Werken in de retail

Ben jij sociaal, spontaan en zit verkopen bij jou in je bloed? Dan ben jij gemaakt voor een baan in de retailbranche! Misschien ben je momenteel bezig met een aansluitende opleiding of ben je op zoek naar een bijbaan of startersfunctie? Wij helpen je graag bij het vinden van een baan die bij je past! Bekijk direct onze openstaande vacatures.
Bekijk alle vacatures in de retail
 

Werken in de retail

Ben jij klantvriendelijk, wil je graag mensen helpen en ben je een ster in overtuigen? Ga dan aan de slag als verkoopmedewerker bij een gezellig bedrijf of showroom bij jou in de buurt. Heb je al ervaring, een diploma op zak of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijbaan of vakantiewerk? Wij helpen je graag bij het vinden van een baan die bij je past! Bekijk direct onze openstaande vacatures in de verkoopsector.
Bekijk hier alle vacatures in de retail

Uitzendbureau voor verkooptalenten

Bij JAM staan wij bekend om onze regionale aanpak. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in de buurt aan de slag kan en dat bedrijven in aanraking komen met jong talent uit de regio. Dat werkt altijd fijn voor beide partijen! Om die reden hebben wij vacatures openstaan in de meest uiteenlopende dorpen en steden in regio Zuid-Oost Brabant. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een baan in Oirschot, Helmond, Eersel of Uden? Of woon je in de stad en wil je aan de slag in Eindhoven, Tilburg of Den Bosch? Dan zit je bij ons goed!

Deze lokale aanpak combineren wij met onze missie om jongeren, studenten, starters en young professionals te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Daarom bieden wij banen aan met verschillende gradaties van vereiste ervaring: van bijbaan en vakantiewerk tot parttime / fulltime banen en startersfuncties na het behalen van je diploma. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan binnen enkele minuten een JAM profiel aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures!
Inschrijven
 

Ik weet nog niet zeker of ik in een winkel of showroom wil werken…
 

Twijfel je nog of je aan de slag wilt als verkoper? Dat snappen wij maar al te goed, want er zijn zo veel banen en mogelijkheden waar je uit kan kiezen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een baan in de sales, administratie of horeca? Via JAM kan je werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven in de buurt, zodat jij erachter kan komen wat je wel en niet leuk vindt.

Ik heb een leuke vacature in de retail gevonden! En nu?

Solliciteren op een vacature doe je snel en eenvoudig online. Laat je gegevens, motivatiebrief en cv achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op! Als jouw profiel goed past bij de functie, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tijdens deze afspraak willen wij jou graag beter leren kennen, je wensen en ambities én leggen wij je graag onze werkwijze uit. Daarnaast nemen we altijd de vacature even goed door en vertellen wij je meer over het bedrijf. Misschien hebben we nog andere vacatures die aansluiten bij je wensen en ga jij weer naar buiten met een hoop nieuwe kansen!
 

 Interesse in een retailfunctie? 

 Schrijf je vandaag nog in! 
INSCHRIJVEN