Werken bij evenementen

Ben jij op zoek naar een baan in de evenementenbranche? Wij helpen je graag aan een leuke
bijbaan, parttime of fulltime baan bij de leukste festivals, evenementen en feesten. 
Bekijk alle evenementen vacatures
 

Werken in de evenementenbranche

Kick jij op evenementen? Van kleine plaatselijke events tot grote nationale feesten? In de evenementen branche zijn we het hele jaar door op zoek naar medewerkers. Van opbouw en planning tot monteurs en barmedewerkers. Het maakt niet uit of je een diploma op zak hebt, een parttime baan voor naast je studie zoekt of graag als bijbaan op een evenement aan de slag wilt. Wij zijn altijd op zoek naar jongeren die willen werken in de evenementen branche!
Bekijk hier de vacatures

Vacatures in de evenementenbranche 

Bij JAM houden we van een lokale aanpak. Daarmee bedoelen we dat jij altijd ergens aan de slag kunt bij jou in de buurt. Dat komt goed uit, want evenementen worden altijd door het hele land georganiseerd. Daarom hebben we ook vacatures openstaan in verschillende dorpen en steden in Zuid-Oost Brabant. Dus zeg jij het maar: Eindhoven, Tilburg, Bladel, Goirle, Sint-Oedenrode, Eersel of ergens anders?

Daarnaast heb je bij JAM altijd de keuze of je flexibel of vast ergens aan de slag wilt. Met een flexibele baan heb je het voordeel zelf je rooster te kunnen bepalen. Heb je het druk, dan werk je wat minder, heb je het rustig, dan werk je wat meer. Bedrijven kunnen via de online app makkelijk en snel oproepen uitsturen die jij vervolgens kunt accepteren of niet. Ben je liever op zoek naar een vaste bijbaan, parttime of fulltime baan? Dan heb je het voordeel om vast bij een bedrijf aan de slag te kunnen gaan, de mensen goed te leren kennen en natuurlijk maandelijks een vast salaris. In dit geval raden we je aan om een profiel aan te maken op onze website. Dan kunnen wij samen met jou op zoek naar een baan én bedrijf die helemaal bij jou passen. 
Inschrijven
 

Vacatures in overige sectoren

Lijkt werken in de evenementen je erg leuk, maar wil je graag vacatures in andere branches vergelijken? JAMwerkt is werkzaam in verschillende branches maar heeft het grootste aanbod vacatures in de sectoren: horecalogistiektechniekadministratieproductie of werken op Eindhoven Airport

Ik heb een leuke vacature in de evenementen branche gevonden, en nu?

Ben je enthousiast geworden over een vacature? Je kunt direct online solliciteren door je gegevens en cv achter te laten.

Past jouw profiel in het plaatje dat het bedrijf geschetst heeft, dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit vinden wij belangrijk om jou wat beter te leren kennen, maar ook zodat jij ons beter leert kennen en wij je meer kunnen vertellen over de functie waarop je gesolliciteerd hebt.

Na een positief gesprek stellen wij je voor aan het bedrijf en ligt een sollicitatiegesprek binnen handbereik. Bereid je goed voor, verkoop jezelf en doe je best! Uiteraard zullen ook wij een goed woordje voor je doen, wat jouw kansen zeker zal vergroten. 

 Interesse om op festivals en evenementen te gaan werken?

Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl!
INSCHRIJVEN