Zoek jij een startersfunctie als Engineer? Accountmanager? Office manager? Junior Planner? Werkvoorbereider? Export Manager?

Hé! Ben je (bijna) klaar met je studie en op zoek naar een startersfunctie? Dan kan het soms lastig zijn om te bedenken wat je nou precies wilt. Wij hebben dit zelf ook meegemaakt en daarom staan we nu klaar om jóu te helpen. Meld je aan en we plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Daarin willen we jou beter leren kennen: wie je bent, wat je leuk vindt, wat je ambities zijn, etc. Zo krijgen onze recruiters een beter beeld van je én houden ze je daarna persoonlijk op de hoogte als er een passende vacature binnenkomt! Lekker makkelijk dus. Ook kan je zelf aan de slag met het aanmaken van een Talentenbank profiel en job-alert. Via JAM heb je binnen no-time een gave startersfunctie gevonden!

Maak een startersprofiel aan En maak jezelf zichtbaar voor 1400+ brabantse bedrijven

De voordelen van JAMwerkt

Onmisbaar voor jou als starter!

Talentenbank

Met een profiel in de Talentenbank, maak jij jezelf zichtbaar voor ruim 1400 bedrijven uit de regio. Dat vergroot jouw kans op een baan enorm!
Geen zorgen, we tonen nooit je achternaam en contactgegevens

Maak profiel aan

Job-Alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste startersvacatures in jouw vakgebied? Maak een job-alert aan en ontvang iedere donderdagochtend 'matchende' vacatures in je e-mail (geen account nodig).

Activeer job-alert

Liever even kletsen?

Onze recruiters leren je graag beter kennen om je zo te helpen in je zoektocht naar een leuke baan. Lekker makkelijk door middel van een videocall.

Intake plannen (15 min)

Een greep uit de aangesloten bedrijven

Wat zeggen andere starters over JAM?


Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste startersfuncties?

Houd zelf onze vacaturepagina in de gaten óf laat onze recruiters dat voor jou doen. Met een gratis startersprofiel houden wij je namelijk op de hoogte van nieuw binnenkomende startersfuncties die bij jou passen. Easy as that!