10 woorden in vacatureteksten die verboden moeten worden

[Infographic] "Wij zijn op zoek naar een stressbestendige, flexibele duizendpoot, die voor een marktconform salaris aan de slag wil gaan in een jong en informeel team." Alsjeblieft, hou op. Wees creatief en duidelijk! Hieronder de 10 termen die ons kippenvel geven.

🕔 1 min leestijd

Nog altijd wordt er veel te veel gegooid met gekke, veel te creatieve, onduidelijke en irritante termen in vacatureteksten. Potentiële kandidaten weten niet wat je precies bedoelt en met de brede markt van vandaag haken ze daardoor snel af en gaan ze op zoek naar een vacature die wél duidelijk en to the point is.

Hieronder hebben wij de 10 meest voorkomende én meest irritante woorden opgeschreven die wij nooit meer terug willen zien in vacatures. Weet jij er ook nog een paar te noemen? Wij zijn benieuwd!

_woorden_in_vacatureteksten_die_verboden_moeten_worden_2.png

Uiteraard is de vacature één van de belangrijkste onderdelen van het recruitmentproces. Behoren jongeren, studenten en starters tot de doelgroep waarop u zich wilt richten, maar vindt u het lastig om een pakkende tekst te schrijven specifiek gericht op deze groep? Maak dan gratis gebruik van onze vacatureservice! Klik hieronder voor meer informatie.

JAM vacatureservice

Share deze pagina: