Best betaalde bijbanen (top 4 van JAMwerkt)

best betaalde banen
🕔 3 min leestijd
 

Een bijbaan naast je studie is een mooie manier om werkervaring op te doen, nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en aan je cv te werken. Maar uiteindelijk doe je het natuurlijk ook voor het geld wat je ermee verdient. Wij weten maar al te goed dat studenten van tegenwoordig het niet makkelijk hebben. Je moet bakken collegegeld betalen, de huur van je kamer als je die hebt, avondjes uit, nieuwe kleding, etc. Daarom hebben wij de best betaalde bijbanen van JAMwerkt hieronder op een rijtje gezet.

  1. Een bijbaan in de techniek


Ben jij handig en op zoek naar een baan waarbij je niet stil hoeft te zitten? Ga dan zeker op zoek naar een baan in de techniek! Ervaring is hierbij vaak niet nodig, maar enthousiasme en zin om een nieuw vak te leren wel. In de huidige arbeidsmarkt is een zwaar tekort aan handige jongeren die graag in de technische branche zouden willen werken. Denk hierbij aan het verwerken van bepaalde materialen, het in elkaar zetten van producten of het aansturen van machines. Super gaaf én een goed betaalde bijbaan

Gemiddeld uurloon €12

  1. Logistiek medewerker / magazijnmedewerker / orderpicker


Er wordt steeds meer online geshopt. En iedere bestelling legt een hele weg af van het magazijn naar de consument. Er zijn veel mensen nodig om dit mogelijk te maken en dat is precies de reden waarom een baan in de logistiek zo goed verdient. Of je nou een heftruckcertificaat hebt of niet, secuur kunnen werken en enthousiasme zijn net zo belangrijk! Daarnaast is een baan in de logistiek vaak goed te combineren met je studie, omdat alles in de avonden en de weekenden natuurlijk gewoon doorgaat!

Gemiddeld uurloon €10

  1. Klantenservice


Omdat er steeds meer online besteld en geshopt wordt, zijn er helaas ook steeds meer klachten of vragen. Is de bestelling goed doorgekomen? Hoe kan ik retourneren? Ik ben niet tevreden met mijn product, wat moet ik doen? Vind jij het leuk om mensen te helpen en te adviseren, dan is een baan in de klantenservice het overwegen waard! Dit zijn namelijk altijd heel goed betaalde bijbanen!

Gemiddeld uurloon €9

  1. Schoonmaakmedewerker


Misschien is schoonmaken niet je allergrootste hobby, maar met een leuk team of fijne muziek in je oren wordt het al direct een stuk aangenamer. En geloof ons, het is ook het moment om even helemaal tot rust te komen van al die examenstress. Een baan in de schoonmaak is vaak flexibel in te delen, zodat je zelf kan bepalen wanneer je werkt. En je krijgt al helemaal een grijns op je gezicht als je salaris is gestort aan het eind van de maand! Zeker weten een goed betaalde bijbaan!

Gemiddeld uurloon €9

Bekijk hier alle goed betaalde bijbanen!

Share deze pagina: