Review: Gabi, productiemedewerkster bij Best Wool Carpets

Benieuwd naar wat andere jongeren over JAM zeggen? Lees hier het verhaal van Gabi, productiemedewerkster bij Best Wool Carpets.

🕔 3 min leestijd

Gabi / productiemedewerker
Best Wool Carpets


Mijn naam is Gabi en ik werk nu ongeveer drie maanden bij Best Wool Carpets in Best. Ik ben hier fulltime productiemedewerker. Dat wil zeggen dat ik tapijten krijt, de strepen eruit haal, maar dat ik ook machines voorbereid. Dat is een redelijk diverse taak: lijmen, opzetten en afhalen van de klossen wol, etc.

Ik kwam in september net terug van een jaar Amerika, waar ik au pair ben geweest. Eenmaal terug in Nederland wist ik nog niet zo goed welke studie ik wilde gaan volgen. Wat ik wel wist, is dat ik in de tussentijd fulltime aan de slag wilde om niet stil te hoeven zitten en om wat geld te verdienen. Ik vond het lastig om tussen alle vacatures de juiste te vinden en het kost natuurlijk enorm veel tijd om elk bedrijf te onderzoeken, motivatiebrieven te schrijven, etc. Het enige wat ik wilde is zo snel mogelijk ergens aan de slag gaan.

Via Facebook ben ik toen JAM tegengekomen en heb me direct online ingeschreven. Een dag na mijn inschrijving werd er contact met me opgenomen en heb ik samen met Steven een kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens dat gesprek wilde hij er echt achter komen wie ik was, wat ik leuk vind en waar ik naar op zoek was. Op basis van die antwoorden kreeg hij een goed beeld van mij en wist hij direct vijf bedrijven aan te dragen die bij mij zouden passen en wellicht interesse in mij zouden hebben. Bij twee van deze bedrijven heb ik toen samen met Steven een proefdag ingepland.

De proefdag bij Best Wool Carpets beviel erg goed: ik had direct een klik met de medewerkers en ik voelde me er erg op mijn gemak. Ik wist stiekem eigenlijk al dat deze baan het zou worden, maar heb toch ook de proefdag gedraaid bij het andere bedrijf, om er zeker van te zijn dat ik een goede keuze zou maken. Na deze proefdag wist ik het zeker: Best Wool Carpets werd mijn nieuwe werkgever! De volgende dag mocht ik er al aan de slag.

Ik vond de begeleiding vanuit JAM erg fijn. Je hoeft zelf niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden: Steven had al contact met de bedrijven voordat ik op gesprek kwam, dus hij wist direct welke bedrijven bij mij zouden passen en welke niet. Hij zag dan ook direct een match tussen mij en Best Wool Carpets. Dat is gelukkig goed uitgepakt en ik kon lekker snel aan de gang!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Bij JAM zijn we dagelijks bezig om de leukste vacatures voor jongeren, studenten en starters te vinden. Omdat wij ons voornamelijk hierop richten bieden wij geen vacatures aan waarvoor een aantal jaar ervaring is vereist en zijn de arbeidsvoorwaarden aangepast naar jouw kunnen en doen. Onze regiomanagers gaan regelmatig op bezoek bij de meer dan 1.000 aangesloten bedrijven, hierdoor weten zij wat er zich afspeelt binnen een bedrijf en worden zij als eerste op de hoogte gesteld als er een vacature vrij komt. Door hier een gratis profiel aan te maken kan jij eenvoudig gebruik maken van onze diensten. Eén van onze regiomanagers zal zo snel mogelijk contact met je opnemen en voordat je het weet sta jij op de werkvloer!

Ik ben op zoek naar een leuke (bij)baan!

Share deze pagina: