Werken in de schoonmaak

Vind je het gezellig om in teamverband te werken, ben je nauwkeurig en heb je geen last van smetvrees? Dan ben jij gemaakt voor een baan in de schoonmaak! Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke baan in de vakantie of een vaste fulltime baan. Wij helpen je graag bij het vinden van een baan in de schoonmaak die aansluit bij jouw wensen!
Bekijk alle vacatures in de schoonmaak
 

Werken in de schoonmaak

Wij bieden banen in de schoonmaakbranche aan in verschillende vormen. Ben je iemand die liever in de ochtenden werkt en op tijd klaar is of ga je liever aan het eind van de dag aan de slag? Wil je aan de slag op kantoor bij verschillende bedrijven in de buurt of werk je liever buiten als bijvoorbeeld glazenwasser? Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je graag met het vinden van een baan als schoonma(a)k(st)er, glazenwasser of interieurverzorg(st)er bij jou in de buurt!
Bekijk hier alle vacatures in de schoonmaak

Uitzendbureau voor schoonmaakwerk

Bij JAM hechten we veel waarde aan onze lokale aanpak. Dat betekent dat je altijd contact hebt met dezelfde regiomanager en dat je altijd ergens aan het werk kan bij jou in de buurt. Wij zijn actief in heel regio Zuid-Oost Brabant en kunnen je daarom banen aanbieden in de grote steden als Eindhoven, Tilburg en Den Bosch, maar ook in dorpen als Goirle, Best, Veghel en Helmond.

Deze lokale aanpak combineren we al sinds 2012 met onze missie om jongeren, studenten en starters in deze regio te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Aansluitend hierop bieden wij bijbanen, vakantiewerk, parttime banen, fulltime banen en startersfuncties aan in de meest uiteenlopende sectoren. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd van bedrijven die op zoek zijn naar jong talent als jij, dus kan je momenteel geen passende vacature vinden? Schrijf je dan gratis in en we gaan speciaal voor jou op zoek naar een passende baan binnen ons netwerk!
Inschrijven
 

Ik weet nog niet zeker of schoonmaakwerk iets voor mij is…

Ben je nog aan het twijfelen of je wel in de schoonmaakbranche wil werken? Ga dan tijdelijk aan de slag en kom erachter of deze branche voor jou is weggelegd! Je kan ook eens een kijkje nemen bij andere branches waarin wij actief zijn. Wat dacht je van een baan in de zorg, horeca of retail? Vind je het nog lastig om te zeggen wat je echt leuk vindt? Maak dan een gratis JAM profiel aan en we nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee bij ons op kantoor om samen te kijken wat nou écht bij jou past.

Ik heb een leuke vacature gevonden. Wat moet ik nu doen?

Solliciteren doe je makkelijk en snel online. Ook als je geen passende vacature hebt kunnen vinden, kan je een gratis JAM profiel aanmaken, zodat we voor jou persoonlijk aan de slag kunnen gaan met het vinden van een baan. In beide gevallen nemen we na het ontvangen van je sollicitatie of aanmelding even telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op één of meerdere vacatures, jouw wensen en ambities en hoe wij vervolgens te werk zullen gaan. Hopelijk kunnen we jou op deze manier binnenkort feliciteren met je nieuwe baan!

 Interesse in een schoonmaakfunctie? 

 Schrijf je vandaag nog in! 
INSCHRIJVEN