Uitzendbureau Alphen

Op zoek naar een leuke baan in de omgeving van Alphen? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Wij zijn één van de weinige uitzendbureaus die zich naast de grote steden, net zo veel op omliggende dorpen focust. Dat betekent altijd werk bij jou in de buurt. Benieuwd geworden? Lees dan verder over ons uitzendbureau Alphen!

Bekijk alle vacatures in Alphen

JAM uitzendbureau in Alphen

Wij zijn JAM, een uitzendbureau gericht op jong talent in Brabant. Momenteel zijn er meer dan 1300 Brabantse bedrijven bij ons aangesloten, omdat ze op zoek zijn naar studenten, starters en young professionals. Deze bedrijven zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren, en om die reden kunnen wij ook jou een groot scala aan vacatures bieden. Dat betekent niet alleen diverse sectoren, maar ook verschillende opleidingsniveaus, dienstverbanden én op diverse locaties. Kortom: waar je ook naar op zoek bent, we kijken graag met je mee naar alle verschillende mogelijkheden!

Uitzendbureau Veghel

Werken in Alphen

Natuurlijk is Alphen niet ontzettend groot met een oneindig aanbod van bedrijven en openstaande vacatures, maar er gebeurt meer dan je denkt. In de omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd in de tuinbouw, logistiek, techniek en al deze bedrijven hebben ook een administratieve, finance en klantenservice afdeling. Dat biedt zeker mogelijkheden! Benieuwd naar de openstaande vacatures die wij momenteel hebben? Check ze hieronder.

Hieronder een greep uit onze vacatures in Alphen:

Bekijk alle vacatures in Alphen

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Alphen?

Ons team in Alphen is altijd op zoek naar de nieuwste vacatures in de omgeving. Daarnaast worden wij óók vaak als eerste op de hoogte gebracht, mochten bedrijven op zoek zijn naar nieuw personeel. Dat biedt kansen voor jou! Bij JAM richten wij ons op bijbanen, vakantiewerk, parttime functies, fulltime functies én startersfuncties. Eigenlijk voor iedere student, starter of young professional wat wils! Hieronder zie je een opsomming met de branches waarin wij vaak de meeste vacatures hebben. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan zeker even contact met ons op, want we kijken graag met je mee!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratie, financieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT
JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek
JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain           
JAM Horeca // Catering, evenementen & festivals, horeca en promotie          

Aanmelden uitzendbureau Alphen

Klaar voor die nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer en maak binnen een paar minuten een gratis JAM account aan. Zo weten wij dat je beschikbaar bent voor een nieuwe baan én waar je precies naar op zoek bent. Onze recruiter uit regio Alphen neemt altijd even contact met je op om je wensen te bespreken, zodat wij de markt goed voor je in de gaten kunnen houden. Altijd handig dat er iemand met je meekijkt, toch? ;)

Inschrijven

Team Alphen staat voor je klaar!

Heb je nog vragen of kom je ergens niet helemaal uit? Team Alphen staat voor je klaar! Zij kennen de omgeving én bedrijven uit de buurt ontzettend goed en kunnen je overal mee helpen. Neem gerust even contact met ze op, via mail, telefoon of gewoon lekker via WhatsApp.

Steven Spooren

Senior Regiomanager Alphen

steven@jamwerkt.nl
0497 - 783 104

Wouter Becker

Recruiter Alphen e.o.

wouter@jamwerkt.nl
06 - 289 278 01