Op zoek naar werk in meierijstad?

Ben jij scholier, student, starter of young professional in Meierijstad én op zoek naar een baan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in bijbanen, vakantiewerk, parttime banen, fulltime banen en startersfuncties! Lees snel verder voor meer informatie of solliciteer direct op de openstaande vacatures in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode.
Vacatures Veghel Vacatures Schijndel Vacatures Sint-Oedenrode
 

Werken in Meierijstad

Meierijstad is de verzamelnaam van de drie gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode, welke met z’n drieën een zeer belangrijk werkcentrum vormen in Noord-Brabant. Er zijn zowel grote multinationals te vinden als kleinere start-ups. Ook wat betreft branches is er meer dan genoeg keuze. Wil je bijvoorbeeld aan de slag in een professionele horeca onderneming, een groot logistiek bedrijf, een kleiner technisch bedrijf of op de sales-afdeling? Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een gave bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Meierijstad. Bekijk direct al onze openstaande vacatures in deze regio!
Bekijk alle vacatures

Uitzendbureau in Meierijstad

Onze regiomanager heeft ontzettend veel contact met bedrijven in Meierijstad. Zij zijn allemaal op zoek naar jong talent uit de buurt, maar hebben moeite om jou te vinden. Daarom stappen ze op ons af, om hen daarbij te helpen. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in Meierijstad? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres! Wij kunnen je direct voorstellen bij interessante bedrijven bij jou in de buurt die op zoek zijn naar iemand met jouw profiel. En daar hoef jij verder helemaal niets voor te doen. Lekker handig toch!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Ik heb een leuke vacature gevonden in Meierijstad. Wat moet ik nu doen?

Heb je een vacature gevonden waar je helemaal enthousiast van wordt? Dan solliciteer je snel en eenvoudig online. Binnen twee werkdagen nadat wij je sollicitatie hebben ontvangen, krijg je een reactie. Bij een positieve beoordeling nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tijdens dat gesprek willen we dieper ingaan op je wensen, vaardigheden, ervaring, etc. zodat wij een beter beeld van je krijgen en gerichter voor je aan de slag kunnen gaan.

Ben je nog geen vacature tegengekomen die bij je past, maar wil je vrijblijvend voorgesteld worden aan bedrijven bij jou in de buurt? Maak dan een gratis profiel aan en we nemen zo snel mogelijk even contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook op zoek naar een baan in Meierijstad?

 Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl! 
INSCHRIJVEN