Thuiswerken

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je vanuit huis kan werken?

De afgelopen tijd is thuiswerken in veel sectoren en bij veel bedrijven het nieuwe normaal geworden. We zijn er namelijk achter gekomen dat je veel werkzaamheden ook gewoon lekker vanuit huis kan doen! Thuiswerken heeft enorm veel voordelen, zoals de reiskosten én reistijd die je ermee bespaart. En dan hebben we het nog niet over jouw heerlijke snack-kast ;)

Wij zijn JAM en gespecialiseerd in werk voor jongeren, studenten en starters op de arbeidsmarkt. De afgelopen jaren hebben we een groot netwerk gecreëerd van meer dan 1500 aangesloten bedrijven in de Brabantse steden en dorpen. Zij zetten hun vacatures graag bij ons uit, waardoor wij een enorm divers aanbod aan bijbanen, parttime / fulltime werk en startersfuncties aan kunnen bieden.

De afgelopen tijd merken wij dat er bij deze bedrijven steeds meer de mogelijkheid is om vanuit huis te werken. Dus ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan zeker even contact met ons op!

Even kletsen?

Wouter (foto) of één van zijn collega's leren je graag beter kennen om je zo te helpen in je zoektocht naar een thuiswerkbaan. Lekker makkelijk door middel van een videocall.

Intake inplannen (15 min)

Hoe werkt het?

1. Schrijf jezelf online in. Dat is helemaal gratis! Laat je gegevens achter en geef aan hoeveel je zou willen werken.

2. Vervolgens neemt één van onze recruiters contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat doen wij om jou beter te leren kennen, zodat we sneller een baan kunnen vinden die echt bij je past. Ook krijg jij zo een beter beeld van ons en kun je nog vragen stellen als iets niet helemaal duidelijk is. 

3. Vervolgens gaan wij aan de slag om een passende baan voor jou te vinden! Deze leggen we altijd eerst aan jou voor, zodat je zelf een keuze kan maken of je het wil gaan doen.

Klik hier om een gratis account aan te maken

Wat voor banen hebben jullie waarbij ik kan thuiswerken?

Omdat het thuiswerken nog niet bij al onze aangesloten bedrijven is doorgevoerd, hebben we momenteel nog een redelijk beperkte keuze aan thuiswerk mogelijkheden:

Klantenservice: klanten adviseren en vragen beantwoorden is een ideale baan als je op zoek bent naar een thuiswerk job. We hebben mogelijkheden voor diverse bedrijven, zoals Zalando, BOL.com, GGD of andere zorginstellingen.

Klik hier om alle actuele vacatures te bekijken

De regio's waarin wij actief zijn

Woon jij in één van onderstaande regio's? Dan kunnen wij jou helpen bij het vinden van een leuke baan!

Asten
Best
Bladel
Deurne
Eersel
Goirle
Reusel
Uden
Veghel

Aan de slag met een thuiswerkbaan?

Wil jij lekker vanuit huis je geld verdienen? Meld je dan aan via onderstaande link en we bespreken graag de mogelijkheden met je!

Meld je aan voor een thuiswerkbaan