Young Professionals

Ben jij op zoek naar die volgende stap in je carrère? Of wil je gewoon vrijblijvend wat lijntjes uitzetten voor andere kansen en mogelijkheden? Wij van JAM houden je graag op de hoogte van nieuwe vacatures die aansluiten op jouw kennis en ambities. Persoonlijk via WhatsApp of automatisch via een op maat gemaakte job-alert. Zo heb je altijd zelf de keuze om te blijven zitten waar je zit, of de stap te maken naar iets nieuws.

Heb je haast met het vinden van een nieuwe job? Met een Talentenbank profiel kom je direct onder de aandacht bij al onze 1400+ aangesloten bedrijven (anoniem is mogelijk).

JAM voor young professionals

Onmisbaar voor jou als young professional!

Talentenbank

Met een profiel in de Talentenbank, maak jij jezelf zichtbaar voor ruim 1400 bedrijven uit de regio. Dat vergroot jouw kans op een baan enorm!
We tonen nooit je achternaam en contactgegevens, volledig anoniem is ook mogelijk

Maak profiel aan

Job-Alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste startersvacatures in jouw vakgebied? Maak een job-alert aan en ontvang iedere donderdagochtend 'matchende' vacatures in je e-mail (geen account nodig).

Activeer job-alert

Liever even kletsen?

Onze recruiters leren je graag beter kennen om je zo te helpen in je zoektocht naar een leuke baan. Lekker makkelijk door middel van een videocall.

Intake plannen (15 min)

Wat zeggen andere young professionals over JAM?

Een greep uit de aangesloten bedrijven

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste startersfuncties?

Houd zelf onze vacaturepagina in de gaten óf laat onze recruiters dat voor jou doen. Door je in te schrijven houden wij je namelijk op de hoogte van nieuw binnenkomende vacatures die passen bij jouw kennis en ambities. Uiteraard volledig gratis en áltijd vrijblijvend!