Betaald gamen tijdens je vakantie: word de eerste Chief Gaming Officer van Nederland!

Gamen én geld verdienen tegelijkertijd, dat klinkt toch als de ultieme droombaan? Dit kan nu echt! Bij JAM hebben we de vetste game job waarmee jij de allereerste Chief Gaming Officer (CGO) van Nederland wordt!

🕔 2 min leestijd

Een CGO, wat is dat nou eigenlijk?

Stel je voor: je bent de allereerste CGO van Nederland! Hoe gaaf staat dat op je cv? Met deze baan ga je bij JAM geld verdienen door te gamen tijdens je vakantie! 80% van de jongeren in Nederland gamet, en dat is precies waarom er deze zomer een vette vacature online komt waar jij op kan solliciteren!

Dit doet een CGO!

Ben jij dol op gamen, een echte pro in Fortnite, en van plan om de hele vakantie te gamen? Word dan GCO bij JAM en verdien geld met je favoriete bezigheid! Het enige wat je hoeft te doen is gamen. Speel je favoriete spellen op de console van jouw keuze en daag anderen uit om het tegen jou op te nemen. Klinkt als de perfecte zomervakantie, toch?

Waar gaat er gegamed worden?

In heel Nederland! Het is dus eigenlijk een mini-vakantie in eigen land waarbij je door heel Nederland de vetste games gaat spelen op de nieuwste apparatuur. Natuurlijk zorgen wij voor de nodige snacks en drankjes, zodat jij je volledig kan focussen op het spel. 

Wil jij deze unieke kans om te gamen en tegelijkertijd geld te verdienen in je vakantie met beide handen aangrijpen? Meld je dan nu aan en ga aan de slag als CGO bij JAM!

Word onze nieuwe CGO!

Share deze pagina: