Op zoek naar werk in helmond?

Werk zoeken in Helmond doe je via JAM. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan in de weekenden, vakantiewerk in de zomer, een parttime baan naast je studie, een (tijdelijke) fulltime baan of een startersfunctie na het behalen van je diploma. Bij ons ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures én wordt je persoonlijk op de hoogte gehouden door jouw vaste recruiter!
Ga direct naar de vacatures bij jou in de buurt!
 

Werken in Helmond

In Helmond zijn er ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van werk! De stad telt uitgestrekte bedrijventerreinen met veel metaal- en textielnijverheid. Ook zijn er de afgelopen jaren veel nieuwe bedrijven bijgekomen, waaronder een aantal in de hoogwaardige technologiesector. Daarnaast staat Helmond in de omgeving ook wel bekend als kenniscentrum in de automobieltechniek. Veel van deze bedrijven zijn op zoek naar jong talent om tijdelijk werk op te vangen of vaste functies in te vullen. Ben jij op zoek naar een interessante bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Helmond? Dan helpen wij jou graag om in contact te komen met passende bedrijven in Helmond!
Bekijk alle vacatures

Uitzendbureau in Helmond

JAM is al enkele jaren actief in Helmond en omgeving. In deze jaren hebben wij hier een groot netwerk op kunnen bouwen van bedrijven in verschillende sectoren. Zo hebben wij vacatures in de logistiek, productie en techniek. Passen deze sectoren niet helemaal bij je, dan kun je vast ook aan de slag in de sales, klantenservice of administratie! Wil je persoonlijk op de hoogte gehouden worden van binnenkomende vacatures die aansluiten bij jouw ambities, wensen en vaardigheden? Maak dan een gratis JAM profiel aan!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Ik heb een leuke vacature gevonden. Wat moet ik nu doen?

Solliciteren op een vacature doe je makkelijk en snel online. Ook als je geen leuke vacature hebt gevonden, kunnen wij je verder helpen! Maak dan even een gratis JAM profiel aan en laat ons weten waar je precies naar op zoek bent. In beide gevallen nemen we altijd even telefonisch contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek willen wij je graag beter leren kennen, zodat we gerichter aan de slag kunnen gaan! Wie weet heb jij al een paar interessante sollicitatiegesprekken in je agenda staan zodra je bij ons weer de deur uitloopt!

Ook op zoek naar een baan in Helmond?

 Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl! 
INSCHRIJVEN