Flexibel, gemakkelijk én snel

JAM is hét online werkplatform dat 24/7 toegankelijk is om gemakkelijk en snel de vraag van bedrijven en het aanbod van jongeren bij elkaar te brengen. Bedrijven kunnen op deze manier zeer snel tijdelijk personeel uit de regio inhuren! 


De jeugd heeft de toekomst!

JAM zorgt ervoor dat de drempel voor jongeren om werkervaring op te doen bij bedrijven uit hun eigen omgeving verlaagd wordt. Met dit vernieuwende concept helpen we bedrijven aan flexibele, relatief goedkope en jonge arbeidskrachten uit de omgeving terwijl we jongeren helpen aan een leuke, afwisselende en goedbetaalde baan. Dit maakt JAM dé ideale combinatie voor zowel jongeren als bedrijven. JAM richt zich op jongeren van 15 tot en met 25 jaar.

Daarnaast komen jongeren er achter wat ze nu echt leuk vinden door te ervaren hoe het er bij verschillende bedrijven uit hun eigen omgeving aan toe gaat. Door werkervaring op te doen worden ze namelijk breder georiënteerd op de arbeidsmarkt, wat hen enorm kan helpen bij het maken van een studiekeuze. 


Passie voor innovatief ondernemen

Met passie voor innovatief ondernemen is JAM op 1 maart 2012 opgericht door Miranda, Ruud en Martijn Schippers.

“Eigen ervaringen op de werkvloer hebben ons laten inzien dat de vraag van bedrijven en het aanbod van jongeren vaak niet goed op elkaar is afgestemd. Het aannemen van personeel voor een korte periode is in de meeste gevallen niet de oplossing. Zo is het idee ontstaan om een online werkplatform voor jongeren op te richten. Wanneer een bedrijf snel een arbeidskracht nodig heeft in een drukke periode, dan is JAM dé oplossing!”