Blijf deze zomer lekker bezig tijdens jouw vakantiebaan!

Blijf lekker bezig in jouw zomervakantie! Ga aan de slag met vakantiewerk en verdien deze zomer lekker veel geld!

<a href="https://www.freepik.c
🕔 2 min leestijd

Vakantiewerk: wat houdt het in?

Het is vakantie! Het einde van het schooljaar is eindelijk in zicht en misschien heb je al wel wat plannen gemaakt. Maar de zomervakantie duurt nog lang en het is ook het perfecte moment om, buiten alle gemaakte vakantieplannen, lekker te gaan cashen! Veel bedrijven hebben een heleboel functies openstaan voor tijdelijk werk waarmee jij aan de slag kan gaan deze zomer! Deze tijdelijke functies zijn vaak erg flexibel en je hebt zelf in de hand hoeveel uur je maakt en wanneer je deze uren maakt. Het is de ideale manier om snel geld te verdienen, wat je vervolgens met je vrienden weer kan uitgeven op het terras ;)!

Voor welke zomerbaan ga jij?

De opties voor vakantiewerk zijn ongelimiteerd. Allerlei soorten bedrijven zoeken nieuwe collega's voor veel verschillende functies. Zo zijn er horecabanen waarbij je in de bediening of de afwas kan werken, of je kan aan de slag als administratief medewerker op een kantoor. Is een logistieke functie of een baan in de productie meer jouw ding? Ook in die sector zoeken veel bedrijven nieuwe medewerkers. Je kan dus altijd aan de slag met een baan die jou aanspreekt!

Vakantiewerk op je cv

Een vakantiebaan staat ontzettend goed op je cv. Je kan in deze tijdelijke periode van werken veel hard skills en soft skills leren die je kan vermelden op je cv. Dit komt altijd goed van pas wanneer je later weer voor een andere baan gaat solliciteren. Met een zomerbaan leer je vaardigheden als klantgerichtheid, werken in teamverband en probleemoplossend denken. Ook leer je nieuwe mensen en bedrijven kennen waarbij je later wellicht nog eens kan aankloppen voor en baan. Daarnaast is een cv zonder gaten een goede manier om te laten zien dat je niet stil hebt gezeten en actief bezig bent geweest met het opdoen van werkervaring.

Hoe vind je de perfecte vakantiebaan?

Het vinden van de ideale zomerbaan kan soms nog best een zoektocht zijn. Bij JAM staan we voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van een tijdelijke baan voor in jouw zomervakantie! Meld je aan via de link en wij nemen contact met je op zodat jij lekker kan gaan cashen deze zomer! 

Meld je aan!

Share deze pagina: