Geen opleiding maar wel klaar om te werken? Dit kan je doen!

Ooit gedacht dat een papiertje je tegenhoudt om je droomjob te scoren? Echt niet! Ook zonder fancy diploma heb jij ontzettend veel opties om te gaan werken, en die delen wij graag met jou!

🕔 2 min leestijd

Traineeship: werk en leer tegelijkertijd!

Een traineeship is dé fast track naar jouw droom carrière! Een traineeship biedt een perfecte start wanneer je net bent afgestudeerd of wil switchen van vakgebied. Je leert in een korte periode alles van de sector waar jouw interesse ligt. Dit alles terwijl je een lekker salaris krijgt! Je krijgt de kans om te werken en te leren tegelijkertijd. Zo kan je na je traineeship met een flinke dosis werkervaring én een lekker salaris op je rekening aan de slag met jouw carrière.

Start in de productiesector

Wist je dat je vaak geen diploma nodig hebt om in de productiesector te werken? Werkgevers waarderen een goede inzet en motivatie vaak veel meer dan een papiertje. Heb jij de drive om veel ervaring op te doen, je in te zetten om alles te leren van het vak en om doorgroeikansen met beide handen aan te grijpen? Dan heb jij binnen no-time een baan in de productiesector en stroomt je salaris lekker binnen!

Doe ervaring op in de logistiek

In de logistieke sector is ontzettend veel uitdaging te vinden. Alles in de logistiek draait om efficiëntie, planning, en coördinatie. En dit kan je allemaal leren! Met de juiste mindset en een leergierige instelling kan jij zo beginnen in de logistieke sector zonder diploma. Werkgevers vinden teamplayers en een hands-on mentaliteit veel belangrijker, dus daarmee kan jij uitblinken in deze functie! Plus, er zijn heel veel doorgroeimogelijkheden te vinden in de logistieke sector! Groei door tot bijvoorbeeld logistiek coordinator of leer meerdere skills op de werkvloer waardoor je telkens weer nieuwe werkzaamheden kan uitvoeren!

Laat ons met je mee zoeken

Wist je dat niet elk bedrijf verwacht dat je een opleiding hebt afgerond? Wij werken samen met veel bedrijven die klaar staan om enthousiaste starters te ontvangen, met óf zonder diploma. Wij begrijpen dat het soms heel ingewikkeld is om iets te vinden of om al precies te weten waar je naar op zoek bent. Gelukkig staan onze recruiters voor je klaar om je hierbij te helpen! Meld je aan via de link en wij gaan je helpen!

Share deze pagina: