Op zoek naar werk in de kempen?

Ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiebaan, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in de Kempen? Dat komt goed uit! Wij helpen jou bij het vinden van een leuke baan in de buurt in allerlei sectoren! Lees hieronder meer informatie over werken in de Kempen!
Bekijk alle vacatures in de Kempen
 

Werken in de Kempen

De Kempen staat bekend om haar sterke maakindustrie en vele toeleveranciers van o.a. ASML en VDL zijn hier gevestigd. De meeste bedrijven zijn actief in de techniek, productie, horeca en landbouw. De 'Kempenaer' staat bekend om haar hands-on mentaliteit, maar werken in de Kempen betekent ook een gemoedelijke sfeer en gezelligheid op de werkvloer. Op alle soorten opleidingsniveaus heeft deze regio vele vacatures te bieden, zowel voor bijbanen, parttime banen, fulltime banen als startersfuncties. Op dit moment hebben we erg veel vacatures beschikbaar in de Kempen. Wil je aan de slag in Reusel, Bladel, Eersel of Bergeijk? Of ben je op zoek naar een baan in Oirschot of Hilvarenbeek
Bekijk vacatures in de Kempen

Kempisch uitzendbureau

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van werk in de Kempen?
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Ik heb een leuke vacature gevonden in de Kempen, en nu?

Ben je een vacature tegengekomen op de vacaturepagina die je helemaal ziet zitten? Solliciteer dan direct door te klikken op de rode button! Laat vervolgens je gegevens achter en upload indien mogelijk ook je cv en motivatiebrief. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Tijdens deze afspraak willen we jou beter leren kennen en leggen we je uit hoe we werken. Als je enthousiast bent over een vacature en we denken dat je bij het bedrijf past, dan leggen we jouw profiel voor bij het betreffende bedrijf. Uiteraard zullen we ook een goed woordje voor je doen! ;) Op deze manier heb jij die ideale baan zo geregeld! 

Ook werken in de Kempen?

 Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl! 
INSCHRIJVEN