Op zoek naar werk in eindhoven?

Op zoek naar een baan in de avonden, weekenden, naast je studie of omdat je bent afgestudeerd? Bij JAM helpen wij jongeren, studenten en starters aan een toffe baan in Eindhoven! Solliciteer op openstaande vacatures, krijg hulp van onze recruiters én maak jezelf zichtbaar voor alle aangesloten bedrijven in de Talentenbank. Zo heb je binnen no-time werk in Eindhoven gevonden!
Ga direct naar de vacatures bij jou in de buurt!
 

Werken in Eindhoven

Eindhoven kent een ontzettend grote bedrijvigheid, waardoor er vacatures te vinden zijn in de meest uiteenlopende sectoren. Wat dacht je van een baan in de horeca, productie of bij evenementen? Of wil je een baan dat aansluit bij je studie in bijvoorbeeld de logistiek, sales of administratie? De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen jou graag bij het vinden van een passende bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie! Bekijk direct onze openstaande vacatures en we zien je sollicitatie graag verschijnen!
Bekijk alle vacatures

Uitzendbureau in Eindhoven

Bij JAM vinden we het belangrijk dat jij ergens aan de slag kan wat ook écht bij jou past. Een plek waar jij je thuis voelt en je talenten verder kan ontwikkelen. Daarom plannen we na je sollicitatie of aanmelding altijd graag een kennismakingsgesprek met je in om meer te weten te komen over je ambities, wensen, vaardigheden, etc. Vervolgens gebruiken we ons netwerk van meer dan 1000 bedrijven in de regio om jou te helpen aan een passende baan. Misschien kunnen wij je zelfs al direct een aantal interessante vacatures voorleggen en kun je volgende week al aan de slag! Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan gratis een profiel aan.
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Ik heb een leuke vacature in Eindhoven gevonden, en nu?

Vacature gevonden die je helemaal ziet zitten? Solliciteer dan snel en eenvoudig online. Wij nemen altijd binnen twee werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet hebben we nog andere soortgelijke vacatures die we aan je voor kunnen leggen, zodat je zelfs de keuze hebt waar je graag wilt beginnen! Na het aanmaken van een profiel is het ook mogelijk om jezelf beschikbaar te stellen in onze Talentenbank. Deze is openbaar voor al onze aangesloten bedrijven, die hierdoor gemakkelijk contact met je op kunnen nemen. Dat zal jouw kans op een baan enorm doen vergroten!

Ook op zoek naar een baan in Eindhoven?

 Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl! 
INSCHRIJVEN