Uitzendbureau Utrecht

De mooiste stad van Nederland? Dat dachten wij ook! En niet alleen mooi, maar ook nog eens een vette plek om te werken. Utrecht zit bomvol gave bedrijven met mogelijkheden voor jong talent zoals jij. Check hieronder waar én waarom je onze hulp daarbij niet wilt missen!

Bekijk alle vacatures in Utrecht

JAM uitzendbureau in Utrecht

Hoi! Wij zijn JAM: een club van 18 young professionals met een kantoor in Utrecht en Eindhoven. Ons doel is eigenlijk heel simpel. Wij willen jou en andere studenten, starters en young talents helpen met het vinden van jullie droombaan.

‘Werken hoort er nou eenmaal bij’. Dat dachten wij ook altijd, maar heel warm worden we daar niet van. Gelukkig weten wij inmiddels beter. Wij werken namelijk samen met écht vette bedrijven. Organisaties die je al kent, maar ook waar je misschien nog nooit van hebt gehoord maar die perfect bij jou passen. Wij kijken namelijk verder dan werk en competenties. Wij halen jouw talenten en alle mogelijkheden boven water en verbinden je met de gaafste bedrijven en meest passende banen. Wij gaan op zoek naar banen waar we zelf ook wel zouden willen werken en helpen jou aan een succesvolle start van een nieuwe periode in je leven.

Uitzendbureau Veghel

Utrecht na werktijd

Naast alle mooie banen die wij voor jou in Utrecht hebben, hoef je ook na werktijd niet stil te zitten. Utrecht staat bekend als het bruisende en kloppende hart van Nederland. De grachten, prachtige panden, gezellige pleintjes en terrassen. Het kost stiekem best veel moeite om je verdiende geld niet meteen uit te geven aan een avondje uit. Daarnaast is er ook kunst te vinden, cultuur, geschiedenis, activiteiten en evenementen. Alles wat je wilt in een studentenstad, met Universiteit Utrecht om de hoek.

Hieronder een greep uit onze vacatures in Utrecht:

Bekijk alle vacatures in Utrecht

Onze vacatures in Utrecht

‘Oke super leuk allemaal, maar wat voor vacatures hebben jullie dan in Utrecht?’

Bij JAM focussen wij ons op vier focusbranches: klantenservice, logistiek, de ‘maak-industrie’ en kantoorbanen. Binnen deze branches hebben we bijbaan vacatures, parttime, fulltime en startersfuncties. Maar ook tijdelijke banen, zoals vakantiewerk of tijdens je tussenjaar, zijn mogelijk! Voor ieder wat wils, maar alle vacatures hebben één ding gemeen. Het is werk bij gave bedrijven die met de tijd meegaan en young professional proof zijn. Geloof ons maar: dit wil je!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratie, financieel, backoffice, HR, marketing, IT
JAM Maakindustrie // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek
JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain           
JAM Klantenservice // Klantenservice

Aanmelden uitzendbureau Utrecht

Als je helemaal tot hier hebt gelezen, kan je eigenlijk niet weggaan zonder een account aan te maken. Nee even zonder dollen: een account is f*cking handig, is gratis en je zit nergens aan vast. Met een JAM-account weten wij wie je bent en dat je op zoek bent naar een nieuwe baan. Zo kunnen we interessante vacatures naar je doorsturen en je op de hoogte houden van nieuwe bedrijven. Zie ons als een vriend die 24/7 vacatures voor je in de gaten houdt. Handig toch?

Inschrijven

Team Utrecht staat voor je klaar!

Ons team in Utrecht helpt jou met het vinden van die perfecte baan. In een videocall leren we elkaar wat beter kennen, zodat we relevante vacatures naar je door kunnen sturen. Geen onzin dus waar je niet op zit te wachten. Nóg een voordeel: heb je interesse in een vacature? Dan weten wij precies bij wie we moeten zijn om jou wat sneller door de sollicitatieronde heen te krijgen. Dat betekent voorrang op de rest én meer kans op dat contract. Waar wacht je nog op! We zien je graag snel :)