Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een baan? Maar vind je het lastig om een functie te vinden die écht bij je past? Dan is dat frustrerend. Gelukkig ben je niet de enige. Veel jongeren, starters en young professionals vinden het moeilijk een baan te vinden waarvan ze zeggen: dit past helemaal bij mij. Ook wij zaten in die situatie. Maar één ding is zeker: vooraf weet je nooit of het precies past. Maar wat hulp bij je zoektocht is wel fijn. Iemand die begrijpt wat je leuk vindt. En iemand die weet bij welke bedrijven hij daarna voor je moet aankloppen. Bij JAM hebben we contact met meer dan 1400 verschillende bedrijven uit de buurt. Je komt bij ons op gesprek, jij geeft aan wat je graag wil en wij leggen voor jou contact met een passend bedrijf. Wil je dat wij je helpen bij het vinden van een leuke baan?

Je nieuwe baan vinden via JAM doe je zo!

De voordelen van een account bij JAMwerkt

Persoonlijk contact via WhatsApp met jouw regionale recruiter

Ontvang (als je dat wilt) wekelijks persoonlijk geselecteerde vacatures en/of tijdelijke opdrachten

Altijd inzicht in de openstaande (tijdelijke) opdrachten en vacatures bij jou in de buurt.

Jouw contactpersoon weet precies waar je naar op zoek bent en kan meteen contact met je opnemen als er een passende vacature binnenkomt. Vacatures komen namelijk alleen online als we geen directe match in de database hebben.

Inschrijven is altijd gratis en vrijblijvend: jij kiest zelf of je ergens wilt werken of niet

Liever het heft in eigen handen nemen?

Talentenbank

Met een profiel in de Talentenbank, maak jij jezelf zichtbaar voor ruim 1400 bedrijven uit de regio. Dat vergroot jouw kans op een baan enorm!
Geen zorgen, we tonen nooit je achternaam en contactgegevens

Maak profiel aan

Job-Alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied? Maak een job-alert aan en ontvang iedere donderdagochtend 'matchende' vacatures in je e-mail (ook zonder account).

Activeer alert

Liever even kletsen?

Onze recruiters leren je graag beter kennen om je zo te helpen in je zoektocht naar een leuke baan. Lekker makkelijk door middel van een videocall.

Intake plannen (15 min)

Twee contractmogelijkheden

Heb je via JAM een nieuwe baan gevonden? Dan zijn er twee mogelijkheden om bij het bedrijf aan de slag te gaan: op uitzendbasis (JAM is je officiële werkgever) of direct onder contract bij het bedrijf (het bedrijf is jouw officiële werkgever).

Een passende baan voor iedere stap in je carriére!