Hallo! Ik ben Melissa van Dommelen en ik ben nu drie jaar leidinggevende van de bakkerswinkel van Jan Swaanen in Bladel. Bakkerij Jan Swaanen komt oorspronkelijk uit Hilvarenbeek, daar zit ook de bakkerij. In Oisterwijk en Bladel zit een bakkerswinkel. De etenswaren worden dus in Hilvarenbeek gemaakt in de bakkerij en worden vervolgens dagelijks vers bij ons afgeleverd. Als leidinggevende ben ik onder andere verantwoordelijk voor het werven van personeel. Daar helpt JAM me bij!

Ongeveer een jaar geleden merkten we dat het moeilijk was om aan geschikte weekendkrachten te komen. We hadden zelf al veel geprobeerd, van briefjes op de toonbank tot social media, maar we kregen helaas geen aanmeldingen. Ik heb toen via via van JAM gehoord van mensen die er goede ervaringen mee hadden en heb daarna meteen contact opgenomen.

JAM is het eerste uitzendbureau waarmee we samen werken. Dat is tot nu toe erg goed bevallen. Ik heb in het verleden wel eerder weekendkrachten ingehuurd via JAM en ik merk wel dat er verschil is in de kwaliteit van de kandidaten. Zo hebben we een keer een uitzendkracht gehad die niet heel sociaal was en daardoor niet  geschikt was om in de winkel te staan. Ik heb dit toen aangegeven bij JAM en zij plaatsten binnen twee weken een geschikte vervanger. Deze vervanger werkt hier nu al ruim een half jaar en doet het heel erg goed!

Het contact met JAM is altijd uitstekend verlopen. Toen we contact op hadden genomen met het bedrijf stond Steven hier een paar dagen later op de stoep. Hij was heel duidelijk in alles en legde goed hoe het platform werkt. Omdat we nu een vaste weekendkracht hebben, hoef ik eigenlijk nooit naar JAM te bellen. Als de weekendhulp ziek is dan regelt ze dat namelijk zelf met JAM.

Ik ben kortom heel tevreden over JAM! Als je hulp nodig hebt of als er iets is kan je ze bellen, dan wordt je meteen goed geholpen. Ook als ik op zoek ben naar vakantiekrachten dan doen ze echt hun best om nieuw personeel te vinden, dat vind ik heel fijn!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Bij JAMwerkt zijn we al jaren lang dag in dag uit bezig met de connectie leggen tussen jongeren, studenten & starters en bedrijven. Hierdoor hebben we door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd wat bestaat uit meer dan 2.500 jongeren. Door hier een gratis bedrijfsaccount aan te maken kunt u met uw bedrijf ook profiteren van de diensten die we aanbieden. Deel deze pagina


JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->