We are The Fresh Force

JAM

[ djem ]

Wij zijn JAM, een groep van 20 young professionals met een missie: andere studenten, starters en young professionals helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt.

Because we’ve all been there: het zoeken van een bijbaan naast onze studies, een fulltime baan tijdens een tussenjaar of een gave startersfunctie nadat wij onze diploma’s in ontvangst hadden genomen. Allemaal gevallen en opgestaan, maar uiteindelijk ervan geleerd. Deze kennis en ervaring heeft ons als team bij elkaar gebracht en nu staan wij klaar om anderen te helpen bij het vinden van hún nieuwe uitdaging.

Het verhaal van JAM

JAM, van origine een Bladels familiebedrijf, is opgericht op 1 maart 2012 door Miranda, Ruud en Martijn Schippers. Zij zijn hun ondernemersavontuur gestart met het streven om jong talent een kans te geven op de arbeidsmarkt.

Sinds 1 juli 2021 is JAM overgenomen door Trixxo, een Belgische uitzendorganisatie uit Hoeselt. Daarbij is afgesproken dat JAM als apart label blijft fungeren. De lijn die de Schippers familie ooit heeft ingezet, wordt momenteel gecontinueerd door een MT team wat bestaat uit Joris Raaijmakers, Steven Spooren, Tessy van Asperdt en Erik van den Snepscheut.

Teamfoto JAM

Het laatste nieuws

Werken bij JAM

Het ontstaan van JAM

JAM is inmiddels actief in het grootste gedeelte van Noord-Brabant. Niet alleen in de steden, maar ook in de Brabantse dorpen. We hebben de ambitie om het voor alle jongeren in Noord-Brabant (en vervolgens heel Nederland) mogelijk te maken om via ons platform een baan te vinden in hun eigen omgeving. Om dit te kunnen realiseren, zijn we op zoek naar ambitieuze young professionals die ons team komen versterken. Iets voor jou? Leer ons beter kennen en check alle openstaande vacatures.

Onze vacatures