Gratis kennis: profiteer van een gratis scholingsvoucher t.w.v. €500!

Ben jij klaar om je skills naar een hoger niveau te tillen? Wij hebben goed nieuws! Met de gratis scholingsvouchers van JAM krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren voor op jouw cv, helemaal op onze kosten!

🕔 2 min leestijd

Wat zijn scholingsvouchers?

Scholingsvouchers zijn speciaal voor JAMMERS die nog niet uitgeleerd zijn. Het is een voucher ter waarde van €500 (exclusief btw), waarmee je een training, cursus of opleiding kunt volgen die jou interesseert en die je verder helpen in jouw carriere! Het beste van alles? Je hebt super veel keuze! Van heftrucktraining tot taalcursus, van Excel tot SEO, bijna alles is mogelijk!

Wanneer krijg ik een scholingsvoucher?

Je kan de gratis scholingsvoucher aanvragen wanneer je al aan het werk bent via JAM en wanneer je maximaal een mbo 4 diploma hebt. Maar verder? The sky is the limit!

What's in it for me?

Je vraagt je misschien af of dit relevant is voor jou. Dat is het zeker! Het is niet alleen een perfecte kans om jouw cv mee te boosten, maar het opent ook deuren naar nieuwe carrierekansen! Met de nieuwe skills die jij leert kun je jouw huidige werkgever laten zien dat je leergierig bent, open staat voor ontwikkelingsmogelijkheden en dat je nieuwe taken op je kan nemen die je geleerd hebt met jouw cursus of training. 

Hoe doe ik mee?

Simpel! Vertel tegen jouw contactpersoon bij JAM dat je interesse hebt in de gratis scholingsvouchers. Kies vervolgens een cursus of training uit die past bij jouw interesses en doelen, en je kan aan de slag!

Share deze pagina: