Op zoek naar werk in uden?

Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in Uden? Wij helpen je graag bij het vinden van jouw volgende baan! Hoeveel uur per week ben je beschikbaar? In welke branche ben je geïnteresseerd? Heb je ervaring of nog niet? Waar je ook naar op zoek bent, je bent bij ons aan het juiste adres!
Ga direct naar de vacatures bij jou in de buurt!
 

Werken in Uden

Uden is een plaats met veel bedrijvigheid. Er zijn diverse industrieterreinen terug te vinden, een woonboulevard en ook in het centrum is er werk in overvloed. In en rondom de stad Uden zijn grote en internationaal bekende organisaties gevestigd, maar ook kleinere MKB-bedrijven. Veel van deze bedrijven vinden het lastig om jong talent zoals jij te bereiken en dat is de reden dat ze ons hebben ingeschakeld. Dus ben jij op zoek naar een bijbaan in de avonden en weekenden, een vakantiebaan, een parttime functie naast je studie, een tijdelijke of vaste fulltime baan óf een startersfunctie na het behalen van je diploma? Dan stellen we je graag voor bij de Udense bedrijven die écht bij jou passen!
Bekijk alle vacatures

Uitzendbureau in Uden

Onze regiomanager in Uden is geboren en getogen in deze plaats en heeft inmiddels een groot netwerk opgebouwd van zeer diverse bedrijven in verschillende sectoren. Ben jij misschien op zoek naar een baan in de logistiek of productie? Of ga je liever aan de slag in de horeca of bij evenementen? Ook kan hij je helpen bij het vinden van een baan in de sales of klantenservice. Waar je ook naar op zoek bent en wat je wensen ook zijn, wij willen je graag helpen met een stap in de goede richting!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Ik heb een leuke vacature in Uden gevonden. Wat nu?

Ben je een leuke vacature in Uden tegengekomen? Dan solliciteer je makkelijk en snel online! Ben je op zoek naar iets specifieks wat je helaas niet hebt kunnen vinden? Niet getreurd! Maak een gratis JAM profiel aan, laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij gaan voor jou persoonlijk aan de slag! In beide gevallen (sollicitatie en registratie) nemen we even telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat vinden wij belangrijk om jou beter te leren kennen, zodat we gerichter voor jou aan de slag kunnen gaan. Zo kan een vacature wel goed bij je passen, maar het bedrijf bijvoorbeeld niet. Hierdoor garanderen wij altijd werk dat écht bij je past! Nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Registreer je dan nu gratis!

Ook op zoek naar een baan in Uden?

 Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl! 
INSCHRIJVEN