Studentenwerk Tilburg

Hé jij daar! Studeer jij in Tilburg en ben je op zoek naar een gave (bij)baan naast je studie om een mooi cv op te bouwen, ervaring op te doen in de praktijk én natuurlijk geld te verdienen? Dan ben je bij studenten uitzendbureau JAM aan het juiste adres! Al vanaf 2012 helpen wij studenten in Tilburg bij het vinden van een passende baan in deze prachtige studentenstad. Benieuwd? Lees dan verder!

De nieuwste bijbanen in Tilburg voor studenten vind je hier!

In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk opgebouwd van organisaties en bedrijven in Tilburg en omgeving. Allemaal verschillend: internationaal, lokaal, groot, klein, en allemaal in de meest uiteenlopende sectoren. Wat ze wel gemeen hebben is dat ze op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Studenten die graag met hun handen werken tot slimme studiebollen die een managementfunctie ambiëren. Wat je ook studeert of waar je ook naar op zoek bent, bij studenten uitzendbureau JAM vind je werk dat jouw studententijd helemaal compleet maakt!

Bekijk alle vacatures in Tilburg

Studentenstad Tilburg heeft ontzettend veel te bieden

Tilburg is een echte studentenstad. Met een hoop verschillende scholen en campussen, is er voor iedereen wel een passende opleiding te vinden. Daarom is het in Tilburg ook altijd gezellig! Je kan er lekker winkelen, eten, drinken en in het weekend gaan alle studenten los in de kroegen en clubs. Maar naast dat er genoeg te doen is in je vrije tijd, biedt Tilburg op het gebied van werk ook een hoop. Zo zijn er diverse industrieterreinen te vinden, waar meerdere interessante bedrijven en organisaties zijn gevestigd. Kijk eens verder dan de horeca of retail in de binnenstad! Wij brengen je graag in contact met bedrijven die écht bij je passen en die een toevoeging zijn op je cv.

Check de vacatures in Tilburg

Studentenwerk in allerlei sectoren

Ben jij op zoek naar een baan dat aansluit bij je opleiding? Wil je nu een keer écht toegevoegde waarde creëren op je cv? Bij JAM bieden wij studentenwerk aan in allerlei sectoren, zodat we altijd iets kunnen bieden wat echt bij je past. Dat vinden wij belangrijk! Bekijk hieronder de mogelijkheden van sectoren waar jij aan de slag zou kunnen gaan:

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Studentenwerk dat bij je past

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag bij het vinden van een passende bijbaan om jouw studententijd in Tilburg helemaal compleet te maken. Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we altijd even kort telefonisch contact met je op. Zo willen we graag weten wat je huidige situatie is en waar je precies naar op zoek bent. Op die manier willen we jou beter leren kennen, zodat we beter te werk kunnen gaan. Zodra we iets hebben wat helemaal bij jouw wensen en profiel aansluit, plannen we graag een (online) afspraak met je in om de mogelijkheden te bespreken. Als jij ook enthousiast bent over de functie en het bedrijf, stellen wij je graag bij het bedrijf voor!

Schrijf je gratis in bij JAM

Op zoek naar studentenwerk in Tilburg?

Wij hebben de nieuwste studenten vacatures in Tilburg voor jou op een rijtje gezet. Zo kunnen wij je helpen bij het vinden van een bijbaan, vakantiewerk, parttime werk, fulltime werk of een startersfunctie na het behalen van je diploma. Ben je op zoek naar een tijdelijke baan of ben je juist toe aan wat meer vastigheid? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk direct al onze openstaande studentvacatures in Tilburg en solliciteer eenvoudig en binnen enkele minuten online. Hier is geen account voor nodig!

Vacatures in Tilburg