Annemiek Claassen is het vaste aanspreekpunt voor de catering medewerkers op Eindhoven Airport en wordt daarbij ondersteund door Denise Jansen. Zij zorgen voor het rooster, de kennismakingsgesprekken en staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te helpen. Ben je op zoek naar een veelzijdige horeca baan in een internationale omgeving? Je kunt op Eindhoven Airport direct aan de slag bij één of meerdere van onderstaande horeca concepten:
  • La Place
  • Farm Coffee
  • The Cloud Club (airside)
  • The Bar (airside)
 

La Place

La Place is te vinden vóór de douane op Eindhoven Airport. Werken bij La Place betekent elke dag weer iets anders. Wat dacht je van het voorbereiden en klaar maken van belegde broodjes, smoothies, soep, pizza of pasta? Ook is het mogelijk om in de afwas of achter de kassa te werken. Bij La Place werkt een jong team, dus gezellige collega’s gegarandeerd! Werken bij La Place betekent flexibele diensten: ’s morgens de zon op zien komen, ’s middags de drukke lunch mee draaien of ’s avonds de zaak mee sluiten.
 

Farm Coffee

Farm Coffee is een klein en gezellig koffie tentje op de begane grond van Eindhoven Airport. Hier is eigenlijk altijd een ervaren barista aan het werk. Op drukke dagen en tijdstippen is het fijn als hij hierbij ondersteund wordt. Dan ben jij degene die de klanten ontvangt, bestellingen opneemt, ervoor zorgt dat er voldoende servies en koffiebonen zijn, etc. Je kan hier in de ochtend werken van 04.30-12.00 of in de middag van 13.00-17.00. 
 

The Cloud Club

Wil je graag achter de douane werken? Dan is The Cloud Club misschien wel de plek voor jou! Dit concept is ontwikkeld voor de snelle passagier die nog even koffie, een broodje of frietjes wil eten. Hier kan je meehelpen met het smeren van broodjes, friet en hamburgers bakken, paninis grillen, maar vooral veel mee achter de kassa staan. De beste plek voor interactie met de passagiers dus. Je kan hier in de ochtend of van ‘s middags tot ’s avonds werken. Mogelijkheden genoeg!
 

The Bar

The Bar is het nieuwste horeca concept op Eindhoven Airport dat ook achter de douane te vinden is. The bar is in samenwerking met Bavaria ontworpen. Het is een super moderne en hippe werkplek, waar passagiers kunnen genieten van een biertje, koffie of thee. Ook is het mogelijk om nog even op je gemak een hapje te eten. Als je het leuk vindt om in de bediening of keuken te werken, zou dit een goede plek zijn om aan de slag te gaan. De diensten beginnen ’s ochtends om 04:30 en rond 22:00 uur wordt er gesloten.
 
Ben je benieuwd welke banen we momenteel beschikbaar hebben op Eindhoven Airport? Klik dan op de link hieronder:

Link naar de vacatures op Eindhoven Airport

Of wil je meer weten over werken op Eindhoven Airport? Klik dan op de button hieronder:

Werken op Eindhoven Airport


Contact

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Annemiek Claassen:

Email:annemiek@jamwerkt.nl
Telefoonnummer: +31 (0)497 783 106

De kennismakingsgesprekken zullen plaats vinden op Eindhoven Airport:
Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven