Op zoek naar werk in de kempen?

Ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiebaan, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in de Kempen? Dat komt goed uit! Wij helpen jou bij het vinden van een leuke baan in de buurt in allerlei sectoren! Lees hieronder meer informatie over werken in de Kempen en bekijk de vacatures!
Bekijk alle vacatures in de Kempen
 

Werken in de Kempen

De Kempen staat bekend om haar sterke maakindustrie en vele toeleveranciers van o.a. ASML en VDL zijn hier gevestigd. De meeste bedrijven zijn actief in de techniek, productie, horeca en landbouw. De 'Kempenaer' staat bekend om haar hands-on mentaliteit, maar werken in de Kempen betekent ook een gemoedelijke sfeer en gezelligheid op de werkvloer. Op alle soorten opleidingsniveaus heeft deze regio vele vacatures te bieden, zowel voor bijbanen, parttime banen, fulltime banen als startersfuncties. Op dit moment hebben we erg veel vacatures beschikbaar in de Kempen. Wil je aan de slag in Reusel-Mierde, Bladel, EerselHapert of Bergeijk? Of ben je op zoek naar een baan in Oirschot, Valkenswaard, Wintelre of Hilvarenbeek? Meld je aan en check de vacatures en ga voor die baan in de Kempen!
Bekijk vacatures in de Kempen

Uitzendbureau in De Kempen 

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in regio de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van werk in de Kempen? #werkenindekempen
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Ik heb een leuke vacature in de Kempen gevonden, wat nu?

Ben je een vacature in de Kempen tegengekomen op de vacaturepagina die je helemaal ziet zitten? Solliciteer dan direct door te klikken op de rode button! Je schrijft je eenvoudig binnen 2 minuten gratis in. Laat vervolgens je gegevens achter en upload indien mogelijk ook je cv en motivatiebrief. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een korte videcall in te plannen.

Tijdens deze videocall van 30 minuutjes willen we jou beter leren kennen, kijken we naar waar je ambities liggen en vertellen we je graag onze werkwijze. Als je enthousiast bent over een vacature (dus bijvoorbeeld over één van de vacatures in de Kempen) en we denken dat je bij het bedrijf past, dan leggen we jouw profiel voor bij het betreffende bedrijf. Uiteraard zullen we ook een goed woordje voor je doen! ;) Op deze manier heb jij die ideale baan in de Kempen zo geregeld! 

Ook werken in de Kempen?

 Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl! 
INSCHRIJVEN