Werken in de administratie

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de administratie? Wij helpen je graag bij het vinden van een
leuke bijbaan, parttime of fulltime baan. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures in de
administratie. 
Bekijk alle administratieve vacatures
 

Werken in de administratie

Werk jij georganiseerd, ben je punctueel en vind je het niet erg om veel achter de computer te werken? Dan is werken in de administratie op het kantoor wellicht iets voor je! Of je nu al twee jaar ervaring hebt als administratief medewerker, een baan voor naast je studie zoekt of misschien nog helemaal geen ervaring hebt? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die graag aan de slag willen met een administratieve functie!
Bekijk hier de administratieve vacatures

Uitzendbureau voor kantoorwerk

Aan jou de keuze of je op zoek bent naar een flexibele of vaste baan. Wil je flexibel aan de slag, zodat je zelf bepaalt wanneer en hoeveel je wilt werken? Dat kan met behulp van onze handige online app. Jij bepaalt je eigen rooster en kunt oproepen ontvangen van bedrijven uit de buurt. Ben je meer op zoek naar een vaste bijbaan, parttime of fulltime baan met vaste tijden en een vast salaris? Reageer dan op een vacature die jou aanspreekt of maak een gratis profiel aan op de website, dan gaan wij samen met jou op zoek naar een leuk bedrijf dat bij je past.

Bij JAM houden we van een lokale aanpak. Daarmee bedoelen we dat jij altijd ergens aan de slag kunt bij jou in de buurt. Daarom hebben wij administratieve vacatures in allerlei dorpen en steden in Zuid-Oost Brabant. Dus ben je op zoek naar administratief werk in bijvoorbeeld Eindhoven, Veghel, Helmond, Eersel of Tilburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Inschrijven
 

Ik heb ook interesse in andere sectoren

Wanneer je interesse hebt in verschillende sectoren, dan staat JAMwerkt voor je klaar om je te adviseren welke baan het beste bij je past. Wij werken veel in de sectoren horecalogistiekproductietechniekevenementen of solliciteer op een baan bij Eindhoven Airport. In de genoemde branches staan diverse vacatures open bij jou in de buurt. Solliciteer op de functie die je het meest aanspreekt zodat dit je kans op een leuke baan vergroot.

Ik heb een leuke administratieve vacature gevonden, en nu?

Enthousiast over een administratieve vacature? Solliciteer dan snel online en verstuur je gegevens, korte motivatiebrief en cv naar ons door.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. Dat vinden we belangrijk, zodat we jou beter leren kennen, maar ook zodat jij ons wat beter leert kennen. Daarnaast kunnen we je meer vertellen over de vacature en eventueel andere soortgelijke vacatures voorleggen.

Na een positief gesprek leggen we jouw profiel voor bij het bedrijf en zullen we uiteraard een goed woordje voor je doen. Hopelijk kun jij dan binnenkort op sollicitatiegesprek en kun je snel aan de slag met je nieuwe functie!

 Interesse in een administratieve functie? 

Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl!
INSCHRIJVEN