Werken in de Techniek

Ben jij op zoek naar een technische baan bij jou in de buurt? Bij JAMwerkt zijn we gespecialiseerd in het vinden van een bijbaan, parttime of fulltime baan in de techniek! Bekijk hieronder onze technische vacatures en filter deze op basis van jouw wensen, zoals jouw maximale reisafstand, beschikbaarheid, etc.
Bekijk alle technische vacatures
 

Werken in de techniek

Heb jij twee rechterhanden, kan jij overweg met elk soort gereedschap en vind je het heerlijk om dingen uit elkaar te halen en weer terug in elkaar te zetten? Dan ben jij geschikt om te werken in de techniek! Of je nu een technische opleiding hebt gedaan, een aantal certificaten op zak hebt of nog helemaal geen ervaring hebt, wij zijn altijd op zoek naar technische medewerkers!
Schrijf je hier in

Uitzendbureau in de techniek

Bij JAMwerkt staan wij voor een lokale aanpak. Dat betekent dat jij altijd ergens aan de slag kunt gaan bij jou in de buurt. Om deze reden hebben wij technische vacatures in allerlei verschillende dorpen en steden in Zuid-Oost Brabant. Dus ben je op zoek naar technische vacatures in steden als Eindhoven of Tilburg of juist in dorpen als Hapert, Schijndel of Deurne? Dan helpen we je graag bij het vinden van een leuke technische baan in de buurt!

Daarnaast kun je bij JAMwerkt terecht voor bijbanen, parttime en fulltime banen in de techniek. Ga je nog naar school en ben je op zoek naar een flexibele technische baan in de vorm van vakantiewerk? Door middel van de handige online app bepaal je zelf waar en wanneer je werkt! Ook kun je uitgenodigd worden voor dagjeswerk door bedrijven. Wil je liever een vaste baan in de techniek bij een vast bedrijf? Dan gaan wij samen met jou op zoek naar een leuk bedrijf dat bij jou en je kwaliteiten past!
Bekijk technische vacatures
 

Banen in andere branches

Ben je er nog niet zeker van of werken in de techniek iets is voor jou? Dan zou je kunnen oriënteren in andere branches. De branches waar JAMwerkt veel in werkzaam is: horecalogistiekproductieadministratieevenementen of op Eindhoven Airport.

Ik heb een leuke technische vacature gevonden, en nu?

Heb je een technische vacature gevonden en ben je enthousiast? Dan kun je direct online solliciteren! Je hoeft alleen maar even je gegevens, korte motivatiebrief en je cv achter te laten en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Pas jij wat betreft ervaring, certificaten e.d. in het plaatje van onze opdrachtgever? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek met een van onze recruiters of regiomanagers. Tijdens dit gesprek willen wij je graag wat beter leren kennen en meer informatie geven over de vacature waarop je hebt gesolliciteerd.

Na een positief gesprek sturen we jouw profiel door naar het bedrijf en zullen we uiteraard het bedrijf gaan overtuigen van jouw kwaliteiten, zodat je kans op deze baan wordt verhoogd! Wie weet kan jij dan binnenkort al aan de slag!

 Interesse in een baan in de techniek? 

Schrijf je vandaag nog in bij JAMwerkt.nl!
INSCHRIJVEN