Toine Kuijs / HR Manager
Nunner Logistics


Mijn naam is Toine Kuijs en ik ben werkzaam bij Nunner Logistics in Helmond. Nunner Logistics kan het beste omschreven worden als een logistiek dienstverlener. Als bedrijven iets van A naar B vervoerd willen hebben, kunnen wij dat voor ze regelen. Van pallet tot gehele supply chain, via de weg, de lucht, het water of met de trein… Het is ons doel om onze klanten in dit gehele logistieke proces te ontzorgen.

Mijn functie binnen Nunner Logistics is HR Manager. Binnen deze functie ben ik verantwoordelijk voor alles: van administratief tot strategisch en van werving en selectie tot overige personeelszaken. Vooralsnog ben ik de enige medewerker binnen Nunner die verantwoordelijk is voor de HR. Maar aangezien Nunner steeds maar meer aan het groeien is, kan ik alle hulp goed gebruiken. Zoals die van JAM!

Nunner Logistics werkt nu al een dik jaar samen met JAM. In 2017 is de eerste JAM’er hier op de afdeling Finance aan de slag gegaan. Zij werd in september voorgesteld, heeft de eerste maand op uitzendbasis gewerkt, maar is na een maand direct overgenomen. In het jaar daarna zijn er in totaal maar liefst elf mensen via JAM fulltime aan de slag gegaan.

Ik merk in mijn omgeving dat veel bedrijven op zoek zijn naar nieuwe medewerkers met ervaring, maar wij bij Nunner juist niet. Wij werken namelijk met een eigen transportmanagementsysteem, waardoor nieuwe medewerkers alles toch weer opnieuw moeten leren. Jarenlange ervaring zou dan misschien zelfs wel tegen je kunnen werken. JAM sluit hier wat dat betreft heel erg bij aan. De jongeren en starters zijn nog erg kneedbaar en beschikken simpelweg nog niet over jarenlange ervaring, waardoor wij ze hier goed kunnen inleren.

Naast dit raakvlak ervaar ik de samenwerking met JAM in het algemeen ook als positief. Er wordt snel geschakeld en ik ben tot nu toe verrast door de diversiteit aan mensen die Joris mij heeft voorgesteld. Daarnaast vind ik het zelf prettig om met jonge mensen te werken: ze zijn flexibel en ik ervaar ze over het algemeen als erg enthousiast.

Of ik JAM aan zou raden bij andere bedrijven? Liever niet, want dan krijg ik concurrentie wat betreft de kandidaten haha! Nee, ik zou JAM zeker aanraden gezien alle eerder genoemde redenen. Soms wordt er iets té snel geschakeld tussen jongeren die op zoek zijn naar een baan en ons als werkgever. Maar aan de andere kant krijg ik ook liever 10 cv’s te veel binnen dan één te weinig.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van fulltimers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak hier een gratis bedrijfsaccount aan!

Ik ben op zoek naar werknemersDeel deze pagina


JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->