Review: Aaliyah, parttime medewerkster achter de douane

Benieuwd naar wat andere starters over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Aaliyah, parttime medewerkster achter de douane op Eindhoven Airport

🕔 3 min leestijd

Aaliyah / Parttime horecamedewerkster achter de douane
Eindhoven Airport


Mijn naam is Aaliyah, ik ben 22 jaar en ik kom uit Eindhoven. Ik ben nu sinds drie maanden werkzaam op Eindhoven Airport en het bevalt me zo goed dat ik er graag mijn fulltime baan van wil maken!

Ik had eerst een andere fulltime baan, namelijk in de reclame. Daar hield ik me bezig met neon- en andere lichtreclame. Toch mistte ik de horeca, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een andere baan. Via Google ben ik toen bij JAM terecht gekomen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar de website zag er goed uit en ik had er een leuke vacature gevonden die me aansprak! Ik heb toen direct een account aangemaakt en er werd al snel contact met me opgenomen. Binnen no-time had ik een kennismakingsgesprek op Eindhoven Airport met Annemiek. Dat was een goed gesprek! We zaten heel erg op één lijn en binnen een week kon ik al aan de slag.

Dat ik zo snel aan de slag kon, vond ik super fijn. Ik heb namelijk wel eens twee maanden in de WW gezeten en één ding weet ik zeker: dat wil ik nooit meer. Tussen mijn vorige baan en mijn huidige baan op Eindhoven Airport ben ik in totaal twee weken werkloos geweest. In die tijd is alles geregeld en kon ik aan de slag! Top!

De eerste paar weken heb ik bij La Place gewerkt. Daar deed ik werkzaamheden als kassa, de grill, sappen maken, spoelkeuken, de zaal schoonhouden enz. Na een aantal weken kreeg ik een pas om ook achter de douane te kunnen werken en daar ben ik eigenlijk niet meer weggegaan. Hier sta ik nu achter de grill, waar ik verschillende gerechten maak, zoals hamburgers of kipsaté. Ook zorg ik ervoor dat de zaal schoon is en maak ik drankjes achter de bar.

Het grootste verschil tussen voor en achter de douane werken, is dat je achter de douane echt meer moet aanpakken en doorwerken. Het niveau ligt er veel hoger. Gasten kunnen wat gestresster zijn als hun vlucht bijvoorbeeld bijna vertrekt, dus daar moet je wel mee om kunnen gaan.

Als je een baan zoekt in de horeca, moet je dat echt via JAM doen, want je kunt direct aan de slag! Ook de planning wordt altijd aangepast naar jouw situatie. Ze doen niet moeilijk als je op tijd aangeeft dat je vrij wilt en ze verplichten je tot niets. Uiteraard moet je wel goed je best doen en inzet tonen! Maar dat lijkt me logisch haha.

Ben jij op zoek naar een baan op Eindhoven Airport? Bekijk dan onze vacatures.

Share deze pagina: