ValkenswaardMeierijstad, Tilburg, Helmond of Uden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Binnen elke regio hebben wij een aparte regiomanager, die jouw vaste contactpersoon wordt zodra je solliciteert of je aanmeldt. Hij of zij weet precies welke bedrijven uit die regio op zoek zijn naar iemand zoals jij. Dat maakt jouw zoektocht naar een passende baan een stuk makkelijker!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Ik heb een leuke vacature gevonden, en nu?

Solliciteren op een vacature doe je makkelijk en snel online. Na een positieve beoordeling van één van onze recruiters nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens die afspraak willen we dieper ingaan op je wensen, je interesses en wat je precies zoekt in een baan. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we elkaar een keer gezien hebben, wat de communicatie in de toekomst een stuk fijner en makkelijker zal laten verlopen. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we ook dieper ingaan op de vacature waarop je gesolliciteerd hebt. Ook kunnen we wellicht andere interessante vacatures aan je voorleggen. Nu wij een beter beeld hebben van je wensen, kunnen we gerichter voor je op zoek gaan en kan jij binnen no-time aan de slag!

 Ook op zoek naar een baan in de buurt? 

 Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl! 
INSCHRIJVEN