Hi, wij zijn JAM 👋

We are The Fresh Force

team foto

Young professionals met een missie

Wij zijn JAM, een groep van 30 young professionals met één missie: studenten, starters en young professionals helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt! Because we’ve all been there: het zoeken van een bijbaan naast onze studies, een fulltime baan tijdens een tussenjaar of een gave startersfunctie nadat wij onze diploma’s in ontvangst hadden genomen. Allemaal gevallen en opgestaan, maar uiteindelijk ervan geleerd. Deze kennis en ervaring heeft ons als team bij elkaar gebracht en nu staan wij klaar om anderen te helpen bij het vinden van hún nieuwe uitdaging.

Het verhaal van JAM

Wij noemen onszelf The Fresh Force! Waarom? Ons team van 30 young professionals heeft een gemiddelde leeftijd van 26 en daarmee bevinden wij ons midden in de doelgroep. Dagelijks werken enthousiaste recruiters, creatieve marketeers en sales-experts aan dezelfde missie: jong talent helpen aan een vette baan! Dit doen we vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven, en vanuit onze kantoren in Amsterdam, Utrecht en Maastricht. En….er staan nog véél meer kantoren op de planning. Want dat is ons doel: zoveel mogelijk jongeren door heel Nederland koppelen aan gave jobs. Wij zijn geen doorsnee uitzendbureau. Wat ons anders maakt? Onze unieke wervingstechnieken! We schrijven pakkende vacatureteksten, maken viral content op Instagram en TikTok, targetten de doelgroep via originele campagnes en spreken jong talent aan op ónze manier. Wij weten precies hoe de doelgroep zich beweegt, omdat wij zelf midden in de doelgroep staan. Wij hebben ons allemaal in dezelfde situatie bevonden als andere studenten, starters en young professionals. Daardoor kunnen wij ons goed verplaatsen in de situatie van jongeren.

content image 1
Content image 2
Content image 3

Onze kernwaarden

  1. 01

    Wij zíjn de doelgroep

  2. 02

    Creatief en nieuwsgierig

  3. 03

    Gaan voor groei

Wij zíjn de doelgroep

Wij zijn The Fresh Force! Waarom? Met een gemiddelde leeftijd van 26 bevinden wij ons midden in de doelgroep! We begrijpen de drang naar avontuur en groei als geen ander. We zijn niet alleen bemiddelaars; we zijn matchmakers dat jong talent en vette jobs samenbrengt🚀

Werken bij JAM

Wil jij aanwezig zijn bij ons volgende teamuitje? Join The Fresh Force!

Werken bij JAM