Tussenjaar studenten inhuren

Snel ingeleerd, flexibel en zonder risico

Je bent op zoek naar nieuw personeel. Bijvoorbeeld om een grote administratieve klus op te pakken, om tijdelijke drukte in de logistiek op te vangen of een aantal grote orders in de productie weg te werken. Met andere woorden: voor de komende maanden kan je wel wat extra handen gebruiken. 

Maar hoe de vlag er daarna bij hangt, weet je nog niet. Misschien heb je ze nog wat langer nodig, misschien schrap je liever de helft van de uren, misschien is het gewoon geregeld. En dan begint de rompslomp: einde contract, transitievergoedingen, etc.

Wij hebben de oplossing! Momenteel hebben wij namelijk meer tussenjaar studenten beschikbaar dan ooit tevoren. Hoe dat komt? Veel studenten zijn tijdelijk gestopt met hun studie door alle online lessen en gaan liever tijdelijk werken. Allemaal praktische MBO’ers en slimme HBO’ers die snel ingeleerd en up-and-running zijn. Een win-win-situatie dus en ideaal om jullie de komende maanden te komen ondersteunen!

Vraag tarieven op

Bekijk direct beschikbaar jong talent bij jou uit de regio

Naar onze Talentenbank

Hoe werkt het?

1. Je kunt ons altijd even bellen op 0497-783100. We verbinden je dan door met de regiomanager van de regio waar jouw organisatie gevestigd is. Stel al je vragen, bespreek de mogelijkheden en kijk samen of het een oplossing kan zijn voor jullie.

2. Daarna plannen we graag een afspraak met je in: digitaal of bij jullie op de zaak. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat jij ons beter leert kennen, maar wij willen uiteraard ook meer te weten komen over jullie bedrijf, de cultuur, de werkwijzen, de mogelijkheden, etc. Hierdoor kunnen wij nog gerichter op zoek gaan naar kandidaten die bij jullie passen.

3. Ondertussen zijn wij al lang aan de slag gegaan en kunnen we misschien al wat voorstellen doen. Mocht je namelijk op korte termijn al wat extra handen kunnen gebruiken, dan kunnen we snel schakelen.

4. Ten slotte vragen wij je altijd een bedrijfsaccount aan te maken. Op dit account heb je inzicht in alle openstaande diensten, ingevulde diensten, gewerkte diensten én vragen wij je om werkbriefjes te accorderen. Meer weten over het online werkplatorm? Klik dan hier.

De voordelen van tussenjaar studenten

✓ Slimme MBO'ers en HBO'ers die snel ingeleerd zijn
✓ Beschikbaar voor de komende maanden (en eventueel langer)
✓ Flexibel op- en afschalen, precies zoals het jullie uitkomt
✓ Geen risico: alle administratieve afhandelingen (zoals contracten en transitievergoedingen) regelen wij
✓ Je betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren

Vraag tarieven op

De regio's waarin wij actief zijn

Wij staan voor een lokale aanpak. Is uw bedrijf gevestigd in één van onderstaande regio's? Dan kunnen wij jou helpen bij het vinden van tussenjaar studenten uit de buurt! Zo creëren we extra flexibiliteit én kunnen zij lekker op de fiets.

✓ Asten
Bergeijk
✓ Best
 Bladel
✓ Den Bosch
 Deurne
 Eersel
 Eindhoven
 Goirle
 Helmond
 Hilvarenbeek
 Oirschot
 Oisterwijk
 Reusel
 Schijndel
✓ Sint-Michielsgestel
✓ Sint-Oedenrode
✓ Someren
✓ Tilburg
✓ Uden
✓ Valkenswaard
✓ Veghel
✓ Veldhoven
✓ Waalwijk

Heb je een specifieke vraag?

Stuur gewoon even een berichtje in de chat hiernaast óf bel ons op 0497-783100. Dan helpen wij je graag verder!

Neem contact op