Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? baan in je tussenjaar? parttime baan naast school? leuke vakantiebaan?

Op zoek naar een bijbaan waarbij je iets kan gaan doen met jouw talent of opleiding? Of weet je nog niet zo goed wat dat precies is en wil je werkervaring op doen om hier achter te komen? Bij JAM helpen we jou aan een (bij)baan die écht bij je past. Flexibel of vast, naast je studie of tijdens een tussenjaar...

Jij geeft aan wat je leuk vindt, hoeveel je wilt werken én hoe ver je wilt reizen. Regel alles lekker zelf, maar we zoeken ook graag met je mee. Zo heb jij binnen no time een baan op zak die écht bij je past.

Maak een profiel aan! 4420 jongeren gingen je voor

De voordelen van JAMwerkt

De online App

jongere werkagenda

Je werk in je broekzak!

Regel vanuit je persoonlijke account een baantje in de buurt en houd real-time bij wat je tot nu toe verdiend hebt.

jongere werkagenda

Banen die matchen

Bepaal zelf welke sectoren je interessant vindt en hoeveel uur per week je wilt werken. Vind vervolgens de best passende banen bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

jongeren werkbriefje

Test jezelf!

Test jezelf met de beroepskeuzetest en persoonlijkheidstest, maak je cv op via de CV generator of bekijk video's met tips van onze Recruiters!

Een greep uit de sectoren waar je via JAM kunt werken

Pakketjes versturen in magazijn van webshop Productie & Logistiek Samen met een gezellig en jong team aan de slag bij een magazijn van bekende webshops bij jou in de buurt? Pick de juiste producten uit de schappen en zorg voor een juiste afhandeling van een bestelling
Allround medewerker bij de gaafste festivals Events & Catering Geld verdienen in plaats van uitgeven tijdens de vetste feesten van Nederland! Lekker in de zon mee helpen opbouwen, zorgen dat de vrachtwagens en bussen goed geladen zijn, verzorgen van verkoelende drankjes en tenslotte mee afbouwen. Iets voor jou?
Vakantiebanen in de buitenlucht Tuinbouw Ben jij liever in de frisse lucht bezig? Met de zon op je gezicht zorg jij samen met een jong en gezellig team van ervaren hoveniers voor de aanleg van mooie tuinen. Afwisselend werk door telkens andere projecten.
Montagekracht bij technische bedrijven Techniek Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar stoere jongens en meiden die niet vies zijn van machines, een beetje olie en hard doorwerken. Lijkt jou het leuk om aan producten te sleutelen of onderdeel te zijn van een productieproces? Dan is dit iets voor jou!
Administratief werk op kantoor Kantoorwerk Ga aan de slag bij verschillende kantoren bij jou in de buurt en zorg voor een goede administratieve afhandeling van verschillende opdrachten. Hou je hoofd erbij, want je zult secuur en overzichtelijk moeten werken!
Van bellen met mensen je werk maken Klantenservice Ben je communicatief sterk en vind je het leuk om mensen te adviseren over een product, dienst of abonnement? Ga dan aan de slag voor de leukste merken als Klantenservice medewerker!

Liever even kletsen?

Onze recruiters leren je graag beter kennen om je zo te helpen in je zoektocht naar een leuke baan. Lekker makkelijk door middel van een videocall.

Intake plannen (15 min)

Wat zeggen andere jongeren over JAM?

Maak vandaag nog gratis je eigen JAM-profiel aan!

Profiel aanmaken